După anunţul surprinzător, Diana şi Răzvan Simion au luat-o de la capăt, pot fi o familie?! Ce mesaje au primit cei doi foşti soţi

După anunţul surprinzător, Diana şi Răzvan Simion au luat-o de la capăt, pot fi o familie?! Ce mesaje au primit cei doi foşti soţi

Inspirată de melodia artistei Pink, “Family Portrait”, fosta soţie a lui Răzvan Simion a stârnit furori în rândul rudelor şi al prietenilor folosind în urarea pentru fiul ei titlul cunoscutei piese. Mai mult, cei doi foşti soţi au primit câteva mesaje de laudă pentru gestul făcut.
“Mamă, te rog, nu mai plânge, nu mai suport sunetul / Suferinţa ta este dureroasă şi mă întristează / Aud de la mine din pat, pahare spărgându-se / I-am spus lui Dumnezeu că nu ai vorbit serios când ai spus lucrurile alea urâte / Vă certaţi din cauza banilor, din cauza mea şi a fratelui meu / Cu toate astea mă întorc acasă, asta e căminul meu / Nu e uşor să creşti în mijlocul celui de-al treilea Război Mondial / Fără să ştii niciodată ce e dragostea, vei vedea / Nu vreau că dragostea să mă distrugă, aşa cum a făcut-o familia mea.” sunt doar câteva dintre versurile hitului lansat de Pink în urmă cu câţiva ani buni.

Cauzele divorţului dintre Diana şi Răzvan Simion nu se ştiu în mod oficial, dar cei doi au hotărât să se despartă în 2015. În urma mariajului lor au apărut: Ianca şi Tudor. Dacă sora mai mare a împlinit 13 ani în urmă cu două luni şi jumătate, Tudor a făcut ieri nouă anişori. Ziua lui de naştere a fost una cu totul şi cu totul specială, pentru că i-a avut alături atât pe mama sa, cât şi pe tatăl său, chiar dacă el are o relaţie cu Lidia Buble. Momentul „a fost sărbătorit” de Diana Simion cu hashtag-ul „Family Portrait”, iar acest lucru a dat naştere la multe semne de întrebare.

În timp ce unii încă îşi caută răspunsurile la întrebări, alţii i-au felicitat pe cei doi foşti soţi de maturitatea de care au dat dovadă.

“Vă stă foarte bine în această postură… toţi patru!!!”, “Câtă maturitate”, “Diana, eşti superbă!”, “La mulţi ani, pui frumos! Te ştiu de când erai doar o inimioară mică şi acum ai nouă anişori! Să fii fericit şi să răspândeşti în jurul tău numai iubire li frumos!”, “Mulţi ani cu zâmbete, scorpionului vostru!” sunt doar patru dintre zecile de mesaje primite de fiului celor doi foşti soţi.

sursa:Cancan.ro

Reteta de sampon natural contra matretii si caderii parului

Două gălbenuşuri de ou bine separate de albuş se amestecă cu 2 linguri din combinaţia de tincturi pentru creşterea părului şi 4 linguri de apă, astfel încât componentele să se omogenizeze. În prealabil este necesar însă să preparăm o combinaţie de tincturi pentru creşterea părului din: urzică (Urtica dioica), brusture (Arctium lappa), ardei iute (Capsicum anuuni) şi mesteacăn (Betula pendula), în proporţii egale.
„În vremea în care abia începeam să descopăr terapia cu plante mi-am pus întrebarea: Oare, prin metode naturiste, părul se poate regenera pe zonele de unde a căzut? Literatura de specialitate îmi spunea că da, însă privind calvitia extrem de avansată a amicului meu C., mă îndoiam destul de tare de această posibilitate. In cele din urmă, pentru a mă convinge cu ochii mei de cumCu această combinaţie de gălbenuş, tincturi şi apă se face o „săpunire” a părului (anterior înmuiat în apă) întocmai ca în cazul şamponului obişnuit – veţi observa că apare chiar o uşoară spumă. Se masează atent şi energic Ia rădăcina părului, după care se clăteşte imediat, fără a lăsa preparatul să se usuce. Această clătire este extrem de importantă, deoarece trebuie făcută cu apă din abundenţă şi ceva mai caldă, de 2-3 ori mai conştiincios decât în cazul şampoanelor din comerţ.

