A MURIT MIHAI ALBU…

Doliu în sportul românesc. Fostul baschetbalist Mihai Albu a încetat din viață la vârsta de 79 de ani.

Federația Română de Baschet a transmis condoleanațe familiei și a avut doar cuvinte de laudă la adresa fostului sportiv.
„Federatia Romana de Baschet anunta cu multa tristete si profund regret trecerea in nefiinta a celui care a fost MIHAI ALBU. In aceasta dimineata, aflat in Cehia, in drum spre tara, inima unuia dintre cei mai valorosi baschetbalisti romani din toate timpurilor a incetat sa mai bata si a facut astfel ca sportul romanesc sa mai piarda o stea din constelatia performerilor.

Alege Marți Bucket de la KFC. 9 Crispy Strips și 9 Hot Wings la doar 19,90 LEI!
Promoted by
Nascut la Sibiu in data de 21 iunie 1938, Mihai Albu a iubit baschetul de mic copil si si-a dedicat o mare parte din viata sportului cu mingea la cos, urcand rapid pe treptele afirmarii sportive. A fost un jucator talentat si muncitor, extrem de apreciat de colegii sai, cat si de adversari.

A imbracat de-a lungul carierei sale tricourile echipelor Constructorul Sibiu, Universitatea Cluj si Dinamo Bucuresti si a adunat numeroase selectii in nationala Romaniei.

De altfel, evolutiile sale deosebite au atras si atentia specialistilor de peste hotare, Mihai Albu fiind de mai multe ori selectionat in echipa Europei alaturi de nume mari ale Batranului Continent.

Pentru meritele sale deosebite aduse baschetului a primit distinctia de maestru emerit al sportului iar in 2011, cu ocazia ALL STAR GAME SIBIU, a fost inclus in galeria „Legendele baschetului romanesc”.

Pe aceasta cale, Federatia Romana de Baschet adreseaza sincere condoleante familiei indurerate.

sursa:b1.ro

Motive pentru care îl poți părăsi
Când sunt într-o relație, unele femei pot observa la un moment dat numite lucruri care nu sunt pe placul lor. Din cauza lor, se pot gândi să pună capăt relației. Iată care sunt acele motive pentru care îl poți părăsi.

Motive pentru care îl poți părăsi
1. Încearcă să dețină controlul. Dacă vrea să controleze totul în relație, iinclusiv pe tine, iar tu nu reușești să faci ceva pentru a schimba lucrurile, atunci poți lua în calcul despărțirea.

2. Nu te face fericită. Dacă simți că nu te face fericită, atunci ce sens are să continui acea relație? Dacă te face mereu să suferi, sau să simți anumite lucruri negative, atunci poate ar fi mai bine să pui capăt relației.

3. Faci totul pentru el, dar el la rândul lui nu face nimic pentru tine. Dacă simți că nu îți acordă suficientă atenție, nu face nimic pentru tine, pe când tu faci multe compromisuri pentru el și pentru relație, atunci poate relația nu ar trebui să continue.

4. Observi că nu se poate schimba. Nu trebuie să schimbi pe nimeni. Fiecare persoană are defecte și calități și trebuie acceptată așa cum este. Dar dacă are anumite lucruri peste care nu poți să treci și care nu se pot schimba, atunci este posibil ca relația să nu mai poată continua.

5. Vrea să îl răsfeți. Nu este rău dacă vă răsfățați din când în când unul pe celălalt. Dar dacă va dori să faci mereu lucrul acesta, poate deveni supărător.

6. Te-a înșelat. Este unul dintre cele mai puternice motive pentru care ai putea pune capăt unei relații. Deși uneori se întâmplă ca infidelitatea să facă relația mai puternică, unele persoane nu mai pot avea încredere în partenerii de cuplu și nu le mai pot da o nouă șansă. Când partenerul de cuplu este infidel, atunci poate ar fi una dintre situațiile în care relația nu mai poate continua.

sursa:teotrandafir.com

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...