Alexandru Arşinel a ”aprins” scandalul. Miron Cozma l-a făcut praf pe Bendeac: ”Băi aurolacule! Cine eşti tu, mă? O nulitate…”

Scandal monstru între Miron Cozma, Mihai Bendeac şi Oana Zăvoranu, în direct la TV. Totul a plecat de la Alexandru Arşinel, pe care Bendeac îl numise un actor de mâna a doua. Cel poreclit „Luceafărul huilei” a măturat pe jos cu ultimul, iar victimă i-a căzut şi Oana Zăvoranu. Artista a avut replică veninoasă! .
”Sunt şocat că a murit Stela Popescu! Nu am vrut să mă duc la înmormântare, vreau să mă duc singur la mormântul ei, să vorbesc cu ea… Stela Popescu şi Arşinel erau divini…”, a comentat Miron Cozma.

Şi-a amintit apoi că Mihai Bendeac a avut ceva de împărţit cu Arşinel, actorul căruia Miron tocmai îi adusese elogii! ”Băi, aurolacule, la noi în popor se zice că părul deştept părăseşte capul prost! Eu spun că Bendeac ar trebui să prezinte o emisiune care să se numească aurolac! Până şi boschetarii din Gara de Nord râd de el…”, a spus Miron Cozma.

A vrut să intervină Oana Zăvoranu, dar Miron Cozma i-a tăiat-o scurt: ”Ţi s-au terminat banii şi acum vrei să te bagi pe la televiziuni?”
Oana Zăvoranu a intervenit şi i-a răspuns lui Miron Cozma: ”Este o greşeală să băgăm un urangutan ca Miron Cozma să vorbească despre Stela Popescu! El nu poate să ducă o discuţie, că el ştie să facă rost de huilă, nu ştiu…”
”Auzi, fă, nu ţi-aş dori să te întâlneşti cu urangutanul Miron Cozma! Iar Zâna aia e o altă nesimţită care se bagă în seamă cu Stela Popescu”, a zis fostul lider al minerilor din Valea Jiului chetă ca s-o înmormânteze!)
Reacţie dură la Bendeac!
Miron Cozma, care nu a regretat nicio secundă cele spuse. Mai mult, el a continuat tirul asupra celor doi. ”Bendeac este un actor care promovează boschetărismul şi aurolachismul în societatea noastră şi aşa nocivă. Are un fel de discurs trivial. Mă mir că are emisiunea aia la Antenă, ziua, când se pot uita copiii”, a spus Cozma.

Şi-a amintit de Oana Zăvoranu şi de un episod cu mama ei, Mărioara. ”Eu am fost prieten cu Mărioara, prin fosta mea soţie… Nu mi-a venit să cred că Oana a fost capabilă să facă asemenea lucruri, să o bage în mormânt pe mama ei… Şi-a băgat vată în nas, n-are scrupule”, a continuat Miron Cozma.
”Luceafărul huilei” a amintit apoi de spectacolele pe care Stela Popescu şi Alexandru Arşinel le dădeau în Valea Jiului, chiar pe stadionul din Petroşani. ”Făceau spectacole pe Jiul… Eu aveam acolo elicopter pentru bolnavii care nu puteau fi trataţi la Petroşani şi mergeau la Timişoara, iar Stela, ţin minte, cerea microfunul ei, cerea să i-l aduc cu elicopterul… Şi acum să vină unii şi să vorbească de monştri sacri!?”, a comentat Cozma.
Moartea Cristinei Stamate a fost o altă lovitură pentru Miron Cozma. El a spus că, după emisiunea de la postul tv, a primit mai multe mesaje, în care i se cerea protecţia oamenilor de valoare din România. ”Am primit câteva mesaje. Întreabă oamenii, de ce actorii de o asemenea valoare nu au protecţie, să fie protejaţi că, uite, Stela a căzut în curte, a zăcut acolo nu ştiu câte ore! Asistenţii sociali ai zonei ar trebui să le dea un om special, care să stea cu ei, la o vârstă. La noi au doar politicienii asta, doar ei au oameni protectori”, a încheiat Miron Cozma.

sursa:cancan.ro

Rasul este bun pentru sistemul respirator, deschide plamanii si ventileaza spiritul

