Cornel Galeș a făcut MĂRTURISIREA la care nimeni nu se aștepta! Ce a spus la nouă luni de la moartea Ilenei Ciuculete!

S-au împlinit nouă luni de la moartea prematură a cântăreței Ileana Ciuculete. Cornel Galeș, rămas văduv după decesul artitei, a vorbit despre ce simte după atâtea luni de la evenimentul tragic.

Declarațiile lui Galeș surprins însă, într-o oarecare măsură.

“Nu sunt momente grele. E pomenirea de nouă luni. Normal că îţi mai aminteşti de momentele alea cu spitalizarea. Ultimele luni fost foarte tumultoase.

Anul acesta a fost apogeul încercărilor. Mai mult de atât nu mai am ce să primesc de la viaţă, ca încercări mă refer. Trebuie să respectăm ceea ce a spus Dumnezeu.

Noi avem tendinţa să plângem pentru cei care nu mai sunt aici şi asta nu e bine. Mă gândeam la un moment dat ce înseamnă sufletul.

Este ceva indestructibil… Ce să facem? Asta e. Nu pot să spun că mi-e greu. Eu accept acum orice vine de la divinitate. Am mare încredere în Dumnezeu”, a declarat Cornel Gales, conform celor de la cancan.ro.\

sursa:vip24.ro

5 lucruri pe care trebuie să le inţelegi dacă vrei să fii sănătos

Nu este o noutate că în ultimii 100 de ani a existat o epidemie de sănătate precară în societățile industrializate. De la începutul revoluției industriale am văzut o înclinație constantă spre bolile cronice.

 

Cele mai comune moduri pentru un om de a pierde în societatea noastră includ boli de inimă, cancer și diabet.

Acestea sunt cunoscute sub denumirea de “boli ale civilizației” și împreună provoacă 75% din toate decesele din țările occidentale. 45% dintre adulții din Statele Unite au o boală cronică.

Cel mai mare factor în dezvoltarea uneia dintre aceste boli este dezinformarea. Atât de puțini dintre noi înțelegem de fapt și de ce ne îmbolnăvim că nu putem spera să transformăm această lume într-un loc mai bun decât dacă știm cu adevărat ce ne face sănătoși.

Iată cinci lucruri de înțeles despre sănătate și boală.

Genele noastre sunt programate pentru sănătate

Toxicitatea și / sau deficiența afectează exprimarea genelor noastre care determină să ne îmbolnăvim. Nu suntem programaţi genetic să ne imbolnăvim.

Toxicitatea este atunci când există ceva în exces în sistemul nostru care ne dăunează și o deficiență este o lipsă de aprovizionare în substrat esențial pentru o funcționare sănătoasă.

O toxicitate poate veni din micro doze de ceva extrem de toxic pentru oameni, cum ar fi arsenic sau plumb, sau de expunerea extinsă în timp la ceva mai puțin imediat dăunător, cum ar fi viața sedentară.

Același principiu este valabil și pentru substraturile esențiale pentru viață. Dacă nu avem suficient oxigen, vom muri într-o chestiune de câteva minute, dar putem supraviețui mai mult dacă nu primim suficienți nutrienți din alimente. Deficiențele nutriționale comune pentru persoanele moderne includ vitamina D, vitamina K și acizii grași Omega 3.

Mediul nostru interacționează cu genele noastre, producând răspunsuri specifice fiecărui stimul. Inactivitatea fizică și toxinele afectează genele, creând un răspuns adaptiv (cum ar fi creșterea zahărului din sânge, insulină și tensiunea arterială). Aceste răspunsuri sunt necesare pentru supraviețuirea imediată, dar se vor transforma în boli cronice, dacă vor fi susținute mai mulți ani.

 

Corpurile noastre au o inteligență înnăscută și perfect funcțională. Nu sunt programate să vă stricați și să vă simțiți bolnavi și să aveţi parte de o moarte prematură inutil de timpurie.

Citeste continuarea pe pagina >>> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...