I-au trimis deja dosarul medical acolo! S-a decis: Denisa va fi transferată din România la… peste 9000 km distanţă!

Denisa face tot ce îi stă în putere pentru a fi salvată! După ce Anamaria Prodan s-a oferit să o ducă în Cuba pe artistă, iar ea a acceptat a aflat că dosarul medical a fost trimis deja de către impresară la celebra clinică unde s-a tratat şi Maradona, iar cântăreaţa urmează să ia drumul Americii Centrale

Denisa Răducu se pregăteşte să se trateze în Cuba, la clinica de cinci stele unde a fost nu doar Maradona, ci şi Leo Iorga. Rockerul arată mult mai bine după tratamentul pe care l-a făcut acolo, iar artista speră că va reuşi şi ea să fie salvată.

I-au trimis deja dosarul medical acolo! S-a decis: Denisa va fi transferată din România la… peste 9000 km distanţă!

Cu toate că în ţara aflată la peste 9.000 de kilometri de România nu curge deloc lapte şi miere, clinica în care va fi tratată Denisa este dotată cu aparatură de ultimă generaţie şi arată ca un complex ultraluxos, aşa cum puteţi vedea în imaginile publicate în exclusivitate,

Potrivit surselor noastre, foarte apropiate de cazul Denisei Răducu, artista suferă de cancer la ficat. După ce a fost publicată în presă informaţia că Denisa este grav bolnavă, s-a vorbit despre aceeaşi afecţiune ca în cazul Ilenei Ciuculete.

Clinica în care va fi tratată Denisa Răducu arată ca un complex turistic de cinci stele
Clinica în care va fi tratată Denisa Răducu arată ca un complex turistic de cinci stele

Leo Iorga, care s-a tratat şi el în Cuba de cancer la plămâni, a mărturisit recent că a fost contactat de cineva din familia Denisei şi că încearcă şi el să o ajute pe artistă cu tot ce poate.

„Încerc să ajut atât cât pot pe toţi cei care mă abordează, însă ce am folosit eu nu este un panaceu. Mă bucur foarte mult că Anamaria Prodan se ocupă de acest caz, este o femeie extraordinară. Cei din Cuba s-au axat mult pe tipul acesta de tratament încă de pe vremea lui Fidel Castro. Eu am fost ajutat foarte mult şi financiar”, declara, recent, Leo Iorga, la „Xtra Night Show”, rockerul dezvăluind că unul dintre cei care l-au sprijinit cu bani a fost  finanţatorul FCSB, Gigi Becali. Leo Iorga a precizat că, în cazul său, tratamentul a costat 20.000 de euro. Efectele acestuia sunt vizibile, întrucât artistul pare să arate şi să se simtă acum mult mai bine. Artistul a menţionat că urmează să se stabilească dacă va merge şi a doua oară în Cuba.

Sursa:.cancan.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...