Vizita lui Iohannis la Casa Albă, comentată de internauții americani: ”Stăpânește mai bine engleza decât Trump”

După conferința de presă comună a președinților Klaus Iohannis și Donald Trump, la Casa Albă, americanii care au urmărit discursurile celor doi au fost impresionați de prestația președintelui României și de cât de bine stăpânește acesta limba engleză.

„O să pun o întrebare pe care nimeni nu vrea să o pună: De ce președintele României stăpânește mai bine engleza decât Trump”, scrie Bob Ryan.

”Să-l adăugăm pe președintele Klaus Iohannis pe lunga listă a oamenilor care vorbesc engleza mai bine decât Trump”, scrie pe Twitter Tammy Thompson.

„Trump minte pe față și spune, în mod fals, că nu a discutat despre programul Visa Waiver. Președintele român Iohannis îl contrazice cu îndrăzneală. Nebunie!”, scrie Dario Navarro.

„Îmi place că măcar Iohannis nu trebuie să-și citească discursul”, scrie utilizatorul KB.

„Președintele României apără NATO mai bine decât a făcut-o Trump”, scrie Joy Reid. Iar unul din răspunsurile pe care le primește este: „Și vorbește engleza mai bine”.

„E trist să-ți dorești să te fi reprezentat președintele României (în loc de Trump, n.r.)”, scrie Natalie Reilly.

„Discursul și vocabularul lui Iohannis au fost mult mai demne de un președinte decât discursul citit prost de Trump. E pur și simplu trist”, scrie Mary Spadoni.

sursa:libertatea.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...