Top 4 Zodii care nu sunt fericite in casnicie

Nativii acestor zodii nu se simt fericiti in casnicie, din diverse motive. Impartirea lucrurilor bune, dar si a relelor, nu pare sa fie pe placul acestora, iar casatoria pare sa le dea fiori.

Iata care sunt zodiile care nu sunt fericite in casnicie.

Locul 4 – Sagetator

Cand vine vorba de casatorie, Sagetatorii sunt genul de persoane care ar spune “pas”. Au o retinere in a se implica in ceva atat de profund emotional precum o casnicie, iar cand ajung intr-un mariaj, incep sa fie cuprinsi de tot felul de ganduri negative.

Sagetatorii sunt firi aventuroase, carora le place sa guste viata din plin. Vor sa experimenteze cat mai mult si sa nu se implice sentimental. Le este teama ca prin casatorie sa nu isi schimbe stilul de viata cu care s-au obisnuit. Cu toate acestea, de la o varsta incep sa se gandeasca la o relatie pe termen lung.

Au nevoie de foarte mult timp pana sa ia decizia sa isi uneasca destinul cu al partenerului, iar cand o fac, tot au indoieli ca au luat decizia buna.

Locul 3 – Taur

Din cauza incapatanarii de care dau dovada uneori si din dorinta de a domina cat mai mult, Taurii ajung sa nu se simta fericiti in casnicie. Mariajul presupune compromisuri si acceptarea defectelor partenerului si a opiniilor acestuia, lucru la care Taurii nu se prea pricep.

Taurii isi doresc ca tot timpul ei sa fie cei care iau deciziile importante si ca persoana draga sa le faca mereu pe plac. Cand lucrul acesta nu se intampla, sentimentele lor variaza de la durere la furie. Gandul ca isi vor petrece tot restul vietii alaturi de o persoana cu care nu vor putea fi compatibili le provoaca o stare continua de indoiala.

Locul 2 – Gemeni

Faptul ca Gemenii sunt persoane dificile este bine stiut. Firea lor ambigua si greu de inteles le pune mari probleme cand vine vorba de o relatie serioasa. Cand sunt singuri, isi doresc sa fie cu cineva, cand sunt cu cineva vor sa fie singuri. Din cauza acestor framantari interioare, Gemenii ajung sa nu se simta fericiti in casnicie.

Nativii acestui semn zodiacal au tendinta sa supra-analizeze o problema si sa se complice cu tensiuni inutile in cuplu. Sunt predispusi la depresivitate, iar daca partenerul nu le acorda suficienta atentie atunci cand nu sunt in apele lor, starea de nefericire li se accentueaza.

Cand sunt intr-o casnicie, Gemenii nu se pot abtine sa nu se intrebe daca au luat sau nu decizia buna, daca partenerul pe care l-au ales este cu adevarat perechea ideala sau daca mariajul va merge sau se va sfarsi cu divort.

Locul 1 – Capricorn

Capricornul este zodia care intr-o casnicie se simte exact ca pestele pe uscat. Firi introvertite si uneori foarte reci, Capricornii sunt genul de oameni care prefera mai mult singuratatea, decat compania altora. Nu vor sa isi deschida sufletul in fata oricui si pot da dovada de egoism uneori.

Pentru ca le plac aventurile si sa ia decizii singuri, casnicia nu le este pe plac. Nu vor sa dea raportul partenerului, nu isi doresc sa faca lucruri care nu le sunt pe plac si detesta, in general, sentimentul de a fi constransi.

Din aceasta cauza, nu se vor simti in largul lor intr-o casnicie si vor fi adesea tentati sa insele.

sursa:teotrandafir.com

O STARE PSIHICA BUNA va poate tine departe de imbolnaviri

Cauzelor fizice de declanşare a bolilor (regim alimentar incorect, stil de viaţă epuizant, condiţii de viaţă improprii), li se mai poate alătura încă una la fel, sau poate chiar mai importantă decât acestea – psihicul. O stare de spirit optimistă, stenică, menţine tonusul sistemului imunitar care, indiferent de celelalte condiţii existente, poate preveni apariţia oricărui tip de boală.

 

Dacă însă această stare de spirit este una deprimată, chiar dacă toate celelalte condiţii sunt favorabile, există riscul ca organismul să se poată îmbolnăvi.

Prin urmare, dacă o boală deja s-a instalat, pentru a grăbi procesul de vindecare, va trebui să ţineţi cont de următoarele recomandări:

• Mai întâi – şi poate cel mai important – nu vă lăsaţi copleşiţi de tristeţe şi deprimare. Nu intraţi în panică! Altfel, nu veţi face decât să vă acceleraţi îmbolnăvirea. Urmăriţi să vă păstraţi calmul şi buna dispoziţie. Pentru aceasta, trebuie să vă feriţi să adoptaţi o atitudine de victimă: nu vă plângeţi altora despre cât de bolnav sunteţi. Chiar este indicat să spuneţi unui număr cât mai mic de persoane despre boala dumneavoastră.

• Asumaţi-vă responsabilitatea de-a vă fi îmbolnăvit şi deveniţi conştient de faptul că nu este vina altcuiva. Numai aşa puteţi dobândi controlul total asupra sănătăţii dumneavoastră. Dacă învinuiţi pe altcineva pentru acest lucru, este ca şi cum oferiţi acelei persoane toată puterea de a schimba ceva, iar dumneavoastră adoptaţi o atitudine pasivă.

• De cele mai multe ori, boala reprezintă o somatizare a stresurilor, tensiunilor, problemelor din viaţa de zi cu zi. Urmăriţi să găsiţi o soluţie pentru rezolvarea lor, fără a mai amâna acest lucru. De asemenea, dacă manifestaţi vreo supărare pe o altă persoană, trebuie să ştiţi că acest sentiment nu face decât să vă “macine” şi să vă consume energia pe care aţi putea-o folosi pentru a vă vindeca. De aceea, trebuie să procedaţi în aşa fel încât să iertaţi persoana respectivă şi să mergeţi mai departe fără a mai “căra” o greutate în suflet.

• În psihologie se vorbeşte despre “beneficiile secundare” ale unei boli. O persoană se poate îmbolnăvi pentru a beneficia de avantajele care pot decurge din această stare, de exemplu atenţia pe care o primeşte de la ceilalţi. Este nevoie de foarte multă sinceritate pentru a vedea care este beneficiul secundar pe care dumneavoastră îl urmăriţi. Odată ce îl identificaţi, găsiţi o soluţie pentru a-l obţine printr-o altă modalitate decât aceea de a fi bolnav. Spre exemplu, puteţi apela la următoarea rezolvare: atrageţi atenţia celorlalţi prin felul dumneavoastră de a fi. Fiţi tot timpul plin de viaţă, zâmbiţi-le celorlalţi şi încurajaţi-i. Cum oricine îşi doreşte să fie în apropierea unei astfel de persoane, cei care vă înconjoară se vor simţi atraşi de prezenţa dumneavoastră, oferindu-vă toată atenţia lor.

sursa:suntsanatos.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...