Sfatul zilei 12 octombrie 2017

Sfatul zilei 12 octombrie 2017. Sfaturi utile pentru fiecare zodie în parte, pentru diferite situații în care te poți afla. Citește sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Orice dezamăgire, fie că e vorba despre partenerul de viață sau prieteni, o videcă doar timpul. Nu-ți mai ocupa gândurile cu asta și încearcă să arăți că tu ești la fel indiferent de situație. Numărul norocos al zilei: 20.

 

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Orice obstacol are lecția sa. Nu dramatiza, nu te lăsa descurajat. Găsește soluția salvatoare și după ce vei depăși, vei deveni mai puternic. Numărul norocos al zilei: 12.

 

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

O zi în care nu ai zâmbit este o zi pierdută. Ce rost are să fii trist când viața e atât de frumoasă? Fă ceea ce îți place și nu te mai încărca cu problemele celor din jur. Numărul norocos al zilei: 5.

 

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu mai amâna discuțiile care pot detensiona relația cu partenerul de viață. Orgoliul nu ajută, cel puțin în acest caz. Fă tu primul pas spre dialog. Numărul norocos al zilei: 27.

 

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Schimbă motto-ul: Fă lucrurile în așa fel încât cei din jur să se întrebe cum le faci și să-și dorească să fie ca tine. Nu-ți mai dori ceea ce are celălalt. Și el, poate, vrea ceea ce ai tu. Numărul norocos al zilei: 2.

 

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARĂ

Privește relația prin prisma încrederii. Dacă partenerul nu respectă cerințele tale ai tendința să-l sancționezi sau să-l îndepărtezi. Se poate să aibă și el nemulumiri pe care tu nu le înțelegi. Numărul norocos al zilei: 17.

 

SFATUL ZILEI PENTRU BALANȚĂ

Nu ignora niciodată sfaturile unei persoane mai în vârstă. Experiența sa își va spune mereu cuvântul. În plus, poți chiar tu să apelezi când ai nevoie la o persoană apropiată pentru a te ajuta cu o părere. Numărul norocos al zilei: 28.

 

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Te sfătuim să ai răbdare și să nu forțezi lucrurile. Lasă totul să decurgă natural. Ce trebuie să se întâmple, fii sigur că se va întâmpla! Numărul norocos al zilei: 13.

 

SFATUL ZILEI PENTRU SĂGETĂTOR

Îți faci griji pentru cei din jur, te încarci cu problemelor lor, însă prea puțin te gândești la tine. Acordă-ți mai multă atenție, petrece mai mult timp tu cu gândurile tale! numărul norocos al zilei: 16.

 

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Orice faci te gândești mereu la bani. Nu este nimic greșit, însă te sfătuim să investești mai mult în micile tale plăceri. Niciodată nu vei fi mulțumit oricât de mulți bani vei avea. Numărul norocos al zilei: 9.

 

SFATUL ZILEI PENTRU VĂRSĂTOR

Ești irascibil și te deranjează oricine și orice. Nu este o atitutidine potrivită, pentru că riști să-ți strici relațiile. Izolează-te până îți trece starea, pentru a nu te mai răzbuna pe partener sau colegi. Numărul norocos al zilei: 24.

 

SFATUL ZILEI PENTRU PEȘTI

Cândnu te mai simți bine în pielea tale, fă o schimbare! Schimbă coafura, culoarea rujului sau stilul vestimentar. Vei căpăta încredere în tine și te vei simți confortabil! Numărul norocos al zilei: 7.

sursa:Teotrandafir.com

10 modalitati de curatare a aurei

„Fiecare celulă din corpul meu este iubita și sănătoasa”
Aura ta este pur și simplu o extensie a ta. Când este puternică, acționează ca un scut de protecție. Când este fragilă sau deteriorată te poate lăsa epuizat, cu senzație de rău și senzație de deconectare de tine. Gândește-te la aura ta ca la propria ta gardă personală de corp (sub forma unei bule gigant) care pur și simplu te apără de tot ceea ce este nociv.

Curățarea aurei este pentru integritatea generală și bunăstarea sănătății noastre, in special datorită faptului că multe culturi antice, din întreaga lume, cred că boala începe mai întâi cu o slăbiciune a câmpul nostru auric.
Cristalele sunt eficiente în operațiunile de curățare, reparare și consolidare a aurei. Turmalina neagră, de exemplu, poate scoate afară și apoi transmuta energiile negative despre a căror cauze poate nu avem cunoștință sau energiile negative la care nu știm că am fost expuși.
In afara de cristale, mai avem la dispozitie o serie de metode de curățare și consolidare a aurei. Vă rog să nu ezitați să împărtășiți propriile dvs. metode de purificare a aurei.

