A convins-o Ion Ţiriac! Decizie de ultimă oră a tenismenei! Am aflat ce investiţie va face Simona Halep… ”Îmi va purta numele!”

Simona Halep sare în ajutorul fetiţelor dornice să facă sport

A ratat de două ori, dar a treia oară i-a ieşit! Simona Halep e numărul 1 mondial WTA! Performanţa a reuşit-o la finalul săptămânii trecute, la turneul de la Beijing, după o revanşă în semifinale cu Jelena Ostapenko, nimeni alta decât jucătoarea care-i furase visul cu patru luni în urmă, la Roland Garros. Dar viaţa Simonei nu se rezumă doar la tenis. Un sport care a făcut-o celebră, după ce a plătit tribut copilăria, dar şi bogată. Aproximativ 15 de milioane de euro a strâns sportiva, dar nu a băgat banii la saltea. Face investiţii. Una dintre ele, mai nou, este o echipă feminină de… hochei pe gheaţă.
La finele anului trecut, Ion Ţiriac, fost tenismen şi om de afaceri, construia un patinoa la Otopeni, destinat juniorilor. Au avut loc selecţii şi s-au format două grupe de copii. Dar pretenţiile sunt mai mari, astfel că, în această lună, încă două sau trei grupe se vor antrena acolo. Una dintre echipe va purta numele Simonei Halep şi va fi sponsorizată chiar de actualul lider mondial.


Simona Halep a decis să susţină o echipă de juniori de hochei exclusiv pentru fete. Deşi puţină lume ştie asta, Simona deţine un loc important şi în sportul cu patine şi crosă. Reputata tenismenă urmăreşte să revitalizeze această disciplină olimpică în ţara noastră invitând cât mai mulţi copii la selecţia care va avea loc pe 14 octombrie, la Patinoarul Ţiriac-Telekom Arena

„Faptul că domnul Ţiriac a construit un patinoar acoperit la cele mai înalte standarde m-a determinat să mă alătur acestui proiect prin care toţi copiii începând cu vârsta de trei ani au acces gratuit la cursurile de iniţiere în patinaj. Pe cei mai talentaţi dintre ei am decis să-i sprijin, prin înfiinţarea unei echipe feminine de juniori care îmi va purta numele. Această echipă se va alătura celorlalte echipe de băieţi susţinute de ceilalţi parteneri ai patinoarului. Pe toţi copiii cu vârste cuprinse între 3 şi 7 ani îi aştept sâmbătă, 14 octombrie, la patinoar, începând cu ora 10:00”, ne-a declarat Simona Halep

Copiii cu vârsta cuprinsă între 3 şi 5 ani sunt invitaţi la Patinoarul Ţiriac-Telekom Arena (Str. Drumul Gării Odăi, Otopeni, vizavi de Aeroportul Henri Coandă) începând cu ora 10:00, iar cei din grupa 6-7 ani de la ora 13:00.

Actiunea demarată de Patinoarul Ţiriac-Telekom Arena se va finaliza cu încadrarea celor mai buni jucători în cele trei echipe de juniori profesionişti de hochei susţinute de Simona Halep, bineînţeles, dar şi de companiile Allianz-Ţiriac şi Skoda.

sursa:Cancan.ro

Mantrele vindecatoare – te pot ajuta atunci cand esti bolnav

„Schimbă un singur lucru în viața ta și aceasta îți va afecta toată viața”

Mantrele sunt medicamente. Mantrele vindecătoare sunt, în esență, foarte simple. Cu toate acestea, în realitate, ele sunt capabile să transmită energia de vindecare în corpul tău și chiar mai adânc, în celule. Mantrele transmit, de fapt, un mesaj de susținere.
Mantrele vindecătoare relaxează o minte îngrijorată și anxioasă. Mantrele aduc răspunsul la stres în jos (și e fără efecte secundare nocive) și ajută la declanșarea răspunsului de relaxare în organism. Locul din care corpul știe cum să se vindece.

