Avantaje in comunism Hahaha :)) Nu te astepti la ASTA! :))))

Moscova, februarie 1980, ora 3 noaptea, minus 40 de grade, coadă la carne, vreo trei sute de oameni.
Pe la 5, apare măcelarul, care le zice:
– N-o să vină multă. Am primit indicaţii de la Centrală să nu dau la evrei.

Fără să protesteze, vreo patruzeci de oameni se desprind din coadă şi pleacă prin viscol.
Pe la 7.30, măcelarul iese şi zice:
– M-au sunat de la Comitetul municipal. O să fie puţină rău. Cică să nu dau la ăi care nu-s membri de partid.
… Peste o sută de oameni se retrag tăcuţi.

La 11, măcelarul iese iar:
– Am primit un telefon de la Kremlin. Vine doar un pic de carne. N-o să vând decât la foştii ilegalişti.
Pleacă simplii membri de partid, rămân doar vreo duzină de indivizi, îngheţaţi bocnă.

Atunci, măcelarul le spune:
– Dumneavoastră o să înţelegeţi: nu e carne deloc. Puteţi să plecaţi.

Ceea ce şi fac, abia mişcându-se. Nişte bătrâni ilegalişti n-or să protesteze!
Totuşi, unul îi spune altuia, clănţănind:
– Nu ştiu de ce, dar am senzaţia că evreii sunt avantajaţi! =)))))))))))))

!!! BONUS !!!
Ion si Gheorghe la pescuit. La un moment dat Ion prinde o broasca testoasa. Broasca se implora de Ion sa-i dea drumul, ca-i da in schimb 3 oua care ii vor indeplini cate o dorinta de cate ori va sparge cate un ou. Ion accepta, cu conditia sa primeasca si Gheorghe 3 oua, ca doar sunt prieteni. Testoasa accepta, cei doi primesc cate 3 oua fiecare.

Bucurosi nevoie mare, se despart, dandu-si intalnire peste exact un an in acelasi loc in care s-au despartit, pentru a vedea cum li s-a schimbat viata in bine dupa aceasta fericita intamplare.

Dupa un an apare Ion cu o limuzina, imbracat intr-un costum Armani, cu un lant gros la gat pe care scrie “Jonny the best”, musculos; ce mai, arata traznet. Gheorghe, ca vai de el, imbracat in itari, ca tot omul sarac si amarat. Ion:

– Pai bine, Gheorghe, eu am ajuns acasa, am spart un ou si mi-am dorit sa am un oras in SUA care sa fie numai al meu. Apoi am mai spart un ou si mi-am luat nevasta pe Miss Univers. Al treilea ou l-am spart pentru a arata asa cum arat. Tu cum de nu te-ai schimbat deloc, ba parca arati mai amarat decat inainte?

– Apai, mai Ioane, sti tu, cu necazurile vietii….
– Dar cu oule ce-ai facut? Nu le-ai folosit?

– Pai sa vezi: ajung acasa, cand sa intru ma impiedic de prag si sparg un ou. Fara sa vreau, am injurat ” Mii de p…le”, sti tu, asa cum injur eu de obicei. Nu ma dezmeticesc bine, si in toata casa mea era plin de p…le: pe pat, pe masa, peste tot. A fost musai sa sparg al doilea ou si sa-mi doresc sa dispara toate p…lele din casa, ca nu era chip altfel.

– Pai bine, si ti-a mai ramas un ou…
– Mda, dar a trebuit sa-l sparg sa vina p..la mea inapoi…

Orice casnicie are suisuri si coborasuri. Nu exista relatie de lunga durata perfecta, fara conflicte si certuri, insa cele mai multe probleme pot fi depasite. Totuși in era faimoaselor retele de socializare, relatiile amoroase capata noi coordonate. Exista parti bune, dar si parti rele, insa daca sunteti constienti de amandoua puteti gestiona totul in favoarea voastra.

Cum tehnologia ne mananca din ce in ce mai mult timp, era normal ca la un moment dat sa se infiltreze si-n viata de cuplu si să devina o sursa de conflict…

In 1900 o femeie sau un bărbat se gândea «partenerul meu trebuie să mă poată întreţine» sau «soţia mea trebuie să mă ajute să sap şi să plantez»”. Dacă membrii unui cuplu beneficiau de această fundaţie, ei se considerau norocoşi dacă îşi aveau şi nevoile emoţionale satisfăcute.

Istoricul Stephanie Coontz descrie în cartea „ History: How Love Conquered Marriage” cum această idee s-a erodat în ultimii 200 de ani în societatea occidentală, pe măsură ce aşteptările culturale referitoare la căsătorie s-au schimbat de la aşteptări bazate pe înrudire, proprietate şi utilitate la situaţia de astăzi, în care oamenii se aşteaptă ca aproape toate nevoile lor emoţionale să le fie satisfăcute de o persoană.