Multe persoane, mai ales cele care nu obişnuiesc să se clătească foarte bine sau care au un păr gras, nu cred că acest preparat casnic poate curăţa şi degresa satisfăcător părul. Greşit! Acest preparat, cu condiţia să nu uitaţi de clătitul foarte conştiincios, curăţă excelent şi hrăneşte pârul, face să dispară mătreaţa şi mâncărimea pielii capului. Persoane care au folosit şampoane „savante” anti-mătreaţă sau contra căderii părului fară efect, au scăpat de probleme după primele 2-3 spălări cu acest preparat.

Pentru ca tratamentul să dea rezultat trebuie însă să nu mai fie folosit deloc şampon din comerţ, măcar pentru o perioadă de câteva luni (2 – 6 luni). Folosirea acestui preparat este bine să fie reluată periodic, chiar şi după rezolvarea problemelor legate de căderea sau deteriorarea părului, având în vedere că odată cu folosirea unor şampoane obişnuite problemele pot să revină.

Un caz concludent:
C.D., 41 de ani, inginer electronist, Bacău, calviţie prematură

merg lucrurile, am făcut o combinatie din patru tincturi: brusture, urzică, ardei iute şi mesteacăn, în proporţii egale, i-am dat amicului meu acest „elixir” plus recomandările de folosire legate de fricţionările pielii capului şi folosirea pe post de şampon natural după care nu mi-am mai văzut „pacientul” vreme de trei săptămâni. Partea dificilă pentru mine era că omul nostru îşi punea speranţe destul de mari în remediul proaspăt inovat, aşa încât îmi era foarte teamă că am să-l dezamăgesc. In line, l-am reîntâlnit pe nepusă masă pe litoral, unde ne petreceam amândoi concediul. Mărturisesc faptul că nu am îndrăznit să privesc direct spre capul lui pentru a vedea efectele remediului, ci l-am întrebat dacă a făcut tratamentul.

Jovial, el mi-a spus chiar că s-a ras pe cap pentru o acţiune mai amplă a remediului, cu care a făcut aplicaţii sub formă de fricţionări de 1-2 ori pe zi. «Şi, l-am întrebat, a dat rezultate?»
Răspunsul mi-a produs o vie bucurie şi o profundă uşurare: «Păi nu vezi că în creştetul capului, unde nu mai aveam nici un fir de păr, acum deja au crescut primele fire?» Abia atunci m-am uitat cu mai multă atentie şi am văzut rezultatele tratamentului, care într-adevăr erau foarte încurajatoare. De atunci am recomandat mereu aceste remediu, în formule tot mai îmbunătăţite, atât ca şampon cât şi ca regenerator şi tonic al firelor de păr sub formă frectie. Rezultatele au fost întotdeauna excelente, dar direct proportionale cu consecvenţa utilizatorului. Mai trebuie să precizez că o componentă foarte importantă este tinctura de ardei iute, care prin efectele sale de stimulare a circulatiei sanguine la nivelul pielii capului, ajută la o regenerare rapidă a foliculilor piloşi.”

Extras din cartea „Plante-Medicinale-Miraculoase-Din-Flora-Romaniei”, de Tudor Ilie si Mihai Minoiu – Editura Artmed

Se mai poate folosi si tinctura Tonic capilar de la Dacia Plant care este un amestec de plante si produse apicole: ardei-iute (Capsicum annuum) – fructe (20%); mesteacan (Betula pendula) – frunze (20%); brusture (Arctium lappa) – radacina (15%); urzica (Urtica dioica) – parti aeriene (15%); lavanda (Lavandula angustifolia) – flori (10%); musetel (Matricaria chamomilla) – flori (10%); propolis (10%).

sursa:Suntsanatos.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...