Cea mai rea femeie din zodiac TAIE IN CARNE VIE

Fiecare femeie are o doza de rautate pe care hotaraste cu cine o foloseste si cand. Ei bine, la unele femei doza este mai mare. Vezi care sunt cele mai rele femei, in functie de zodie!
Femeia SCORPION – taie in carne vie
Femeia nascuta sub acest semn zodiacal stie ce inseamna razbunare, la fel ca toti cei din jurul ei. Nimeni nu ar indrazni sa o calce pe coada pentru ca stiu foarte bine ca ceea ce ar urma, ar fi prea greu de suportat. Aceasta zodie nu se lasa dat la o parte si are tendinta de a-i umili pe cei inferiori ei, acest lucru satisfacandu-i orgoliul. Nu ii este frica sa isi exprime parerea, iar cand o va face nu se va ascunde in spatele unor cuvinte frumoase. Este directa, dura si nemiloasa, mai ales daca intri intr-o polemica cu ea.
Stie sa manipuleze astfel incat cel de langa ea sa nu fie constient de asta si asa poate obtine orice isi doreste, in cel mai scurt timp. Pentru cei dragi, este dispusa sa faca orice, fiind prietenoasa, rafinata si plina de afectiune pentru familie. Intr-o relatie ea domina, iar cel care vrea sa ii fie alaturi trebuie sa se pregateasca pentru aventura vietii lor deoarece vor avea parte de aventura vietii lor!

Femeia PESTI – regina dramei
Femeia Pesti are o personalitate puternica, desi uneori este usor naiva si cand se afla intr-o relatie, nu poate fi „imblanzita”. Are o structura de otel, in concordanta cu personalitatea ei, dar ii place sa
para neajutorata si sensibila.

Cand este enervata, ataca violent, apoi sta ascunsa inapoi in cochilia ei. Intr-o relatie este cicalitoare cu partenerul, evitand cat mai mult posibil discutiile rationale si impacarea. Ii place sa victimizeze, ceea ce o face sa ocupe un loc veritabil printre zodiile rele feminine. Cu toate astea, este altruista, isi iubeste familia si ii ajuta pe cei care se afla la ananghie. Desi e sacaitoare cu partenerul de viata, uneori are momente in care este adepta romantismului, iar iubitul ii va satisface orice placere.

Femeia FECIOARA – vesnic nemultumita
Fecioara este bine cunoscuta pentru firea ei critica, greu de multumit. Are o natura egoista, usor barfitoare, dar in acelasi timp directa. Daca o superi, nu se fa sfii sa iti spuna. Autoritatea ii predomina caracterul si asta se vede in relatiile cu cei din jur.

In acelasi timp, este si severa, fapt ce o face demna sa ocupe o pozitie in topul celor mai rele femei. Intr-o relatie este posesiva si destul de geloasa, rautatea ei putand fi trecuta cu vederea, deoarece femeia Fecioara este cu adevarat atragatoare. In rest, si-ar da si sufletul pentru familie si prietenii adevarati.

sursa:teotrandafir.com

 Ei sunt partenerii ideali pentru zodia Racului

Toate faptele şi deciziile Racilor sunt guvernate de emoţii şi sentimente. Dacă reuşeşti să cucereşti inima atât de bine protejată a unui nativ din zodia Racului, vei fi iubită cu devotament şi pasiune toată viaţa.

Pentru nativii din zodia Racului, o relaţie de dragoste este mai degrabă o poveste plină de fantezie, decât de pasiune fizică. Iubirea lor este împletită, într-o anumită măsură, cu un sentiment matern, ocrotitor. Partenerul Rac va considera întotdeauna că jumătatea sa nu se va putea descurca în viaţă fără el şi că trebuie să vegheze asupra ei în fiecare zi.

Persoanele din zodia Racului s-ar înţelege de minune cu Peştii
Nativii din Rac vor găsi linişte şi multă iubire alături de parteneri din Peşti. Cei doi se vor îndrăgosti la prima vedere şi vor avea o relaţie care va dura toată viaţa. Partenerul Rac îşi va adora soţul sau soţia Peşti care îl încântă cu firea iubitoare, uşor ascunsă şi meditativă.

O altă relaţie frumoasă de iubire ar putea avea nativul Rac cu Scorpionul, un alt semn de Apă. Atracţia dintre ei este uimitoare şi, cu trecerea timpului, va deveni tot mai puternică.
Cum sunt celelalte relații pentru nativii Raci
Rac – Berbec
Sunt firi opuse care ar putea fi atrase una de cealaltă pentru o perioadă scurtă de timp. Dar relaţia lor se va destăma cu certuri şi reproşuri.

Rac – Taur
Cei doi sunt foarte devotaţi familiei, dar vor totul unul de la celălalt. Este posibil ca Taurul să se simtă urmărit, înlănţuit de pasiunea Racului, ceea ce nu îl face fericit.

Rac – Gemeni
Geamănul poate fi atras de firea iubitoare şi calmă a Racului, dar se vor ivi între ei probleme grave de comunicare peste care nu pot trece fără să sufere amândoi.

Rac – Rac
Îşi cunosc prea bine defectele pentru a se suporta. Rareori vor fi de acord asupra lucrurilor importante, asupra educaţiei copiilor sau a modului în care cheltuie banii.

Rac – Leu
Este o relaţie care are şanse mari de izbândă. Leul are nevoie de iubire şi de admiraţie, iar Racul caută stabilitatea şi confortul financiar pe care nativul Leu i-l poate oferi.

Rac – Fecioară
Iubirea lor poate fi puternică şi poate să reziste de-a lungul anilor. Singurele probleme care vor afecta relaţia lor vor fi cele de natură financiară.

Rac – Balanţă
Fiecare va găsi la celălalt ceea ce îi lipseşte. Cele două semne se pot înţelege de minune, vor fi prieteni foarte buni, dar mai puţin amanţi sau soţi.

Rac – Săgetător
Cei doi au nevoie de multă răbdare, dacă vor să facă relaţia de iubire să reziste. De obicei, legătura dintre ei nu este însoţită de pasiunea la care tânjeşte nativul din zodia Racului.

Rac – Capricorn
Aceste două semne sunt opuse pe harta zodiacului şi se pot completa foarte bine. Doar că Racul are nevoie de mult răsfăţ, ceea ce un partener din Capricorn nu prea ştie să ofere.

Rac – Vărsător
Au şanse foarte mici să îşi întemeieze o familie, deoarece Vărsătorului îi place să fie liber, să petreacă şi să se ocupe de cu totul alte subiecte decât nevoile unei familii.

sursa:teotrandafir.com

 

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...