Mesajul Julietei pentru miri, după ce a pierdut inima lui Marin de la” Gospodar fără pereche”. Nu orice femeie ar spune asta

Julieta a pierdut inima lui Marin de la ”Gospodar fără pereche” dar a acceptat înfrângerea, şi, mai mult, nu l-a abandonat. Julieta a făcut pace cu ”rivala” ei, Marcela, pe care a ajutat-o inclusiv cu pregătirile pentru nuntă!

Puţine femei ar face asta în locul Julietei, dar învinsa din show-ul ”Gospodar fără pereche” a lăsat supărările la o parte şi i-a dat o mână de ajutor rivalei sale, Marcela. Tocmai Marcela a fost aleasa lui Marin şi ei şi-au unit destinele în emisiunea prezentată de Anamaria Prodan! Imgini fabuloase de la nunta celor doi au fost prezentate la TV.

“Sunt cea mai fericită că sunt împreună. Cred că am ajutat puţin la relaţia lor, da”, a spus Julieta cu puţin timp înainte de nunta Marcelei cu Marin Cazan.

Julieta a fost în dreapta mirilor şi la cununia civilă, bucurându-se pentru ei. A demonstrat că a mers mai departe şi că are o inimă mare, în care şi-a făcut loc şi ”rivala”.

Marin Cazan, în vârstă de 42 ani, din Balşa, judeţul Hunedoara e gospodarul autentic, simplu, care trăieşte din ceea ce produce în ferma sa. Are 150 de oi, şase hectare de pământ pe care cultivă, pe care le munceşte chiar el. Se consideră descurcăreţ, timid, paşnic şi nu se lasă influenţat de părerile celorlalţi despre el.

sursa:Cancan.ro

5 Moduri prin care strămoșii noștri scăpau natural de durerile de cap

Mulți oameni ajung imediat la medicamente (aspirină, paracetamol, etc.) de îndată ce au o durere de cap. Nu e că nu sunt conștienți de efectele secundare; sunt, dar situații, cum ar fi o întâlnire importantă înainte, un copil care plange, etc., măresc urgența de a scăpa de durerea de cap! De inteles! Nimănui nu-i plac durerile de cap. Dar, data viitoare, vă rugăm să încercați una dintre aceste remedii dovedite înainte de a lua o pilula.

 

Fierbeţi apă. Adăugați o lingură de semințe de coriandru.

 

Durere de sinus

Lăsați-le să fiarbă pentru un timp, până când puteți să mirosiţi coriandrul puternic. Opriți aragayul și adăugați o jumătate de lingură de frunze de ceai. Închideți vasul și lăsați-l să stea câteva minute. Filtrați și beți-l așa cum este fără a adăuga îndulcitori. Relaxaţi-vă pentru doar zece minute. Dacă sunteţi norocos, durerea de cap va dispărea pana atunci.

Lămâia. Ce nu poate face?

 

Tipuri de dureri de cap

Lămâia este un ingredient foarte eficient și puternic pentru a trata durerea de cap. Când beți apă caldă amestecată cu un suc de lămâie, reduce intensitatea durerii de cap. O altă opțiune este aplicarea unei peste din coajă de lămâie pe frunte pentru a obține o ușurare imediată de durere. În același timp, puteți bea și o ceașcă fierbinte de ceai de lămâie, de trei până la patru ori pe zi, când suferiți de dureri de cap.

Ghimbirul este, de asemenea, un medicament minunat pentru durerea de cap.

 

Durere tip cluster

Dacă nu vă deranjează să mâncați o bucată de ghimbir decojit așa cum este, poate cu o linguriţă de miere, nimic la fel. Altfel, adăugați o lingură de ghimbir tocată la 1-1 / 2 căni de apă fierbinte și lăsați-o să fiarbă câteva minute. Apoi, filtrați, adăugați niște miere și beți. Ce mod gustos pentru a-ți alunga durerea de cap!

Frunzele de betel fac minuni

 

Migrenă

Frunzele de Betel sunt cunoscute pentru efectele lor analgezice, precum și proprietățile de răcire, care poate ajuta foarte mult pentru a scăpa de o durere de cap în mod eficient în câteva minute. Pentru acest remediu, trebuie să luați două până la trei frunze de betel proaspete și să faceţi o pastă fină din ele. Aplicați acum această pastă pe frunte și pe ambele părți ale capului timp de o jumătate de oră. În curând veți primi scutire de durerea intensă. În același timp, puteți mesteca una sau două frunze de betel pentru a trata durerea de cap.

Citeste continuarea pe pagina >>> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...