Un medic stomatolog renumit confirmă acest mod de albire a dinților

Unul dintre cele mai răspândite moduri de albire a dintilor de pe Internet a fost confirmat de un medic stomatolog renumit.
Se spune că dacă alegi să consumi căpșuni timp de două săptămâni, zi de zi, dinții tăi se vor albi în mod natural, datorită proprietăților uluitoare pe care le are acest fruct. Dr. Uchenna Okeye de la London Smiling Dental Group confirmă această teorie, susținând că este unul dintre puținele mituri despre albirea dinților adevărat.

Combinația de acid malic și acid citric din căpșuni este de fapt răspunsul la întrebarea „Cum albesc căpșunii dinții?”. De asemenea, consumul de căpșuni îți protejează dinții de eroziune, smalțul fiind ușor de afectat dacă alimentația de zi cu zi este precară și mai ales dacă lipsește igiena orală.

Modul în care poți utiliza căpșunii pentru dinți este simplu: Ori îi mănânci cu poftă, ori faci o pastă din ei și îi freci bine de dinți, la fel ca și cum i-ai peria. Însă periajul dentar cu căpșuni nu este singurul mod de albire a dinților care circulă pe internet.

Coaja albă de portocală este și ea faimoasă că ar albi dinții, însă medicul stomatolog mai sus menționat susține că tot ce vei reuși cu ajutorul portocalei va fi să îți distrugi dinții, deoarece acidul citric afectează grav smalțul. Cât despre bicarbonatul de sodiu, acesta poate fi folosit la clătirea dinților, spune specialistul englez, dar nu mai mult de 2-3 ori pe an.

Medicul englez recomandă, pe lângă spălarea zilnică a dinților și folosirea căpșunilor ca tratament naturist, coaja de banană, despre care se știe că are proprietăți de curățare a dinților.

sursa:teotrandafir.com

5 motive pentru care drogul cel mai periculos nu este ilegal

Sute de milioane de oameni se răsfaţă cu unul dintre cele mai periculoase droguri care se vând chiar peste tejghea. Când vine vorba de răul făcut altor persoane și utilizatorilor înșiși, nu heroina, cocaina, metamfetaminele, marijuana sau chiar tutunul se apropie de pericolele pentru sănătate și siguranță cauzate de acest deprimant.
Daunele consumului de droguri se încadrează în două mari categorii: cele care vă afectează și cele care îi afectează pe ceilalți. Printre cele personale se numără moartea, problemele de sănătate (inclusiv sănătatea mentală), accidentele, dependența, distrugerea relațiilor și problemele legale. Cele faţă de alte persoane includ violența, problemele financiare, crima și daunele aduse mediului – atât acasă, cât și în locul în care drogurile sunt produse.

O regulă de bază ar fi că riscurile devin mai grave cu utilizarea repetată. Provoacă dependență, de exemplu. Potrivit Institutului Național pentru Abuzul de Droguri al Statelor Unite, poate fi nevoie doar de “câteva” utilizări ale unui drog pentru a deveni dependenți de acesta, deși potențialul de dependență variază între droguri și oameni. Ceea ce este interesant este că canabisul este unul dintre cele mai demonizate “droguri”, dar nu există nici o dovadă a naturii sale de dependență în ființele umane.

Poate că cel mai bun ghid al răului vine de la Comitetul științific independent pentru droguri al Regatului Unit (ISCD), care a analizat 20 de medicamente pe 16 criterii. Acesta a constatat că cel mai periculos drog ilicit este heroina, cu un rating global de 55 din 100, cu cocaina crack pe 54 (vezi diagrama). LSD și ciupercile magice sunt printre cele mai puțin dăunătoare și, de asemenea, prezintă cel mai scăzut risc de dependență.

O altă regulă de bază este că amestecarea medicamentelor amplifică riscurile. Utilizarea cocainei cu ecstasy sau amfetamine, de exemplu, ridică riscul de toxicitate acută peste suma părților lor.

Mulți factori determină dacă veți deveni dependenți de un medicament: structura genetică, istoria socială, medicamentele pe care prietenii dvs. le iau, cât de mulți bani faceți. Dar compozitia chimica a medicamentelor garanteaza ca anumite medicamente sunt mai dependente decat altele.

5 motive pentru care alcoolul este legal

Costurile legate de sănătate sunt mai mari
Costurile legate de sănătate pentru consumatorii de alcool sunt de opt ori mai mari decât cele pentru consumatorii de canabis, potrivit unei evaluări publicate recent în British Columbia Health and Addictions Journal. Mai exact, costul anual al consumului de alcool este de 165 USD pe utilizator, comparativ cu doar 20 de dolari pe utilizator pentru canabis. Acest lucru nu ar trebui să fie o surpriză, având în vedere că cercetările care arată că alcoolul reprezintă mai multe probleme de sănătate mult mai semnificative decât orice alt medicament și cele mai multe medicamente combinate. Rezultă mai multe medicamente, terapii și cheltuieli medicale pe care sistemul de sănătate le profită de la bun venit.

Moartea este o afacere bună
Publicația oficială a Societății de Cercetare Științifică, American Scientist, a raportat că alcoolul este unul dintre cele mai toxice medicamente și care utilizează doar de 10 ori ceea ce ar folosi pentru a obține efectul dorit ar putea duce la deces. Potrivit CDC, sute de decese de supradoza de alcool au loc in Statele Unite in fiecare an. Din nou, acest lucru duce la creșterea veniturilor și a finanțării în detrimentul vieților

Citeste continuarea pe pagina >>> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...