Bani, dragoste, viitor si cariera pentru BERBEC

 

 

Iata tot ce trebuie sa stii despre bani, dragoste, viitor si cariera pentru nativul din zodia Berbec!
BANI. Nativul din zodia Berbec este curajos si dornic sa isi asume riscuri, asa ca de cele mai multe ori se va implica in afaceri si va investi fara sa se gandeasca de doua ori. Acest lucru poate duce deseori la instabilitate financiara. Are tendinta de a cheltui fara masura, asa ca intr-o zi poate fi plin de bani, iar a doua zi lefter. Este nevoie de mai multa chibzuinta pentru a reusi pe acest plan.

 

DRAGOSTE. In dragoste lucrurile merg ca pe roate pentru Berbec, caci are o incredere de sine nemaipomenita, iar astfel atrage in jurul sau persoanele de sex opus. Este o fire sarmanta, care face avansuri si se arunca in bratele tale atunci cand te astepti mai putin. Curajul sau este de apreciat pentru multe persoane, asa ca aceasta calitatea este cea care atrage cel mai mult. De-a lungul vietii va avea multe relatii, din care unele chiar foarte reusite.

VIITOR. Chiar daca are o mare incredere de sine, Berbecul este deseori confuz si nu stie ce vrea. Aceasta nehotarare il dezavantajeaza de fiecare data. Viitorul lui este instabil si nu poate fi preconizat, tocmai din cauza incertitudinii in care traieste.

 

CARIERA. Profesia ideala pentru nativul din zodia Berbec este cascadoria sau orice activitate care implica sportul. Cei mai multi Berbeci sunt indragostiti de sport, asa ca devin antrenori, sportivi de performanta, sau cel putin isi dedica timpul liber activitatilor fizice.

sursa:teotrandafir.com

Ce zodii sunt afectate de eclipsa de lună din august 2017

Eclipsa lunară din august 2017 de pe 7 august va aduce schimbări semnificative pentru câteva zodii. Eclipsa are loc în semnul Vărsătorului.

Luna August este una dintre cele mai puternice luni ale anului 2017 și va aduce schimbări și răsturnări de situație pe toate planurile.

Eclipsa lunară de pe 7 august este doar începutul acestor schimbări fiind urmată de eclipsa solară de pe 21 august.

 

Berbec

2017 este anul unor noi începuturi pentru Berbeci. O dată cu eclipsa lunară din august vor simți cum cosmosul îi ghidează către acest nou capitol din viața lor, un capitol care va fi mai potrivit destinului pe care și-l doresc.

Toate relele vor ieși la suprafață, toți cei care i-au făcut rău Berbecului vor începe să iasă la suprafață, să-și primească pedeapsa karmică.

Leu
Și pentru Lei urmează o perioadă benefică. Vor începe să cearnă grâul de neghină și pentru asta se vor schimba, vor fi mai înțelegători și mai înțelepți. Întunericul se va transforma în lumină.

Eclipsele lunare înseamnă renunțare la tot ce îi ținea pe loc, la dobândirea unui curaj nebun de a lua frâiele vieții și de a-și urma visurile.

Vărsător

Vărsătorul nu e gata să renunțe la multe lucruri care îl țin departe de ceea ce-și dorește cu adevărat. Încă nu are încrederea că destinul îl va ajuta să își găsească adevăratul drum.

Având în vedere că eclipsa are loc în semnul Vărsătorului, acest semn ar trebui să se bucure cel mai mult de o reinventare, de un nou început.

Vărsătorul nu a avut un an prea bun până acum. Totul s-a dovedit prea volatil pentru el. Nicio grijă, totul s-a întâmplat cu un motiv, pentru a face loc pentru lucrurile bune ce vor urma de acum.

Nu trebuie să mai cauți în exterior pentru îndrumare și curaj, ci trebuie să cauți în interiorul tău.

sursa:unica.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...