5 semne că relația ta a luat sfârșit

 

Este momentul să renunți la relația de cuplu dacă îți dai seama că lucrurile nu mai merg deloc între voi. Chiar dacă îl iubești și chiar dacă asta înseamnă să te faci singură să suferi, vezi care sunt semnele care îți arată că relația ta a luat sfârșit.

Găsești tot felul de scuze ca să nu faci amor
Nu te mai simți atrasă de el și nu mai ai chef de amor a că de câte ori îți propune sau te întreabă, nu știi ce scuze să mai găsești ca să nu te apropii de el prea mult. Nici săruturile, nici îmbrățișările nu mai sunt o variantă în viața voastră de cuplu, iar lipsa intimității nu poate duce decât la despărțire.

Orice este mai important ca el
Atunci când relația este pe sfârșite – sau deja sfârșită – nu mai simți nevoia să petreci timp cu partenerul tău. Orice lucru care apare la serviciu este mai important ca el, orice altă persoană din jurul tău primește mai multă atenție din partea ta decât el. Este o reacție naturală, omenească, însă dacă vei continua să-l ignori nu vei face decât să destrami relația într-un mod urât. Mai bine te desparți de el imediat cum îți dai seama că te porți astfel.

 

Nu te mai porți frumos
Știi cum se comportă îndrăgostiții la începutul unei relații? Totul este plăcut pentru că amândoi se poartă frumos și se respectă unul pe celălalt. Dacă tu ai ajuns într-un punct în care pur și simplu nu-ți mai pasă să ai un comportament potrivit pentru partenerul tău, atunci nu mai ai ce căuta în această relație. Pune-i punct până să ajungeți să vă adresați injurii unul altuia.

sursa:unica.ro

6 reguli pentru ca machiajul tău să reziste vara

Am creat pentru tine 6 reguli care să te ajute pentru ca machiajul tău să reziste la temperaturile ridicate din această perioadă.

Îngrijește-ți tenul!
„Pregătirea tenului înainte de aplicarea machiajului este esenţială pentru orice tip de piele, acest ritual ajutând produsele cosmetice să reziste mai mult“, precizează Andreea Haş, make-up artist oficial BottegaVerde.ro.

Aplică o bază de machiaj
Primerele sau produsele tip bază de make-up sunt extrem de populare în acest moment! Dar și eficiente. Acestea ajută nu doar la o mai bună aplicare a machiajului, dar funcţionează ca un strat protector între piele şi produsele cosmetice, prevenind blocarea porilor şi asigurând o rezistenţă sporită machiajului. Insistă cu aplicarea bazei de machiaj în zona T (frunte, nas şi bărbie), imediat după ce ai curăţat tenul cu loţiune tonică.

Caută un fond de ten care rezistă
Fondul de ten cu efect matifiant este o necesitate în machiajul potrivit pentru tenul gras. Exceptând faptul că ţine sub control apariţia sebumului la suprafaţă, acest produs cosmetic acoperă imperfecţiunile tenului şi fixează fardul de obraz.

Ascunde micile imperfecţiuni
Dacă ai tenul gras şi doreşti să îţi ascunzi cearcănele, soluţia este să aplici o bază de machiaj specială pentru ochi, care va acţiona ca o peliculă fină între piele şi fard. Sebumul nu mai ajunge atât de uşor la machiaj, care va rezista mai mult în varianta să uniforma.

Fixează machiajul
„Evită să reaplici pudră compactă de-a lungul zilei, deoarece blochezi porii deja dilataţi, care vor deveni mai vizibili şi creşti predispoziţia la acnee şi puncte negre“, avertizează specialistul. În schimb, optează pentru pudră compactă matifiantă whaterproof, translucidă, pe bază de minerale, pe care să o aplici într-un strat subţire după ce fondul de ten se fixează bine. Pudră minerală va absorbi eficient sebumul, ajutând tenul să rămână mat, uniform şi lipsit de luciu.

 

Privire pătrunzătoare rezistenta la apă
Dacă nu vrei să fi stresată de starea machiajului tău, alege la o mascara rezistentă la apă. Acesta conţine uleiuri volatile care se evaporă instantaneu, lăsând în urmă un strat strălucitor pe gene, pentru o privire luminoasă.

sursa:unica.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...