Maria Constantin, prima reacţie după ce Marcel Toader a aflat rezultatul testului ADN. “Am perioade de…”

Maria Constantin, prima reacţie după ce Marcel Toader a aflat rezultatul testului ADN. “Am perioade de…”

Marcel Toader a intrat în posesia testului ADN, făcut pe lenjeria intimă purtată de Maria Constantin în seara când susţine el că ar fi fost înşelat. Rezultatul nu i-a fost însă favorabil afaceristului.

Invitată la un post de televiziune, interpreta de muzică populară a preferat să nu-i răspundă lui Marcel Toader, preferând să discute despre viitor. Maria Constantin a precizat că va scrie o carte şi a dezvăluit că a avut anumite perioade în care s-a luptat cu depresia de când a început procedura de divorţ.

“Sunt la Conservator de dimineaţă până seara. Nu este cea mai fericită perioadă din viaţa mea, dar fac tot posibilul să merg mai departe. Timpul îmi lipseşte cu desăvârşire. Viaţa mea se împarte între Conservator, evenimente, familie. Vreau să mă apuc să scriu o carte. Vor fi foarte multe capitole interesante. O femeie trebuie să-şi dorească întotdeauna mai mult. Când am iubit am făcut-o cu tot sufletul. Nu ştiu dacă aş schimba ceva dacă aş putea să iau viaţa de la capăt. Am mare încredere în Dumnezeu, în ultima perioadă m-am apropiat şi mai mult de biserică. Sunt foarte multe chestii care m-au afectat. Am şi perioade de depresie, iar familia mă ajută să trec peste. Aş avea multe de spus, dar nu o voi face la televizori. I-am scris lui Moş Crăciun, vreau să am cât mai multe evenimente, să am proiecte frumoase şi reuşite, o viaţă liniştită”, a spus Maria Constantin.

sursa:cancan.ro

Cum sa-ti schimbi atitudinea cand nu poti schimba situatia

Câteodată nu poți să schimbi împrejurările – sau nu este posibil destul de repede, sau poate dorești o schimbare mai puțin drastică, dar tu încă mai vrei să fii mai fericit. Nu poți să obții un nou job imediat sau te ciocnești mereu de un prieten care te face să te simți prost, ce opțiuni ți-au mai rămas?
Schimbă-ți perceptia, cronvingerea sau opinia față de situația dată – și aceasta te va ajuta să-ți schimbi atitudinea.

Filozoful grec Epictetus a făcut o afirmație minunată cu mai mult de 2.000 de ani: „Oamenii sunt deranjați, nu de lucrurile (care li se întâmplă), ci de principiile și opiniile pe care și le formează cu privire la (acele) lucruri. Când suntem împiedicați, sau tulburați, sau mâhniți, să nu atribuim altora acest fapt, ci doar nouă înșine, adică propriilor noastre principii și opinii „.

 

Știința modernă comportamentală este de acord! Psihologul american Albert Ellis, celebru pentru dezvoltarea terapiei comportamentului emotiv- rațional , a explicat că „modul în care” oamenii reacționează la evenimente este determinat în mare măsură de „punctul lor de vedere” asupra evenimentelor, și nu de evenimentele în sine.

Nu ai nici o idee cum să-ți schimbi percepția – și să-ți îmbunătățești atitudinea ?

Iată cinci moduri ușore de a începe:
1. Recunoaște față de tine însăți că nu ești fericit.
Nu poți schimba nimic dacă nu ești conștient de faptul că ceva trebuie schimbat. Încetează să mai dorești ca lucrurile să fi fost altfel și preia controlul gândurilor și reacțiilor la evenimente și oameni.

2. Realizează că a fi optimist este o alegere.
Nu te-ai născut cu o atitudine pozitivă sau negativă. Este ceva ce devii prin perspectiva experiențelor tale. Foarte puține situații sunt complet rele. Încercă întotdeauna să vii cu trei – cinci situații provocatoare și notează-le asfel încât să-ți amintești de ele.

3. Folosiți cuvinte pozitive.
Folosiți afirmații de genul: „Sunt plin de speranță,” sau, „Vom găsi o soluție,” pe tot parcursul zilei. Cuvintele pe care le utilizezi când vorbești au un impact major asupra atitudinii și perspectivei emoționale.
4. Stai cu prieteni care au o vibrație fericită.
Încearcă să te înconjuri de prieteni care emană energie pozitivă. Fii atent la cuvintele pe care le folosesc atunci când vorbesc cu tine despre ziua lor. Vei fi uimit cât de simplu este să te convingi dacă aceștia au o influență pozitivă sau negativă.

5. Fă o afirmație în fiecare zi.
Găsește un citat care este semnificativ pentru tine și spune-l cu voce tare în fiecare dimineață. „Ceva minunat se va întâmpla astăzi,” trimite-ți energia într-o direcție care pozitivă și de viitor . Știu că sună un pic „Zen” și oarecum mistic, dar este de fapt o metodă foarte simplă și eficientă pentru recalificare subconștientul tău – și susținută atât cercetarea veche cât și de cea științifică.

Deci, data viitoare când te vei confrunta cu o situație provocatoare, amintește-și aceste sfaturi pentru modelarea percepțiilor tale – și îmbunătățirea atitudinii tale. Este posibil să nu fi capabil să o schimbe, dar poți să-ți alegi cu siguranță răspunsul mental și fizic. Cu trecerea timpului, vei observa o schimbare reală în atitudinea ta, la fel prietenii și familia ta.

sursa:suntsanatos.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...