Cum a fost filmata criminala de la Dristor cu putin timp inainte de atac

Noi dezvaluiri apar in dosarul oribilei crime de la metrou. Atacatoarea s-a mai ales cu o acuzatie – cea de furt, dupa ce, intre cele doua incidente, s-a dus si a sustras un energizant dintr-un magazin. Intre timp, autoritatile paseaza vina de la una la alta.

Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii care va pot afecta emotional.

Intre cele doua atacuri, femeia a fost surprinsa de camerele de supraveghere intr-un magazin din zona Garii de Nord. Dupa ce a atacat o tanara in statia de metrou Costin Georgian, suspecta se plimba printre rafturi nestingherita. Poarta pe cap o esarfa care o ajuta sa nu trezeasca suspiciuni, iar ce urmeaza o demonstreaza: fara sa ceara voie, femeia deschide si bea o doza de energizant. Paraseste apoi magazinul cu pasi grabiti.

Intre timp, la politie, ajungea prima plangere. Tatal celei care a scapat din mainile atacatoarei, suna disperat la 112.

Tatal primei victime: Doamna de acolo mi-a spus: „Domnule, trebuie sa mergeti la Metrorex, la Costin Georgian, luati legatura cu un angajat de acolo si vedeti ca au politia lor”.

Ajunsi la sectia de Politie Transporturi, tatal si fiica s-ar fi lovit de o alta problema: singurul politist care se afla acolo i-a pus sa astepte.

Ofiterul de la Grupa Operativa, in acel moment, era in curs de audiere a unei alte parti vatamate. Abia dupa jumatate de ora, omul legii a verificat camerele de supraveghere.

Seful Politiei Capitalei: Mentionez faptul ca in statia de metrou Costin Georgian sunt 22 de astfel de camere de supraveghere, din care una singura a surprins momentul savarsirii infractiunii. 03.22

Doua ore a durat investigatia…timp in care agresoarea ataca din nou. De data aceasta…cu efect infiorator.

Autoritatille arunca raspunderea dintr-o parte in alta: dupa ce in urma cu doua zile, ministrul de Interne se grabea sa vina cu felicitari, acum, vorbeste despre poticneli in rezolvarea situatiei de criza. Greseli s-ar fi facut imediat dupa apelul disperat al tatalui.

Carmen Da: Se cunoaste deja ca a fost o oarecare sincopa dupa apelul la 112.

De cealalta parte, Serviciul de Telecomunicatii Speciale care are in subordine 112, a sesizat Parchetul Militar. Vizata in ancheta procurorilor este operatoarea care a preluat apelul in dispecerat. Investigatia se anunta a fi una dificila si in ceea ce o priveste pe atacatoare. Femeia nu coopereaza cu autoritatile. In lipsa unei marturii coerente, oamenii legii incearca sa desluseasca mesajul pe care l-au gasit scris in palma agresoarei: „Ti-a furat barbatul, TCI, am confundat…” (scris mare, cu rosu, pe ecran)

Pana la o concluzie, anchetatorii au decis transferarea suspectei din Arestul Central, la Spitalul Penitenciar Jilava, unde specialistii urmeaza sa stabileasca daca femeia are probleme psihice.

10 Efecte psihologice care ne afectează comportamentul

Uneori facem ceva si apoi ne gandim Care a fost logica comportamentului meu? A fost acolo? De fapt, există întotdeauna o logică, dar cel mai adesea se ascunde în anumite ciudăţenii ale minții noastre.

Oamenii simt că este mult mai ușor să evalueze ceva dacă au prețul inițial (chiar dacă este greșit) ca un fel de ancoră. Este adesea folosit de magazine. De exemplu, nu ați cumpăra o bluză pentru 300 de dolari în mod normal. Dar dacă vedeți că costa inițial 1.000 de dolari, veți crede că este un păcat să pierdeți atât de mult, deși prețul inițial ar putea fi inventat.

Deflecția rezultatului

Adesea judecăm corectitudinea unei decizii prin rezultatul final, nu prin acțiunile întreprinse în vederea realizării acesteia. Acest efect este adesea folosit de anunțurile care ne concentrează numai asupra rezultatului final (de exemplu, asupra cumpărării). Deci, dacă acum folosiți un iPhone nou, nu puteți pretinde că decizia de a vă cheltui toți banii pe el a fost corectă.

Paradoxul alegerii

Paradoxul alegerii spune că cu cât mai multe alegeri există, cu atât mai puțin este posibilitatea să fim mulțumiți de alegerea noastră finală. Amintiți-vă: câteodată cumpărați ceva și apoi regretați pentru că ați fi putut cumpăra ceva la reducere sau un alt model sau … Chiar dacă decizia finală este cea mai bună, putem rămâne nemulțumiți deoarece alegerea a fost prea mare.

Iluzia grupării

Această iluzie se caracterizează prin tendința de a vedea un anumit sistem în coincidențe aleatorii. Acest lucru se aplică în mod special jucătorilor de jocuri de noroc și iubitorilor de de horoscop . Ambii pot interpreta greșit evenimentele.

Citeste continuarea articolului pe pagina >> 2 >>

 

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...