Top 3 zodii care-şi întâlnesc marea dragoste în 2018

Anul 2018 se anunţă un an pozitiv pe plan amoros pentru majoritatea zodiilor, însă trei dintre acestea vor străluci cu adevărat, ba chiar vor avea şansa de a-şi întâlni marea dragoste.

Berbec
Anul 2018 aduce mari speranţe nativilor din Berbec. Aceştia vor fi mult mai deschişi în a cunoaşte persoane noi, iar eclipsele lunare din 9 februarie şi 6 august se vor dovedi benefice pe parte sentimentală. Însă, atenţie, dacă va lăsaţi duşi de val riscaţi să vă pierdeţi minţile şi la final de an să trageţi ponoasele.

Leu
Norocul este şi în 2018 de partea nativilor Leu. Aceştia, încă de anul trecut, au avut numeroase oportunităţi amoroase, iar aspectul continuă până în noiembrie 2018. Dacă deja v-aţi întâlnit sufletul pereche este posibil să faceţi nuntă sau chiar să deveniţi părinţi.

Balanţă
Nativii Balanţă sunt cei mai norocoşi la capitolul dragoste în 2018. După o perioada destul de lungă în care au avut parte doar de aventuri, se pare că situaţia amoroasă se va echilibra. Începutul anului imprimă nativilor o energie sexuală puternică şi pozitivă care se va concretiza într-o mare poveste de dragoste.

sursa:unica.ro

10 lucruri care sunt surprinzător de sănătoase pentru dumneavoastră


Sunteți sătul să vi se spună ce trebuie să mâncaţi, să beţi și să faceţi? Atunci aceasta este ziua dvs. norocoasă! Iată zece lucruri pe care oamenii vă spun că sunt rele, dar au de fapt aspecte sănătoase. În viitor, atunci când cineva va striga la dvs – Îi puteți îndrepta în direcția acestei liste! Așadar, cele zece lucruri care sunt mai sănătoase decat credem.
îngheţată

Inghetata este un aliment scazut în GI (indicele glicemic). Acest lucru înseamnă că este un aliment lent de eliberare a zahărului care vă ține multumit pentru o perioadă mai lungă de timp decât un aliment înalt în GI. Din acest motiv, este mai puțin probabil să vă fie foame după ce ați consumat înghețată. 75 de grame de înghețată conține doar 114 de calorii în comparație cu o felie de cheesecake cu 511 calorii. În plus, înghețata este fabricată din lapte care conține multe substanțe nutritive esențiale și vitamine. 1 ceașcă de lapte conține până la 30% din doza zilnică recomandată pentru om. Alți nutrienți din înghețată sunt biotina, iodul, potasiul, seleniul, vitaminele a, b12, D și K. Studiile arată o posibilă legătură între consumul de lapte și un risc redus de hipertensiune arterială, boală coronariană, cancer colorectal. : În secolul al V-lea î.H., grecii antici au vândut conuri de îngheţată făcute cu fructe și miere pe piețele din Atena.

Pământ

Aruncați mănuşile de cauciuc! Se pare – au fost şi zile mai sănătoase decât cele moderne sterile! Expunerea timpurie a copiilor la bacterii, viruși și paraziți a fost dovedită pentru a da un impuls masiv sistemului nostru imunitar, făcându-ne mai puțin susceptibili să ne îmbolnăvim atunci când luăm contact cu diverse bug-uri. Cercetările au descoperit că copiii cu un câine în casă sunt mai puțin susceptibili de a suferi alergii, iar interacțiunea socială regulată poate reduce riscul de leucemie cu până la 30%. Acestea sunt statisticile care nu trebuie ignorate – aruncați astfel anti-bacterienii și nu vă temeţi să vă murdăriți!

Fapt interesant: În corpul uman sunt de 10 ori mai multe celule bacteriene decât celulele umane! Marea majoritate a acestora sunt inofensive.

Stres

Stresul este universal considerat un lucru rău – în unele cazuri oamenii au câștigat cu succes procese împotriva companiilor pentru stresul legat de muncă. Dar ceea ce majoritatea oamenilor nu știu este că puţin stres ne poate face mai sănătoși. În doze scurte, stresul poate ajuta la stimularea sistemului imunitar al organismului. În prima etapă a stresului (stadiul de “alarmă” – adesea cunoscut sub numele de “luptă sau zbor”) organismul produce cortizol – un hormon de stres care are multe beneficii pentru organism. Stresul poate da un sentiment de împlinire – atunci când se întâmplă acest lucru se numește “eustress”, spre deosebire de “suferință”.

Fapt interesant: Termenul “stres” și proprietățile sale mintale nu au fost cunoscute înainte de anii 1950. Până atunci se referea doar la greutăți sau constrângeri.

Cofeină

Nu numai că este gustoasă, cafeaua este un stimulent ușor, cu multe utilizări medicale. Cofeina conține un relaxant muscular care este foarte benefic pentru persoanele cu probleme bronșice – poate atenua simptomele astmului. În plus, cofeina eliberează anumiți acizi grași în fluxul sanguin care devine o sursă utilă de combustibil pentru mușchi. Se pare că singura reacție adversă serioasă la prea multă cofeină este o cantitate mică de pierdere în greutate corporală – un pericol dacă sunteți anorexic. Cofeina ar trebui evitată de persoanele cu incontinență fecală, deoarece aceasta slăbește mușchii și sfincterul.

Fapt interesant: Cofeina poate fi toxică pentru animale, în special pentru câini, cai și papagali. De asemenea, are un efect mult mai semnificativ asupra păianjenilor decât asupra oamenilor.

Vin roşu

Citeste continuarea pe pagina >> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...