Beyonce de România, în lacrimi! Blonda a aflat rezultatul analizelor, dacă are sau nu cancer!

Mădălina Dumitru sau Beyonce de România, aşa cum o ştie toată lumea, a trecut prin momente grele, după ce i s-a spus că este suspectă de cancer. Vedeta a făcut analizele, iar miercuri seară a aflat că suferă de acea boală cumplită.

„Niciodata nu sunt pregatita, dar trebuie sa fac si pasul asta. Am avut programare la un RMN mamar, sa vad daca am sau nu cancer. Nu am dormit de frica, de frica RMN-ului. De cand m-am programat sunt speriata. Intr-un fel asteptam sa vina ziua, pe de alta parte nu.
Sunt constienta, chiar daca nu am cancer, am dureri, nu se explica durerile astea. O sa mi le scot indiferent de rezultat. Ma gandesc la Anais. Daca stie ca ma doare ceva, Anais vine si ma pupa. Mama a insistat sa merg la analize. Am cheltuit foarte multi bani cu analizele, ea mi-a dat bani pentru analize, din salariul ei. Mi-a zis: ‘ce se face copilul fara tine. Mai bine faci analize’. Am 25 de ani, de ce trebuie sa trec tocmai eu prin toate astea”, a mărturisit Mădălina. „Am plicul in mana, insa mi-e frica sa-l deschid. Doamna doctor se uita la mine, dar n-am avut puterea. Tremur si acum”, a declarat Beyonce de Romania pentru wowbiz.ro

Victor Slav a decis să îi citească rezultatele vedetei: „Nu vreau sa mai lungesc mult acest moment, emotiile tale sunt prea mari. Raport medical intermediar. Aspect fara modificari suspecte. Noduli cu caractere benigne, se recomanda control la 6 luni”.

„Ma bucur ca nu am cancer. Plang de fericire”, a declarat Beyonce de România, în lacrimi.

sursa:Cancan.ro

7 sfaturi utile si practice despre cum să amelioraţi simptomele de răceală si gripă acasă


Cu sezonul recelilor și gripei la uşă, este timpul să ne educăm cu sfaturi naturale care pot ajuta la ameliorarea simptomelor acestor boli. Este posibil să fi auzit despre majoritatea acestor metode, deoarece eficacitatea lor este dovedită de experiența persoanelor care le utilizează tot timpul și au existat numeroase studii care confirmă efectul lor pozitiv.
Suflați-vă nasul în mod regulat.

Suflați-vă nasul ori de câte ori simțiți că aveți nevoie și faceți-o corect – apăsați degetul pe o nară atunci când suflați pentru a elimina, dar nu o faceți într-un mod forțat. De asemenea, în funcție de condiția nasului pe care o aveți (infundată), puteți urma aceste recomandări pentru a o remedia.

Utilizați apă sărată pentru a curăţa gâtul și pentru a vă curăța nasul.
Pentru a face o soluție pentru gargară, dizolvați 1/2 linguriță. de sare într-un pahar de apă caldă. Gargle de 4 ori pe zi.

Pentru a vă curăța nasul, dizolvați 1/4 linguriță. de sare și 1/4 de linguriță. de praf de copt într-un pahar de apă caldă. Apăsați ușor degetul pe o nară, în timp ce presați substanța în cealaltă, utilizând o seringă cu bulb sau un set de irigare nazală. Lăsați-l să se scurgă, repetați de 2-3 ori, apoi utilizați-l pe cealaltă nară.

Odihniţi-vă suficient și rămâneți cald.
Lupta împotriva infecției vă poate reduce energia. Faceți-vă corpului o favoare și dați-i toată odihna de care are nevoie.
Faceţi un duș cu aburi sau o baie caldă.
Luând o baie caldă sau un duș, vă veți ajuta să vă ameliorați simptomele și să vă relaxați.

Aplicați un pic unguent sub nas.
Vă va ajuta să respirați și să vă liniștiți pielea iritată sub nas. Dar nu aplicați unguentul în nas.

Dormiți cu capul ridicat puțin.
Adăugarea unei alte perne va ajuta la ameliorarea nasului înfundat.

Încercați alimente și băuturi care vă pot îmbunătăți starea.

Citeste continuarea pe pagina >>> 2 

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...