Horoscop, luni, 11 decembrie 2017. Gemenii sunt solicitați mai mult decât de obicei, dar nu sunt cereri care le depășesc limitele

Pot să apară dificultăți neprevăzute, provocate de unele persoane mai în vârstă sau de superiori care sunt mai aspri din fire, iar nu ai știut acest lucru.

Sunt posibile situații tensionate la locul de muncă, dar și în relațiile cu persoane pentru care ai un respect deosebit. Cea mai bună soluție, dacă te trezești într-o astfel de situație, este să încerci să îți păstrezi calmul.

Horoscop 11 decembrie 2017 – Gemeni

Cei dragi te pot solicita mai mult decât de obicei, dar nu sunt solicitări care îți depășesc limitele. Prima ta reacție poate fi de respingere, deși nici tu nu știi de ce…

Horoscop 11 decembrie 2017 – Rac

Din familie pot veni provocări supărătoare, pe care nu vei putea să le controlezi, oricât ai încerca. Mai bine îi lași pe ceilalți să își exprime gândurile și vedeți apoi, împreună, ce e de făcut.

 

Horoscop 11 decembrie 2017 – Leu

Azi e posibil să spui multe, fără să treci vorbele prin vreun filtru și fără să te gândești că asta poate avea consecințe. Când efectele încep să se vadă, ești prins pe picior greșit și nu mai ai replică.

Horoscop 11 decembrie 2017 – Fecioară

Se conturează situații conflictuale cu cei dragi, deși tu ești mereu atent să nu îi superi. E nevoie de calitățile tale cele mai frumoase pentru a face față onorabil acestor provocări.

Horoscop 11 decembrie 2017 – Balanță

Există riscul unor discuții care să degenereze în certuri cu membrii familiei. Fiecare le are pe ale lui pe cap, poate de aceea nu mai acordă atenția cuvenită celorlalți. Încearcă să le reamintești.

Horoscop 11 decembrie 2017 – Scorpion

Tentația zilei vine din anturaj, care te poate pune în situații în care să crezi că e nevoie de replică usturătoare ca să le închizi gura tuturor. De data aceasta, nu va fi așa.

Horoscop 11 decembrie 2017 – Săgetător

Nici măcar una din unitățile de măsură ale prețuirii de care te bucuri din partea celorlalți nu este 100% corectă. Asta ar trebui să înțelegi astăzi.

Horoscop 11 decembrie 2017 – Capricorn

Încerci să îți protejezi imaginea pe plan profesional și nu numai, dar eforturile tale sunt târzii sau nu se potrivesc cu dimensiunea reală a problemelor.

Horoscop 11 decembrie 2017 – Vărsător

Este suficient să fii corect cu cei din jur și vei vedea că ai ce aprecia la ei, dincolo de orice nemulțumire pe care ți-au provocat-o.

Horoscop 11 decembrie 2017 – Pești

Ai tendința de a respinge un întreg grup, din cauza unuia dintre membrii săi, care te-a supărat, mai mult sau mai puțin conștient. Nu este o decizie corectă, ceilalți nu ți-au greșit și nu merită același tratament.

sursa:libertatea.ro

O modalitate surprinzătoare pentru a preveni multe forme de cancer

Căutați un motiv pentru a face sport? Cum sună prevenirea și tratamentul cancerului?

Este bine cunoscut faptul că exercițiul fizic este esențial în tratamentul bolilor de inimă, diabetului, hipertensiunii arteriale și obezității. Dar acum, cercetarea stiintifica indica faptul ca a fi activ fizic este cheia unui stil de viata care poate preveni si chiar ajuta la tratarea multor forme de cancer. Exerciţiile fizice pot fi o alternativă fără efect secundar la suferința provocată de cancer.

Este cunoscut de ceva timp că exercițiile fizice pot juca un rol important în prevenirea a trei tipuri de cancer: colon, mamar și endometrial. Mai multe cercetări ridică acel număr la peste 13. Să aruncăm o privire la unele dintre aceste cercetări și la noul studiu care extinde potențialul exercițiului de a preveni cancerul.

Ţineţi cont de faptul că majoritatea cercetărilor de până acum nu demonstrează că sportul atenuează în totalitate riscul de cancer, dar indică o puternică legătură.

Un studiu masiv

Pentru prima dată, un nou studiu masiv a fost publicat online de JAMA Internal Medicine, care indica faptul ca exercitiul fizic este asociat cu scaderea riscului de 13 tipuri de cancer. Au fost studiate douăzeci și șase tipuri de cancer. Cercetarea, o meta-analiză, a inclus 1,4 milioane de subiecți, inclusiv 186.932 tipuri de cancer pe parcursul a 11 ani. Constatările surprinzătoare au fost următoarele:

-Cancerul esofagian, cu un risc de 42% mai mic

-Cancer la ficat, un risc de 27% mai mic

-Cancerul pulmonar, cu un risc de 26% mai mic

-Cancerul de rinichi, cu un risc de 23% mai mic

-Cancerul de stomac (partea superioară a stomacului), cu un risc de 22% mai mic

-Cancerul endometrial, cu un risc de 21% mai mic

-Leucemie mieloidă, cu un risc de 20% mai mic

-Mielom, cu un risc de 17% mai mic

-Colon cancer, un risc de 16% mai mic

-Capului și gâtului, un risc de 15% mai mic

-Rectal cancer, un risc de 13% mai mic

-Cancerul vezicii urinare, cu un risc de 13% mai mic

-Cancerul de sân, cu un risc de 10% mai mic

Studiul reprezintă un progres semnificativ în înțelegerea noastră științifică a relației dintre cancer și exercițiu.

Un co-autor al studiului, dr. Alpa V. Patel, de la Societatea Americana pentru Cancer, a pus rezultatele astfel:

De ani de zile, am avut dovezi substanțiale care susțin un rol pentru activitatea fizică în trei tipuri principale de cancer: colonul, sânul și cancerul endometrial, care împreună reprezintă aproape unul din patru tipuri de cancer în Statele Unite. Acest studiu care leagă activitatea fizică la 10 tipuri de cancer, arată că impactul acesteia poate fi și mai relevant și că activitatea fizică are o valoare importantă pentru prevenirea cancerului.

Deoarece aproape 51% dintre persoanele din S.U.A. nu îndeplinesc cerințele minime de activitate fizică, autorii au concluzionat că “constatările lor susțin promovarea activității fizice ca o componentă cheie a eforturilor de prevenire și control al cancerului la nivelul populației”.

Citeste continuarea pe pagina >>>> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...