Shiloh, fiica Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt, se pregăteşte pentru operaţia de schimbare de sex!

Shiloh, fiica în vârstă de 11 ani a Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt, este decisă să-şi facă operaţie de schimbare de sex! Brad Pitt şi Angelina Jolie nu mai sunt un cuplu, iar asta i-a făcut pe mulţi să se întrebe în ce măsură i-a afectat asta pe cei şase copii ai lor, dintre care trei biologici şi trei adoptaţi.
Până la vârsta de 4 ani însă, transformarea exterioară lui Shiloh era aproape completă – fetiţa voia să poarte părul scurt, haine sport preferate de băieţi, dar şi costume şi cravate. În plus, ea şi-a exprimat dorinţa să fie strigată John sau Peter, iar apropiaţii s-au conformat. La început, a fost amuzant, însă ulterior Brad şi Angelina au realizat că e mai mult de atât. Evident, au mers cu ea la psiholog, pentru că era clar că se petrecea ceva cu fiica lor.

Brad şi Angelina au ales să-şi lase fetiţa să se îmbrace aşa cum îi place, crezând că aceasta este doar o fază trecătoare. Pe măsură ce a trecut timpul însă, convingerea lui Shiloh că aparţine, de fapt, altui sex şi determinarea ei de a face operaţie i-a convins pe părinţii săi că nu a fost doar o joacă de copil răsfăţat.

Prin urmare, Brad şi Angelina, care, de altfel, sprijină de ani de zile LGBT, s-au decis să-i fie alături fiicei lor în demersul de a-şi schimba sexul, pentru că tranziţia fizică, dar şi cea psihică nu sunt uşoare, iar Shiloh va trebui să se lupte atât cu furtunile hormonale, cât şi cu reacţiile celor din jur. Conform presei de peste ocean, la sfatul specialiştilor, Shiloh a început deja să ia hormoni, pentru ca trupul ei să nu apuce să se transforme şi să devină femeie. Tranziţia nu va fi uşoară, aşa cum nici să fii transgender nu e uşor (chiar dacă vorbim despre Hollywood), aşadar părinţii lui Shiloh vor trebui să lase divergenţele la o parte şi să fie alături de… viitorul lor fiu.

Un bărbat de 87 de ani s-a căsătorit cu o tânără de 22 de ani, iar ce s-a întâmplat în prima lor noapte te va șoca! Cât de trist!

Un bărbat în vârstă de 87 de ani s-a căsătorit cu o tânără de doar 22 de ani și este absolut șocant ce s-a întâmplat în prima lor noapte împreună!

În ziua de azi, dragostea nu mai ține cont de vârstă, mai ales că vedem din ce în ce mai multe cupluri care se căsătoresc în ciuda unui decalaj imens între vârstele lor. Cele mai comune căsătorii între partenerii de vârste diferite sunt între un bărbat mai în vârstă și o femeie mai tânără. Povestea pe care urmează să ți-o împărtășim se conduce după același principiu.

Unii dintre noi sunt de părere că dragostea nu are limite și i se poate întâmpla oricui la orice vârstă și în orice moment, indiferent de circumstanțe.

Alții ar fi tentați să creadă că ar putea fi vorba mai mult de interese financiare la mijloc, sau căsătorii aranjate. Pur și simplu nu pot trece peste faptul că anumite persoane cu o diferență enormă de vârstă se pot căsători din iubire!

Dar această poveste pe care urmează să v-o împărtășim s-a întâmplat în realitate și a arătat lumii întregi că dragostea nu ține cont de vârstă.

Tânăra femeie se pregătea pentru prima lor noapte împreună. Cu sentimentele proaspete ale faptului că tocmai s-a căsătorit și fiind încântată de noul ei soț, ea aștepta cu nerăbdare ca soțul să intre pe ușă, din clipă în clipă. Ea a planificat în secret o noapte memorabilă pentru soțul ei, și a apelat la niște extazii sălbatice pentru a-și stârni soțul și mai tare.

Dintr-o dată, a auzit o bătaie în ușă. Era puțin surprinsă să audă asta, deoarece nu aștepta pe nimeni în afară de soțul ei, care nu avea nevoie să-i bată la ușă. Dar acesta a intrat sfios în cameră și s-a purtat extraordinar cu ea pe tot parcursul nopții lor intime.

Tânăra femeie a fost foarte surprinsă de potențialul pe care bărbatul mai în vârstă l-a arătat, reușind să o satisfacă pe deplin. După noaptea lor pasională împreună, în timp ce stăteau întinși unul în brațele celuilalt, femeia i-a mărturisit:

„Am fost cu bărbați de 3 ori mai tineri decât tine, și cu toate acestea, nu au reușit să mă satisfacă atât de deplin precum ai făcut-o tu”. Aceasta însă a fost o greșeală enormă din partea ei. Mărturisirea sa a trezit o reacție neașteptată în soțul ei.

La început, bărbatul în vârstă de 87 de ani s-a simțit puțin jenat de complimentul care i s-a făcut, însă ulterior, jena s-a transformat într-o furie acută. Chiar în noaptea nunții lor, bărbatul s-a enervat teribil de mult pe tânăra sa soție pentru faptul că aceasta a avut relații intime cu mai mulți parteneri înainte de căsătoria cu el.

