Fericire, noroc și bunăstare. Zodiile cu noroc în 2018

În 2018, aceste zodii vor avea parte de noroc, fericire și bunăstare. Pentru zodiile de mai jos, norocul este nelipsit.

Zodiile care vor avea noroc în 2018
Zodia Rac

Nativii în zodia Rac vor fi mai optimiști și mai pozitivi în 2018. În acest an veți avea parte de noroc și, cel mai important, veți reuși să scăpați de problemele financiare. Va crește nivelul de încredere în dumneavoastră și veți avea parte de armonie în familie, pe tot parcursul anului. Planeta Jupiter și Saturn vor aduce numeroase oportunități de creștere pe plan sentimental și profesional.

În ceea ce privește planul amoros, comunicați și veți avea parte de transparență din partea partenerului de viață.

 

Zodia Capricorn
Anul 2018 va aduce în prim plan talentele și resursele ascunse ale nativilor din Capricorn. În acest an, veți câștiga multă autoritate și putere.

În ceea ce privește dragostea, veți avea șansa să descoperiți iubirea adevărată. Ieșiți din lumea viselor și treceți în realitatea vieții. Pentru a fi în atenția partenerului de viață, păstrați-vă modestia și simplitatea. Împărtășește-i partenerului de viață sentimentele, plăcerile și preferințele.

 

Zodia Săgetător
Perspectivele carierei nativilor din Săgetător arată extrem de bine pentru anul 2018. Este una dintre cele mai bune perioade din întreaga ta viață de a-ți dezvolta stilul în ceea ce privește partea profesională.

Nu vă loviți de promisiuni false în acest an. Însă fiți pregătiți să oferiți o mână de ajutor celor care au nevoie. Urmați-vă intuiția și nu lăsați pe nimeni să vă dicteze viața și acțiunile. Uitați de trecut, trăiți în prezent și planificați-vă viitorul, împreună cu partenerul de viață. Anul acesta este un moment bun pentru a vă redescoperi partenerul și pasiunile, visurile și idealurile sale.

sursa:Teotrandafir.com

Plouă cu bani pentru 3 zodii în 2018! Iată care sunt cei mai norocoși nativi din zodiac!

Anul 2018 va fi unul foarte interesant pentru toate zodiile, plin de răsturnări de situații. Se anunță povești de iubire extraordinare, dar și certuri și deziluzii, oportunități noi, dar și vechi planuri care vor fi abandonate și, nu în ultimul rând, câștiguri, dar și pierderi în plan financiar.

Bineînțeles că și în 2018 vor exista nativi cărora le va merge mai bine și nativi care nu vor fi la fel de norocoși. Unii vor atrage banul ca un magnet, în timp ce alții vor trebui să depună mari eforturi pentru a ajunge la nivelul financiar dorit.

Cu toate acestea, există trei nativi pentru care putem spune că va ploua cu bani în anul ce vine. Iată care sunt aceștia.

 

Capricornii

Este bine știut faptul că celor din zodia Capricorn le plac mult banii și fac orice ca să-i obțină. Vor munci, vor fi nevoiți să sacrifice din timpul liber, dar banii vor veni din plin. Vor pune mâna pe contracte avantajoase și pot chiar să investească în lucruri care nu-și pierd valoarea în timp, cum ar fi bijuteriile.

Trebuie să fie, însă, atenți la primele 3 luni din an și să nu arunce cu banii câștigați pe obiecte care nu le sunt de folos.

 

Gemenii

Norocul financiar vine pentru Gemeni în 2018, dar vor trebui să aștepte puțin. Mai exact, dacă primele 3 luni ale anului nu vor fi unele extraordinare și vor trebui pe alocuri să mai strângă cureaua, din aprilie se întoarce roata. Jupiter, Marele Benefic, le vine în ajutor și vor căpăta sumele de bani dorite.

Cei care le vor datora bani se vor achita în sfârșit de obligațiile lor, iar la muncă vor fi recompensați pentru efortul lor. Ultimele luni din an le aduc echilibru și bunăstare.

 

Balanțele

Nativii din zodia Balanță vor avea un an 2018 neașteptat de productiv. Succesul vine la locul de muncă și le aduce câștiguri însemnate. Jupiter le ajută pe Balanțe să primească bonusuri însemnate, mai ales în lunile de vară. Cu banii câștigați, pot pleca într-o călătorie pe care au dorit de mult să o facă, dar pentru care nu au avut până acum resurse.

sursa:suntsanatos.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...