NICOLE CHERRY, schimbare radicală de look! Vedeta a intrat în rândul blondelor

NICOLE CHERRY, schimbare radicală de look! Vedeta a intrat în rândul blondelor

Nicole Cherry este una dintre cele mai apreciate cântăreţe de la noi. Deşi are o vârstă fragedă, tânăra a reuşit să intre la inimile fanilor, iar acum de bucură de un real succes în carieră. Vedeta a vrut o schimbare de look şi s-a gândit că vrea să vadă cum îi stă blondă.
Artista a încercat doar cu o perucă, deoarece nu vrea să îşi vopsească părul, deoarece îi place culoarea naturală pe care o are şi mai ales că este şi foarte sănătos. “Am rămas fără cuvinte când m-am văzut blondă, mi-a fost destul de greu să mă obişnuiesc în primă fază, eu sunt şatenă şi apoi blondă radical. Nu m-aş vopsi niciodată. Îmi place de mine, e mişto să păstrezi un pic de mister.”

Nicole poartă o perucă blondă.

 

Nicole Cherry este una dintre vedetele care a promovat examenul maturităţii şi toată lumea se aştepta să continue studii pe plan musical, însă lucrurile nu stau deloc aşa. Vedeta are alte gânduri, vrea să studieze psihologia, aşa că a luat o decizie radicală, însă nu înainte de a vorbi cu părinţii ei.

„Urmează să mă înscriu, sincer vreau să urmez ceva în legătură cu psihologia, m-am gândit foarte tare, a fost un subiect foarte delicat. M-am sfătuit cu părinţii mei de foarte multe ori şi chiar mă gândeam ce aş putea să văd. Muzică am făcut să ştiu să mă descurc, actorie am făcut şi mereu am spus că nu vreau să fac actorie, să fiu atât de avansată. Acum am spus că trebuie ceva să mă dezvolte şi am spus că psihologia e cea mai bună alegere, mai ales că îmi place să vorbesc, să dau sfaturi”, declara Nicole Cherry într-un interviu acordat pentru Viva!

sursa:cancan.ro

Acizii grasi Omega 3 – De ce sa-i consumam

Acizii grași omega-3 sunt cheia pentru o dezvoltare și creștere normală, iar lipsa acestui supliment alimentar și un aport crescut de acizi omega-6 se pare că ar contribui la apariția multor boli. Studiile au dovedit că acizii omega-3 pot scădea tensiunea arterială și nivelul trigliceridelor. Există, de asemenea, dovezi că acizii omega-3 reduc riscul de infarct miocardic, accidente vasculare cerebrale si decesul cauzat de boli cardiace.

Există diferite tipuri de acizi omega-3: unii provin din uleiuri de pește și conțin acid docosahexaenoic (DHA) și acid eicosapentaenoic (EPA), iar alți acizi omega-3 provin din plante și conțin acid alfa-linolenic (ALA).
Acizii omega-3 din uleiul de pește prezintă mai multe beneficii.

Beneficiile acizilor omega-3 :

1. Reduc riscul în sarcină: Consumul de acizi omega 3 în timpul sarcinii poate reduce riscul de naștere prematură și poate determina chiar o ușoară prelungire a sarcinii. O prelungire a sarcinii poate fi foarte importană pentru femeile care au sarcini scurte și care dau naștere la copii cu greutate scăzută.

2. Îmbunătățesc invatarea și memoria: Un studiu efectuat pe persoane sănătoase cu vârsta cuprinsă între 18-25 ani demonstrează o îmbunătățire a funcției cognitive și memoriei după creșterea aportului de acizi omega 3. S-a dovedit că administrarea de acizi grași omega 3 îmbunătățește procesul de învățare și funcția de memorare la persoanele cu tulburări cognitive în funcție de vârstă.

3. Îmbunătățesc starea de spirit: Studiile au arătat că lipsa acizilor grași omega 3 a fost însoțită de tulburări de dispoziție și de reducerea funcției cognitive. Suplimentele Omega 3 pot fi utilizate ca terapie suplimentară în tulburările neuropsihiatrice, cum ar fi schizofrenia și tulburările de hiperactivitate cu deficit de atenție (ADHD).

4. Protejează creierul de junk food: Consumul de acizi omega 3 protejează creierul de afecțiuni care pot fi cauzate de consumul de alimente bogate în grasimi „rele”. Uleiul de pește previne efectele care sunt cauzate de consumul de junk food și excesul de grasime din alimente. Cercetatorii au descoperit că o dietă bogată în acizi omega 3 poate preveni diferite afecțiuni prin stimularea anumitor zone ale creierului, care sunt responsabile cu procesul învățării și cu memoria.

5. Tratează inflamația: Inflamația reprezintă modul în care organismul se vindecă pe sine din cauza unui afecțiuni sau a unei invazii de antigen străin organismului. Cu toate acestea, inflamația cronică poate accelera dezvoltarea de boli de inimă sau vasculare, artrita, cancer și sindromul metabolic. Omega 3 este responsabilă pentru procesele metabolice care pot lupta împotriva inflamației.

6. Reduc simptomele ADHD: copiii care consumă mai mulți acizi grași omega 3 prezintă mai puține simptome ADHD.

7. Reduc dificultățile procesului de învățare și îmbunătățesc comportamentul: Omega 3 îmbunătățește lectura, ortografia și comportamentul la copiii care-l consumă în cantități mari.

8. Îmbunătățesc depresia: În conformitate cu „Journal of Clinical Psychiatry”, acizii Omega 3 reprezintă o soluție eficientă pentru depresia primară. Depresia primară apare atunci când depresia este principalul simptom. În cazul în care depresia este însoțită de alte simptome cheie aceasta devine depresie secundară.

9. Reduc migrenele: S-a constatat că Omega 3 din uleiul de pește poate trata migrenele recurente în rândul adolescenților.

10. Normalizează și reglează nivelul de trigliceride și colesterol: acizii Omega 3 reduc activitatea enzimatică care determină ficatul să metabolizeze grăsimele. Omega 3 intervine în prevenția sau contracararea aritmiei cardiace, previne tromboza,depozitele de grasime și fibroza.

Surse de acizi grasi Omega 3
• Seminte de in și nuci
• Fasole
• Pește
• Ulei de măsline
• Boabe de soia și tofu

sursa:suntsanatos.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...