MAI MULT RÂS = MAI MULT OXIGEN PENTRU VIAȚA
Oxigenul este unul din principalii catalizatori ai energiei biologice din corpul uman. Inspirăm oxigen și expirăm dioxid de carbon.
Oxigenul este un element al energiei intracelulare care este absolut necesar pentru menținerea vieții. El joacă un rol important în sistemul circulator și respirator. Purifică sângele prin eliminarea deșeurilor toxice în fluxul sanguin.
Pentru a menține plămânii sănătoși și a furniza organismului oxigen suficient necesar pentru a lucra la cotă maximă, trebuie să inpirați profund și să evacuați aerul expirat din plămâni. O inspirație normală umple doar 25% (volum de maree) din capacitatea totală pulmonară. Restul de 75% (volumul residual localizat în a 2/3 inferioară din plămâni) rămâne cu aer vechi. Respirația devine chiar mai puțin profundă atunci când intervine stress-ul.
Hohotele de râs produc expirații mai lungi, astfel plămânii se debarasează de aerul rezidual și sângele își face ample reserve de oxigen, ancora de salvare a organismului nostru.

 

• Oxigenul întârzie îmbătrânirea celulelor umane
• Oxigenul calmează durerile de cap
• Oxigenul înlătură oboseala
• Oxigenul întărește sistemul imunitar
• Oxigenul ajută respirația în cazuri de asm și alergii
• Oxigenul ajută în cazuri de depresie
• Oxigenul îmbunătățește performanța fizică cu până la 25%.
Când respiri superficial:
• inima face un efort suplimentar pentru că cea mai mare parte a schimbului de gaze are loc în partea inferioară a plămânilor și inima trebuie să bată mai mult pentru a realiza același aport de oxigen și a elimina aceeași cantitate de bioxid de carbon.
• nu ajutați mult sistemul limfatic (aceasta este motorul sistemului imunitar și al sănătății), deoarece acest sistem nu are pompă. Pentru ca limfa să circule aveți nevoie fie de exerciții fizice fie de o respirație profundă.

Râsul este cel mai simplu mod de a susține o expirație profundă
Râsul din inimă contribuie la o expirație cu o durată mai lungă, evacuând aerul residual din plămâni, care este apoi înlocuit cu aer proaspăt bogat în oxigen. Secretul unei respirații profunde este să expiri complet.
Râsul îți golește plămânii de mai mult aer și are un efect de curățire. Acest lucru este util mai ales pentru persoanele care suferă de boli respiratorii, cum ar fi astmul.
Pe măsură ce respirați profund în timpul unui râs copios, saturând plămâni cu sânge oxigenat, ați putea să tușiți, scuipa sau expectora. Acest lucru se datorează relaxării sistemului respirator și curățirii acestuia.

Ce spun experții despre importanța oxigenului
• „Tehnicile de respirație profundă care măresc cantitatea de oxigen celular sunt cei mai importanți factori pentru a trăi o viață fără boli și plină de energie. Rețineți:. când celulele primesc suficient oxigen, cancerul nu are loc” – Dr. Otto Warburg (Președintele Institutului de Fiziologie Celulară, laureat al Premiului Nobel. Dr. Warburg este singura persoană care a câștigat vreodată Premiul Nobel de două ori în medicină și a fost nominalizat pentru un al treilea.)
• „Oxigenul joacă un rol esențial în buna funcționare a sistemului imunitar. Putem considera deficitul de oxigen drept cauza esențială a tuturor bolilor” – Stephen Levine (Antioxidant Adaptation—Its Role in Free Radical Pathology, 1985.)
• „Respirația corectă este cheia pentru fitness, forță musculară, rezistență și rezistență atletică.” – Dr. Michael Yessis (Dr. Michael Yessis, PhD, President Sports Training Institute, Fitness Writer – Muscle and Fitness Magazine.)
• „Toate funcțiile corpului sunt legate de respirație. Oxigenarea adecvată a tuturor părților corpului este esențială pentru sănătate și starea de bine. Exercițiile aerobice cresc aportul de oxigen către organism și, prin urmare, promovează starea de bine.wellness. Sistemul respirator este responsabil cu furnixarea de oxigen organismului. Respirația este procesul prin care aerul intră în fluxul sanguin, prin intermediul plămânilor. Scopul gimnasticii aerobice îl reprezintă respirația corectă și corectarea dereglărilor . „- Dr. Robert Fried (Breath Connection, Insight Cărți, 1990, p 52.)
• „Râsul creează reacții convulsive, care eliberează tensiunea musculară în organism, mobilizând vocea și respirația.” – Alexander Lowen, – Alexander Lowen, father of Bioenergetic Psychotherapy

sursa:suntsanatos.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...