Vă închipuiți, acum, cum vor arăta relațiile peste 50 de ani, daca mai adăugam și faptul ca toata activitatea online din trecut este la un click distanță? Oare așa? ?

sursa:decititazi.com

De cine se îndrăgostesc și de cine se feresc nativii Vărsători

Spiritul independent afectează puternic viaţa intimă a Vărsătorilor. Se spune că pot iubi profund numai o dată în viaţă. Dar nici acea iubire nu rezistă prea mult în timp. Nativii Vărsători sunt, poate, cei mai ghinionişti în dragoste, dar au și ei partenerii lor ideali.

Nativii Vărsători îşi găsesc greu perechea potrivită. Cei mai mulți se îndrăgostesc fie de persoane prea pretenţioase, fie de persoane prea conservatoare ca să le rămână alături.

Când iubesc prima dată în viaţă cu adevărat, Vărsătorii oferă totul partenerului lor. Sunt în stare să îi suporte şi să îi ierte minciunile, viclenia, ba chiar şi infidelităţile. Fac totul, numai să nu rămână singuri.
Dacă, totuşi, relaţia se destramă, încrederea Vărsătorilor în dragoste va fi zdruncinată pentru totdeauna. Nu vor mai dărui altui partener aceleaşi sentimente puternice şi nu se vor grăbi să se căsătorească.

De aceea, nativii Vărsători este bine să aleagă de prima dată cel mai potrivit partener pentru ei.

Partenerii ideali pentru nativii Vărsători
Căsnicia ideală pentru un Vărsător este cu un partener din Balanţă, oricât ar părea de curioasă această asociere. Balanţa are aceeaşi natură duală ca Vărsătorul, iubeşte petrecerile şi îi place să fie răsfăţată, sarcină pe care nativul Vărsător o va îndeplini cu bucurie.

O altă relaţie în care Vărsătorul ar putea fi fericit, este relaţia cu un seamăn din aceeaşi zodie. Nativii Vărsători se vor înţelege perfect unul pe celălalt şi îşi vor accepta toate capriciile.

Ce relații pot avea nativii Vărsători cu celelalte semne
Vărsător – Berbec

Nici unul din ei nu va accepta să îşi dezvăluie secretele. Vărsătorul are tendinţa să acapareze toată atenţia şi să domine, ceea ce nu va fi pe placul Berbecului.

Vărsător – Taur

Sunt temperamente total diferite. Vărsătorul nu se va ocupa niciodată de casă sau de copii, aşa cum şi-ar dori Taurul. Relaţia lor se poate încheia dramatic.

Vărsător – Gemeni

Aparent, se pot înţelege de minune. Amândoi au o viaţă socială bogată şi respectă nevoia de libertate a celuilalt. Dar, la cea mai mică urmă de îndoială, iubirea lor se poate risipi.

Vărsător – Rac

Nativul Rac este prea sensibil şi retras pentru un partener din Vărsător. Cel din urmă nu se poate adapta la stilul de viaţă casnic, tradiţional şi conservator al Racului.

Vărsător – Leu

Fiecare din cei doi încearcă să domine într-o relaţie de iubire. Dacă ajung să facă un compromis în privinţa libertăţii şi să se respecte reciproc, au şanse să fie fericiţi.

Vărsător – Fecioară

Fecioara are nevoie de protecţie, de siguranţă financiară şi de ordine. Vărsătorul nu se pricepe deloc să îi ofere aceste lucruri, ceea ce va declanşa numeroase dispute între ei.

Vărsător – Scorpion

Din punct de vedere spiritual, este dificil să se înţeleagă. Relaţia lor poate totuşi, funcţiona, dacă au grijă să nu îl facă pe celălalt să sufere.

Vărsător – Săgetător

Există o mare atracţie între cele două semne, mai ales de natură fizică. Pot trăi în concubinaj ani întregi, fără ca nici unul să ia hotărârea de a se căsători, deoarece le este teamă de responsabilităţi.

Vărsător – Capricorn

O astfel de relaţie va fi dominată de tensiune, nefericire, îngrijorare. Capricornul se va simţi neglijat, înşelat, dat la o parte din viaţa atât de complexă a Vărsătorului.

Vărsător – Peşti

Depinde foarte mult de răbdarea lor şi de prietenia care se naşte între ei, ca o relaţie de iubire să reziste în timp. Dacă nu au încredere unul în celălalt, pot fi doar simpli amici.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...