„Cei de la Federaţia Internaţională de Tenis sunt nişte cretini1” Ilie Năstase: „Cei de la Federaţia Internaţională de Tenis sunt nişte cretini1”

Deşi a fost suspendat de Federaţia Internaţională de Tenis (ITF), Ilie Năstase nu se potoleşte. Fostul nostru mare tenismen a reluat, din nou, atacul la forul superior din tenis. Nasty nu mai poate participa la niciun eveniment organizat de ITF până în decembrie 2020 şi nu va avea nici măcar dreptul să asiste, nici ca spectator şi nici ca persoană acreditată la competiţiile organizate sub egida ITF până în 21 decembrie 2018.

Năstase nu a uitat de conflictul cu cei de la ITF nici la petrecerea dată la Mamaia unde a sărbătorit 71 de ani. „Dacă ei pedepsesc o persoană care a fost numărul 1 în sportul acesta, mai ales că stătea pe un scaun la un meci de fete, sunt nişte cretini. Altfel n-am cum să le zic. Şi prinţul Albert a spus că îi pare rău, că n-au judecat corect treaba asta. Mai ales că nu s-a întâmplat nici la Wimbledon, nici la Roland Garros”.

Conform comunicatului ITF, Năstase a fost pedepsit pentru remarcile la adresa Serenei Williams, care au fost catalogate drept rasiste, pentru „avansurile sexuale făcute căpitanului echipei de Fed Cup a Marii Britanii”, Keothavong, pentru ameninţări şi injurii la adresa reprezentanţilor presei prezente la Mamaia, la meciul de Fed Cup România – Marea Britanie, şi pentru ameninţări şi injurii la adresa oficialilor partidei şi ai membrilor echipei de Fed Cup a Marii Britanii, precum şi pentru refuzul de a părăsi arena de joc.

sursa:click.ro

Cum te ajută sucul de lămâie să scapi de pofta de dulce

Pofta de dulce te lovește în cele mai nepotrivite momente și la ore din ce în ce mai târzii? Dacă îți dorești să ai un control al greutății tale, poți consuma cu încredere sucul de lămâie, acesta având capacitatea de a ține în frâu nevoia de zahăr.

Imediat după masă sau dacă ni se întâmplă să stăm treji până târziu în noapte, organismul simte nevoia să consume alimente bogate în zahăr. Acest lucru poate duce la acumularea kilogramelor în plus și la apariția unor probleme grave de sănătate, printre care și diabetul.

Cum să-ți pensezi singură sprâncenele în mod corect? Vei economisi bani și timp pe care l-ai petrece la salon

Cum te ajută sucul de lămâie să scapi de pofta de dulce?
Pentru a menține un echilibru în organism, Jessica Sepel, specialistă în nutriție, este de părere că sucul de lămâie poate face minuni pentru organism.

Astfel, aceasta recomandă adăugarea sucului de lâmâie în apa plată și consumarea acestuia pe tot parcursul zilei, potrivit dailymail.co.uk. În plus, acesta poate fi adăugat și în salate sau în diverse preparate, oferind un gust mult mai intens și o aromă puternică.

Pe lângă faptul că taie pofta de dulce și favorizează pierderea în greutate, sucul de lâmâie are multe alte beneficii pentru sănătate. El previne apariția calculilor renali, luptă împotriva cancerului la sân și tratează cu succes răcelile, durerile de gât și febra.

sursa:avantaje.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...