IULIANA MARCIUC a spus totul despre relaţia cu ADRIAN ENACHE:,,Lumea se schimbă‘’

Iuliana Marciuc şi Adrian Enache trăiesc o frumoasă poveste de iubire, ia rodul este fiul lor, David. Chiar dacă toată lumea credea că cei doi s-au căsătorit în secret, ei bine, ei trăiesc în continuare în concubinaj.

Iuliana împărtăşeşte secretul prin care au reuşit să rămână împreună şi să se iubească la fel de mult. „Acum timpul curge altfel, sigur că sunt şi alte priorităţi şi poate că este firesc, lumea se schimbă, iar în ceea ce priveşte actul acesta al căsătoriei… eu cred că sunt dovada cea mai bună că nu o hârtie ţine o relaţie”, a declarat Iuliana Marciuc.

 IULIANA MARCIUC a spus totul despre relaţia cu ADRIAN ENACHE:,,Lumea se schimbă‘’

Relaţia lor este una dintre cele mai rezistente din showbiz-ul nostru, iar asta se datorează câtorva principii la care Iuliana Marciuc şi Adrian Enache nu renunţă. „Cred că secretul este că ne înţelegem unul pe celălalt, că avem o activitate comună, că suntem din acelaşi domeniu, că împărtăşim preocupări comune, gânduri comune, respectul cred că este foarte important! Şi am înţeles amandoi că iubirea se întreţine… Noi încercăm de fiecare dată cu mici suprize, cu mici gesturi…să arătăm că există iubire! Da el este foarte romantic! El m-a învăţat pe mine să fiu romantică”, a mai spus prezentatoarea TV.

sursa:cancan.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...