OANA ROMAN, revoltată de câştigurile unui politician cu aceeaşi pregătire a mamei sale:,,Unii au ştiut să se aranjeze, alţii doar să muncească‘’

Oana Roman este revoltată că toată lumea acuză faptul că mama ei, Mioara Roman, are o pensie mare, însă nu este deloc aşa. Vedeta a postat un mesaj pe pagina ei de Facebook, în care arată prietenilor virtuali ce înseamnă o pensie uriaşă.

Oana îl felicită pe politicianul român, care ,având aceeaşi pregătire cu a mamei sale, are un salariu de 27 de mii de euro şi 9000 de lei pensie.

 OANA ROMAN, revoltată de câştigurile unui politician cu aceeaşi pregătire a mamei sale:,,Unii au ştiut să se aranjeze, alţii doar să muncească‘’

,,Vorbeam despre pensii ……si multa lume acuza faptul ca mama are pensie mare..Iata ce inseamna o pensie uriasa pt un nivel de pregătire cam la fel cu cel al mamei mele! Doar ca unii au stiut sa se aranjeze si altii au stiut doar sa munceasca! Bravo lui! Domnul are 27 de mii de euro salariu si 9000 de lei pensie!’’, a scris Oana Roma pe pagina sa de Facebook.

Oana mai scrisese un mesaj în urmă cu o săptămână, în care le împărtăşea prietenilor virtuali că o să aibă grijă ca mama ei să ducă o viaţă liniştită.

,,De aceea cea mai mare dorinta a mea , in afara de sănătatea si bunăstarea familiei mele, este sa pot sa o ajut pe mama sa trăiască o bătrâneţe fără griji , fara sa aiba mereu sabia deasupra capului, si frica de a ajunge pe strazi! Nu astept ajutor de la nimeni, caci toti cei care o data au avut nevoie de noi pentru a profita, acum au alte prioritati! Dar gandurile mele sunt puternice si stiu ca voi reuşi si ca mama va trai linistită! Mama merita asta, pentru ca a muncit toata viata pentru noi. Pentru fetele ei si pentru tata. Chiar si cand era bolnava de cancer, s a dus singura si s a operat, pe noi ne a trimis la mare cu tata, si a facut in asa fel încât sa nu simtim durerea ei. Si daca nimanui nu i pasa acum, mie imi pasa, si pentru ca ea merita tot, eu voi face tot ce pot pt ea! Pt ca e mama mea!’’, a scris Oana Roman.

sursa:cancan.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...