Dr. Emile Coue (1857 – 1926) a fost un uimitor farmacist francez, care, la începutul secolului trecut, a deschis o clinică gratuită. El a oferit clienților săi o afirmație / mantra (sau cum o numea el, o „autosugestie conștientă”) coroborată cu tratamentul medical, pe care pacienții trebuiau să o repete acasa , conform sugestiilor lui.

 

Dr. Coue credea că gândirea disfuncțională agravează boala și obosește organismul. Metoda dr. Coue recomandă repetarea unei mantre, ca parte a credinței minte / corp, pentru a susține procesul de vindecare.

Pacienții dr. Coue urmau să repete de 20 de ori dimineața și de 20 de ori seara următoarea mantră, cu o prezență calmă.
„În fiecare zi și în orice mod, sunt tot mai bine și mai bine”

Dr. Coue credea cu pasiune că „Ai în tine instrumentul de leac.” O gândire radicală pentru începutul secolului, nu crezi? Și cu mult înainte ca, conexiunea dintre minte / corp să fi fost apreciată și înțeleasă științific.

Mantra de întinerire și mentinere a sănătății
O mantra exceptionala pentru mentinerea sanatatii este aceasta:
„Fiecare celulă din corpul meu este iubită și sănătoasă”

Aceasta mantră poate merge peste tot cu tine. Poate fi un companion constant și un sprijin în ritualul de relaxare meditativă, viața personală.

Mai jos sunt 4 variante ale modului în care se poate folosi orice mantră de vindecare, de susținere, de zi cu zi, în viața ta. Repetarea unei mantre este de multe ori o abordare, care, pur și simplu, nu se potrivește tuturor.

 

Opțiunea 1:
Cântă sau repetă în tăcere „Fiecare celulă din corpul meu este iubită și sănătoasă” în fiecare dimineață, înainte de a te da jos din pat. Lasă această mantră să umple primele gânduri de veghe. Invită această mantră nu numai în gânduri tale, dar inhaleaz-o adânc în abdomen și chiar mai adânc în celule. Ai încredere în cuvintele ei calmante pentru a ridica vibrația. Cu cât vibrația ta este mai ridicată, cu atât mai sănătos ești.
De cum te trezesti dimineața, șopteste în tăcere „Fiecare celulă din corpul meu este iubită și sănătoasă” timp de cel puțin 2 sau 3 minute.
Ochii sunt închiși, există un zâmbet pe buze (foarte important), respirația se adâncește, abdomenul crește odată cu fiecare inspirație și inhaleaza aceste cuvinte, imaginându-ti cum intră în organe, cum curge prin sânge și cum pătrunde în celule.

Opțiunea 2:
Scrie mantra pe o bucată de hârtie și dormi cu ea sub pernă. Simplu!

 

Opțiunea 3:
Scrie mantra pe o bucată de hârtie și lipeste-o pe o sticla (din sticla) de apa cu scrisul spre interior. În cazul în care nu ai știut: apa are memorie. Dr. Masaru Emoto a făcut public rezultatele cercetărilor sale de ani de zile, asupra acestui subiect.

 

Opțiunea 4:
Scrie mantra de vindecare, în mod repetat, într-un caiet – la fel ca și când ai scrie un jurnal. Pentru mulți dintre noi conexiunea dintre mână și stilou, poate comunica cu putere cu corpurile noastre și ne poate conecta cu sinele nostru superior.
Desigur, puteți combina două sau trei dintre opțiunile de mai sus, pentru o experiență de vindecare cu adevărat spectaculoasă.

Nu este nevoie să fii bolnav pentru a beneficia de o mantră vindecătoare. Trimiterea cuvintelor de susținere a corpului poate adăuga un plus, la sănătatea și vitalitatea ta.
Lasă-mă să aflu cum funcționează pentru tine.

sursa:suntsanatos.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...