HOROSCOP

Rac

Între 20 și 21 mai, la prânz, perioadă bună pentru analize, studiu și observarea atentă a unei situații, pentru meditația pe o temă personală ori pentru acumularea de informații, experiențe și trăiri constructive. Între 21 mai, după ora 13:11, și 23 mai după-amiaza, provocări esențiale în planul funcției, imaginii publice, al autorității profesionale sau sociale și politice, dacă este cazul. Numeroase motive de dispută, confruntări de opinii, conflicte cu una sau mai multe persoane și/sau instituții în legătură cu munca sau cu activitatea, depusă în trecut  ori în prezent, supusă acum unui control sau unei anchete. Între 23 mai, după ora 15:23, și 25 mai după-amiaza, Racii pot stabili relații utile lor, menite să-i sprijine într-o inițiativă. „Mână de ajutor” de la un prieten care intervine în beneficiul unui Rac sau care îi atrage atenția asupra unei vulnerabilități din viața și activitatea lui, dându-i acestuia posibilitatea să o corecteze la timp. Relații noi și utile dar de scurtă durată. Între 25 mai, după ora 15:16, și 26 mai, efervescență a vieții interioare (gânduri, proiecte, analize, preocupări, strategii) intensificate din 20 mai, când Soarele se va începe să tranziteze casa a XII-a. Aceasta etapă astrală va permite limpeziri și lămuriri, ca efect al fazei de Lună Nouă din Gemeni, care va avea loc pe 25 mai, la ora 23:31‘. Tot din 20 mai se vor pune probleme de sănătate; în general, va fi vorba de simptome de mică intensitate, cu caracter trecător, dar care îl pot alarma pe nativ prin revenirea lor cu o anume constanță. Ținând cont că, din 26 mai, opoziția Marte/Saturn, de pe axa celor două case ale sănătății, se va acutiza, se poate anticipa că, cele mai frecvente suferințe organice vor fi legate de fiziologia aparatului loco-motor (osatură, musculatură, sistem nervos, sistem arterial și venos), a plămânilor și a ficatului.

Pesti

Între 20 și 21 mai, la prânz, perioadă plăcută, favorabilă unor momente de destindere, de repaus, de refacere a forțelor, de izolare de factorii de stres, de împăcare cu sine. Din 20 mai, Soarele va intra în casa a IV-a și va pune problema rezolvării unor chestiuni de familie sau de patrimoniu. Dialogurile vor fi numeroase, uneori constructive, alteori deslânate, în funcție de subiectul în cauză și de calitatea umană a celor implicați. Unora, însă, acest tranzit, le poate activa, din opoziție, casa a X-a, punându-i în situația de a-și asuma sarcini dificile de serviciu, de a accepta misiuni oficiale cu grad mare de responsabilitate publică, legală, materială, morală sau politică, după caz, sau de a se lua la trântă cu niște bariere ce stau în calea afirmării lor. Între 21 mai, după ora 13:11, și 23 mai, după-amiaza, se va pune, din nou, problema banilor, a efectuării unor plăți care cer ingeniozitate în rezolvare sau sacrificarea unor bunuri personale pentru a onora datoriile. Unii Pești pot avea dispute cu reprezentanții instituțiilor pe fondul încurcăturilor sau aplicării incorecte a reglementărilor în vigoare, drept pentru care, vor face eforturi în vederea rectificării greșelilor comise în documente. Între 23 mai, după ora 15:23, și 25 mai, după-amiaza, dorință de a cumpăni lucrurile, de a analiza atent o situație, de a se înarma cu argumente legale, în vederea adoptării unei atitudini corecte, adecvate cauzei. Posibilitate de a de a asimila într-un răstimp scurt un volum mare de cunoștințe. Între 25 mai, după ora 15:16, și 26 mai, problemele de familie revin în atenția Peștilor. Unul sau ambii părinți ori rudele apropiate au nevoie de ajutorul și asistența lor asta, pe fondul unei situații nu tocmai comode nici pentru nativi, marcați de influențele pe care le va avea asupra lor Luna Nouă care se va produce în seara zilei de 25 mai, chiar pe acest sector.