 

1. Baia purificatoare
Această rețetă ajută la înlăturarea substanțelor chimice din organism și la înlăturarea energiilor negative din aură. Realizați această baie timp de 20 de minute în fiecare zi, timp de 7 zile. Dacă începeți să vă simțiți amețit, ieșiți imediat din cadă; ați îndepărtat suficiente toxine și energie negativa pentru o zi.
• 450g bicarbonat de sodiu
• 1 cană sare de mare

2. Salvia
Fumul de Salvia Apiana este cunoscut de indienii din America de Nord ca fiind foarte bun pentru curățare. Salvia Apiana(sau salvie albă) este folosita cu succes pentru a elimina vibrațiile negative din casa mea. Salvia emite ioni negativi pe care îi găsiți în aer doar după o furtună sau la ocean.
Pentru a curăța aura ta, pur și simplu apride un bețișor de salvie albă și folosește-și mâna pentru a direcționa fumul deasupra capului, fața și spatele corpului, sub picioare sau în jurul brațelor .

 

3. Lasă soarele să-ti hrănească aura
Se știe că soarele are capacitatea de a hrăni și a extinde aura. Petrecerea timpului în natură este incredibil de sănătos pentru corp, minte și suflet.
Soarele te încarcă cu energie, optimism și o mulțime de vitamina D, în timp ce natura hrănește simțurile și câmpul tău auric.

 

4. Sarea de mare
Înotul în ocean sau îmbăierea într-o baie de apă sărată, ajută foarte mult la curățarea aurei și eliminarea stresului. Soarele extinde și hrănește aura, în timp ce marea elimină energia negativa.
Dacă nu aveți o cadă și nu locuiți în apropierea oceanului, pur și simplu exfoliați corpul cu sare de mare înainte de a face un duș. Luați un pumn de sare de mare și frecați întregul corp înainte de duș. Aceasta ajută la eliminarea celulelor moarte ale pielii, împrospătează aura și elimină toxinele.

 

5. Dușurile reci
Dușurile reci au capacitatea de a înlătura orice energia negativa din câmpul vostru auric, elimină toxinele, îmbunătățesc circulația și scot tensiunea din organism. Rezultatele pot fi uimitoare.
Gândurile devin mai clare, te simti mai ușor, cu mai multă energie și lucruri care deranjeaza în mod normal și la care te poti gândi zile întregi, așa cum vin, așa si pleaca.

 

6. Medicina sunetului
Sunetul este recunoscut de către multe culturi antice ca un instrument de vindecare. Sunetul de la bolurile tibetane și bolurile de cristal sunt binecunoscute pentru capacitatea lor de a anihila negativitatea și de a curăța energiile. A asculta sunetele lor înainte de a merge la culcare este o modalitate simplă pentru a avea o stare generală de bine.
Alternativ, rostirea silabei „Om” este un mod incredibil de rapid și de eficient de a transfera energia blocată, stagnată sau negativitatea din aură și corpul fizic.

 

7. Piatra de Labradorit
Acest cristal are o mare valoare și o mențiune specială. A fost demonstrat prin fotografie Kirlian că Labradoritul are proprietatea de a închide scurgerile din câmpul auric. Purtând un cristal de Labradorit timp de 20 de minute ești protejat timp de 12 ore, chiar dacă nu mai intri în contact cu cristalul în acest timp.
Este denumită „piatra vindecătoare” și este utilizată pe scară largă ca o protecție, de către profesori, persoane care se ocupă de îngrijirea copiilor și asistentele medicale. Este un cristal care poate fi purtat ca o brățară.

 

8. Reducerea expunerii la radiatii electromagnetice
Radiațiile și frecvențele emise de gadget-uri electrice pot interfera cu propriile ritmuri și cicluri naturale ale corpurilor noastre și cu starea noastră de bine. Petrecerea a prea mult timp aproape de aceste frecvențe, poate construi o energie statică în câmpul auric și poate cauza tulburări.

Faceți ca din dormitor să fie eliminat orice aparat electric, atât cât este posibil. Duceți toate gadget-urile departe de dormitor sau cel puțin de cap, în timpul somnului.
Lepidolit este un cristal fabulous, care emite un câmp de energie de protecție între tine și gadget-uri electrice. Acasă am plasat o bucată aproape de televizor, pe lângă paturi și în apropierea calculatorului. Veți observa că în timp lepidolit devine, în cele din urmă, subțire ca o foiță de hârtie, deoarece absoarbe radiația. Este absolut uimitor.

 

9. Cristalul de Turmalina Neagră
Excelent pentru devierea radiațiilor și este bine cunoscut pentru transmutarea energiei negative din aură. Este o piatră de protecție care te poate ajuta, de asemenea, in cazul gândirii negative. Este cristalul perfect pentru a fi transportat oriunde.
Cristalele au fost folosite de mii de ani pentru vindecare și protecție. Cuarțul fumuriu pe birou sau în apropierea telefonului vă va proteja de tensiuni și negativitatea altor oameni.

 

10. Fii conștient de oamenii și locurile care îți fură energia
Fii atent la locurile, oamenii sau situațiile în care ai în mod constant sentimentul că rămâi fără energie. Limitează contactul cu aceste situații sau, dacă nu se poate, poartă un cristal de protecție, pentru a preveni ca energia să-ti fie epuizată.
Labradorit ar fi un cristal potrivit cu care ai putea începe.

sursa:suntsanatos.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...