Cutremurător! Magdalena Şerban, „criminala de la metrou”, a atacat trei gardience în închisoare

Magdalena Şerban pare să aibă o ură foarte mare pe femei, iar aceasta a comis un gest înfiorător şi a atacat trei gardience în puşcărie.
Magdalena Şerban a comis o crimă înfiorătoare care a înspăimântat o ţară întreagă. A împins către moarte o tânăra de doar 25 de ani, după ce a încercat să arunce o altă fata în faţa metroului, dar nu a reuşit.

Femeia, care pare să aibă probleme de sănătate mintală și de stăpânire a controlului, a atăcat în închisoare trei persoane, responsabile de paza sa. Fără să fi avut un conflict anterior cu cele trei gardience, Magdalena Șerban se pare că a ales să-şi verse mânia asupra lor.

Pentru a o calma şi a aplana conflictul a fost nevoie de intervenţia altor angajaţi ai puşcăriei, iar ca urmare a celor întâmplate, potrivit unor surse, Magdalena Şerban va fi cercetată pentru ultraj.

Acest eveniment pare să confirme faptul că Magdalena Şerban are o ură foarte mare pe femei şi doreşte să le facă rău cu orice preţ.

„E vorba de ameninţare. Ea era în cameră. În data de 18 decembrie, persoana privată de libertate în vârstă de 36 de ani, arestată preventiv sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, fără un motiv anume, a adresat injurii şi ameninţări cu moartea asupra agentelor supraveghetor de pe secţia de deţinere. Conform dispoziţiilor legale, s-a procedat la anunţarea conducerii unităţii, a judecătorului de supraveghere a privării de libertate, Parchetului de pe Tribunalul Ilfov pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, conform art 275 Cod Penal. E vorba de mijloace de comunicare directă”, a declarat Denisa Ene, reprezentant al Penitenciarului Jilava, pentru MEDIAFAX.

sursa:spynews.ro

Top 10 mese de Crăciun Internaţionale


Crăciunul este aici! Iată ce manancă oamenii din diferite părţi ale planetei. Sursa acestei liste este Wikipedia, dar există multe site-uri care conțin detalii despre mâncăruri internaționale, așa că asigurați-vă că aruncaţi o privire în jur – pot fi destul de fascinante.

Europa de Est

În zonele fostului Commonwealth polonez-lituanian (de ex. Polonia, Ucraina, Lituania), în Ajunul Crăciunului (24 decembrie) se servește o masă elaborată și ritualizată de douăsprezece feluri de mâncare fără carne. Acest lucru se datorează faptului că sezonul de dinaintea Crăciunului se ţine post, care se termină în ziua de Crăciun. Așa cum este tipic culturilor slave, se fac mari eforturi pentru a onora spiritele rudelor decedate. O masă tradițională de Crăciun în Republica Cehă este crapul prăjit și salata de cartofi. Această tradiție a început după creșterea excesivă a cultivării piscicole în perioada barocului. Multe gospodării pregătesc, de asemenea, o mare varietate de biscuiți speciali de Crăciun pentru a le oferi vizitatorilor. Aceste preparate au loc cu multe zile și săptămâni înainte de sărbătoare și petrec mult timp pentru a decora, restul de obicei terminându-se cu un pom de Crăciun ca decor.

Peru

În noaptea de Crăciun (Noche Buena), întreaga familie se alătură pentru o cină suculentă în jurul curcanului, umplute cu carne de vită și arahide și decorate cu felii proaspete de ananas și cireșe; friptură de cartofi și sos de mere. Deserturile includ marțipan și boluri asortate cu stafide, migdale și panetton, însoțite de o ceașcă de ciocolată caldă groasă. La miezul nopții se ţine un toast și se schimbă dorințele și îmbrățișările. Apoi, membrii familiei își iau locul în sala de mese în timp ce se cântă colindele de Crăciun.

Finlanda

 

Joulupöytä (tradus “masă de Crăciun”) este denumirea farfuriilor tradiționale de mâncare servite la Crăciun în Finlanda, similar cu Smorgasbord suedez. Acesta conține multe mâncăruri diferite, cele mai multe dintre acestea fiind tipice sezonului. Principalul fel de mâncare este, de obicei, un șuncă mare de Crăciun, care este mâncată cu muștar sau pâine, împreună cu alte feluri de mâncare. Se servesc de asemenea pește (adesea lutefisk și gravlax), iar cu șuncă sunt de asemenea lașikot, caserole cu ficat și stafide, precum și cartofi, orez și morcovi. Băutura tradițională de Crăciun este fie vinul alcoolic sau fără alcool (glögi în limba finlandeză).

Canada

 

În Canada, cina de Crăciun este similară cu cea a strămoșilor ei coloniști, Anglia, precum și vecinilor săi din Statele Unite. Cina tradițională de Crăciun oferă curcan cu umplutură (dressing), cartofi piure, sos, sos de merișoare, legume și budincă de prune pentru desert. Eggnog, un pumn de lapte care este adesea infuzat cu alcool, este, de asemenea, foarte popular in jurul sezonului de vacanta. Alte alimente de Crăciun includ torturile de unt și pâinea subțire, care sunt în mod tradițional coapte înaintea sărbătorilor și servite vizitatorilor, la diferite petreceri de Crăciun și de Anul Nou, precum și în ziua de Crăciun. Alte comunități etnice pot continua să folosească și tradițiile lumii vechi. De exemplu, o familie ucrainean- canadiană poate mânca o masă tradițională de Crăciun din 12 feluri de mâncare fără carne sau poate adăuga pur și simplu perogii la o masă occidentalizată. În Canada franceză, tradițiile pot fi mai asemănătoare cu cele din Franța.

Danemarca

 

În Danemarca, masa tradițională de Crăciun servită pe 24 decembrie constă din carne de porc prăjită, gâscă sau rață. Acesta este servit împreună cu cartofi, varză roșie și o mulțime de sos. Este urmată de un desert de budincă de orez, adesea cu o migdală ascunsă în interior, căutătorul norocos are dreptul la un cadou numit cadou de migdale. Băuturile tradiționale de Crăciun sunt Gløgg (ilustrat mai sus) și beri tradiționale de Crăciun, special preparate pentru sezon. Acestea au de obicei un procent ridicat de alcool.

Olanda

Citeste continuarea pe pagina >> 2 

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...