Capricorn

Între 20 și 21 mai, la prânz, Capricornii vor manifesta tendința de a se împăca bine cu toată lumea. Pentru unii, prioritatea momentului va fi învățătura sau găsirea celui mai adecvat mod de a se exprima pe sine, de a-și găsi și cultiva vocația. Pe 20 mai, Soarele va intra în casa muncii și, timp de patru săptămâni, va crea numeroase situații favorabile pentru activitatea curentă sau pentru posibilitatea de a se angaja (dacă sunt liberi de contract) ori de a accepta propuneri de colaborare. Din punctul de vedere al sănătății, tranzitul Soarelui prin acest sector va avea un efect benefic, de revigorare a organismului, permițându-le celor suferinzi să suporte mai ușor un tratament solicitant, celor operați să se vindece mai repede sau altora, într-o altă ipostază, să se lămurească asupra afecțiunii de care suferă, după o perioadă de dubii și erori de diagnostic. Între 21 mai, după ora 13:11, și 23 mai după-amiaza, pe direcția familie/patrimoniu/avere situația se precipită, se înrăutățește. Posibile certuri violente. Nota generală este de agresivitate, de ostilitate; se pot profera amenințări, se pot lua, de o parte și de alta a „combatanților” măsuri de intimidare sau recurge la gesturi de forță. Firește, nu este nota generală în care vor intra toți cei născuți în Capricorn. Aceleași ipostaze drastice (vorbim casele IV-V, respectiv de axa Berbec/Balanță, pe care evoluează cei doi Benefici în opoziție, obstrucționați de Uranus și Pluton), se pot manifesta acut, din cauza Lunii Noi din 25 mai, în domeniul profesiei, funcției sau rolului social. Între 23 mai, după ora 15:23, și 25 mai, după-amiaza, dialogul părinți-copii poate evolua constructiv. Între 25 mai, după ora 15:16, și 26 mai, schimbări (constrângeri?) în regimul muncii și al salarizării. În planul sănătății, doar în aceste două zile, posibile tulburări legate de fiziologia brațelor și mâinilor; risc de fracturi.

Sagetator

Între 20 și 21 mai, la prânz, relațiile cu familia din care provine nativul vor fi marcate de îngăduință, respect, dorință de a ajuta. Dar, se pot dezvolta și ipostaze contradictorii care, în ciuda compasiunii resimțite de către nativi, se pot manifesta ori de câte ori, intențiile formulate vor atinge un punct sensibil, o suferință personală ori o trăsătură de caracter (egoism, inflexibilitate, zgârcenie, încăpățânare.). Pe 20 mai Soarele va intra în zodia Gemenilor și va genera, timp de patru săptămâni, situații conflictuale, readucând în actualitate dispute mai vechi, probleme nerezolvate, dând proceselor un curs inedit, neluat în calcul de nativi. Între 21 mai, după ora 13:11, și 23 mai după-amiaza, relațiile sentimentale vor fi tulburi, marcate de irascibilitate, ostilitate sau supărare manifestată zgomotos ori chiar de represalii și pedepse exemplare pe care Săgetătorii le vor aplica, demonstrativ sau crezând sincer că procedează bine, celor dragi (copii, iubit/iuită, prieteni). Cei vizați este bine să nu le răspundă pe măsură. Între 23 mai, după ora 15:23, și 25 mai după-amiaza, discuții profitabile despre cum ar putea câștiga un „ban în plus”, tatonarea posibilității de angajare într-un al doilea loc de muncă. Între 25 mai, după ora 15:16, și 26 mai, se conturează escaladarea discuțiilor cu tentă conflictuală și degenerarea oricărei conversații în dispută. Evenimentele care-i solicită pe parteneri vor pune la încercare trăinicia sentimentelor și onestitatea relației lor. Situația se poate schimba brusc, de la oră la alta, pe 25 mai, pe fondul producerii fazei de Lună Nouă, care va induce nervozitate și intoleranță. Din 26 mai, aceste relații precum și evoluția proceselor, vor fi controlate de relația rigidă și greu de contracarat a opoziției dintre Marte și Saturn, pe axa Săgetător/Gemeni, ceea ce va avea darul să complice sau să aprofundeze adversitățile.

Sursa:libertatea.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...