20 de lucruri pe care să le faci IMEDIAT DUPĂ ce ai aflat că te-a ÎNȘELAT! Al 17-lea îți va deschide ochii!

Încerci să te recuperezi după o infidelitate? Începe cu aceste sfaturi, căci sigur îți vor oferi o perspectivă diferită asupra acestui moment dureros din viața ta.

Dacă ai aflat recent că iubitul sau soțul tău te-a înșelat, mintea ta este probabil la un milion de kilometri distanță, încercând să-și dea seama că urmează să facă și cum ar trebui să procedeze în cazul ăsta. Confuzia este normală în urma infidelității. Cel mai bun lucru pe care-l poți face acum este să stai jos și să respiri. Ia-ți un timp de câteva zile pentru a te aduna și a te descărca. Acum nu trebuie să faci nimic, decât să ai grijă de tine.

Iar când vei fi pregătită să iei măsuri, începe cu aceste lucruri:

1. Nu lua decizii rapide.

S-ar putea să te țipi de isterie sau să pleci imediat de acolo. Dar înainte de a lua o acțiune decisivă, lasă praful să se stabilească. Sentimentul de urgență pe care-l simți acum este o capcană emoțională care te poate lăsa plină de regrete dacă faci ceva ce nu mai poți lua înapoi. Deciziile corecte vor veni la timp, așa că nu te grăbi.

2. Ai grijă de tine

După ceea ce ai experimentat, probabil că ești deja epuizată emoțional și fizic. Așadar, nu neglija nevoile tale personale. Asigură-te că mănânci sănătos, călătorește în mod regulat și dormi suficient de mult în fiecare seară, dacă vrei să-ți păstrezi stabilitatea emoțională.

3. Experimentează-ți sentimentele negative, dar nu te bloca la ele

Lucrurile vor fi destul de dure pentru tine, așa că nu atrage inutil mai multă tristețe sau disperare în viața ta.

4. Asigură-te că ai grijă de toate nevoile tale practice

Nu te poți recupera pe deplin dacă-ți neglijezi atribuțiile și responsabilitățile practice. Ai grijă de locuința ta, de aspectele financiare și a tuturor celorlalte lucruri fără de care nu poți trăi.

5. Ai puțină compasiune

Chiar dacă rămâi în relație sau nu, păstrează-ți compasiunea. Ai tot dreptul din lume să fii furioasă, rea și nervoasă, dar acționând la aceste impulsuri nu vor face decât să înrăutățească lucrurile pe termen lung.

6. Caută sprijin și ajutor extern, inclusiv terapie individuală sau de cuplu

Sprijinul de la prieteni și familie este critic în acest moment, dar meriți să primești ajutor și de la o expertiză medicală.

7. Nu te tortura

Oprește scenariile pe care ți le imaginezi și încetează să mai fii obsedată de lucrurile pe care ai fi putut să le faci pentru a-l împiedica să te înșele.

8. Așteaptă și acceptă numai ce-i mai bun de aici

Atitudinea este totul atunci când vine vorba de recuperarea de pe urma infidelității. Ai încredere în tine însăți și petrece timp doar cu oamenii care te apreciază.

9. Concentrează-te pe viitor, nu pe trecut

Joaca de-a „Ce-ar fi fost dacă” te va măcina și te va face să te simți și mai mizerabilă. Stabilește obiective rezonabile pentru a-ți reface viața și a lua măsurile corespunzătoare.

10. Ai răbdare

Este un fapt crucial, de care depinde decizia asupra relației tale. Oricare ar fi decizia, va dura ceva timp pentru ca toată confuzia să se elimine și să poți gândi cu mintea limpede.

11. Nu te certa cu el și nu-l lăsa să se certe cu tine

Discutarea lucrurilor într-o manieră calmă și rezonabilă este minunată, dar să le lași să se transforme într-un meci de țipete doar vă va răni pe amândoi.

12. Spune-i calm exact cum te simți cu privire la ceea ce s-a întâmplat

Insistă ca el să te asculte cu atenție, în timp ce-i spui ce efect are infidelitatea lui asupra stării tale emoționale. Nu acuza, nu țipa și nu da vina. Spune-i pur și simplu cum te simți și asigură-te că te va înțelege complet.

13. În același fel, ascultă-l pe el

Ascultă cu atenție atunci când îți va spune cum se simte și care au fost motivele care l-au determinat să facă asta. Chiar dacă nu intenționezi să rămâi cu el, ascultarea activă te va ajuta să găsești empatia și închiderea de care ai nevoie pentru a trece mai departe.

14. Ia-ți o vacanță!

Pleacă departe câteva zile, relaxează-te și distrează-te. Te vei reîntoarce calmă, reîncărcată și gata să avansezi către lucruri mai bune.

15. Compartimentalizează tot ceea ce s-a întâmplat

Infidelitatea este cea mai intimă formă de trădare pe care o poți experimenta, dar relația ta este încă un aspect al vieții tale. Ia toate măsurile necesare pentru a te îngriji de tine, dar nu lăsa ca acțiunile partenerului tău să dăuneze asupra altor aspecte importante ale vieții voastre.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...