Zodiile care se îndrăgostesc cel mai repede!

Zodiile care se îndrăgostesc cel mai repede!
Umblă vorba că Leul și Berbecul sunt seducătorii zodiacului. Dar mai sunt și alte zodii care se îndrăgostesc foarte repede, fără să-și arate sentimentele. Citește ce surprize ne oferă zodiacul când vine vorba despre iubire și pasiune.
Zodiile de Foc, amanții teribili ai zodiacului
Nu întâmplător Berbecul, Leul și Săgetătorul sunt guvernați de elementul iubirii și al pasiunii, Focul. Toți trei se îndrăgostesc foarte repede, mai ales de femeile care îi admiră și care le măgulesc orgoliul, dar tot atât de repede le trece pasiunea, dacă nu se implică și sufletește. Iar când un nativ cu semn de Foc își pierde interesul, este imposibil să îl mai păstrezi lângă tine. Căsătorit sau nu, cumva el va găsi o portiță de scăpare.

Iar dintre cei trei, cel care se îndrăgostește cel mai repede și te surprinde cu declarațiile și sentimentele lui năvalnice este… Leul! Dacă știi să îl păstrezi lângă tine și să îi dai impresia că este liber, dacă ești dispusă să îl sprijini orice ar fi, și el va rămâne al tău pentru totdeauna.

Zodiile care se îndrăgostesc cel mai repede
Zodiile de Aer, pline de surprize
Gemenii, Balanțele și Vărsătorii nu cred în dragoste la prima vedere. Ei au nevoie de timp și de dovezi palpabile de iubire pentru a-și dărui inima. Sunt genul de oameni care își fac liste cu ”pro și contra” când le place de cineva și se decid mai greu. Cu alte cuvinte se lasă greu de cucerit. Dar sunt foarte darnici când se îndrăgostesc și sunt plini de surprize.

Dintre zodiile de Aer, nativii care se îndrăgostesc cel mai repede sunt Vărsătorii. Ba chiar se poate spune că-și pierd capul când întâlnesc o persoană absolut fermecătoare, sexi, inteligentă și care le împărtășește visurile lor trăznite.

Zodiile de Pământ caută stabilitatea
Pasiunea își face loc mai greu în viața zodiilor de Pământ. Taurul, Fecioara sau Capricornul caută iubirea sinceră și profundă, atașamentul și grija, iar pasiunea rămâne să fie descoperită pe parcurs. Sunt foarte sinceri cu partenerii lor și, dacă se îndrăgostesc, o spun imediat, dar dragostea lor crește cu timpul, nu este un sentiment năvalnic și necontrolat. Nu sunt cele mai înflăcărate zodii, dar te poți baza pe fidelitatea lor.

Dintre cele trei semne de Pământ, Taurul iese în evidență și se numără printre zodiile care se îndrăgostesc cel mai repede. Pentru nativul Taur contează foarte mult senzualitatea și relația erotică, iar, dacă întâlnește femeia din vis, o va iubi din prima clipă.

Zodiile care se îndrăgostesc cel mai repede
Zodiile de Apă cer prea multă atenție
Racul, Scorpionul și Peștii sunt dispuși să ofere multă iubire și pasiune, dar cer foarte multă atenție. Trebuie admirați, alintați, susținuți tot timpul și nu suportă să-ți petreci timpul fără ei. Dacă găsesc femeia care să li se ofere cu totul și să trăiască doar pentru ei, sunt cei mai fericiți în dragoste.

Dintre semnele de Apă, în mod categoric bărbații Scorpion se îndrăgostesc cel mai repede, chiar dacă își țin ascunse sentimentele și nu le arată decât dacă tu le oferi totul.

sursa:libertateapentrufemei.ro

Schimbările meteo pot afecta sănătatea dvs. în numeroase moduri și nu sunt întotdeauna pozitive


Probabil că știți deja că schimbările meteo pot afecta foarte mult starea dumneavoastră fizică. În ultimii ani, au început să apară tot mai multe studii privind legătura dintre vreme și sănătate. Persoanele care suferă de afecțiuni care pot fi agravate de schimbările meteorologice pot confirma – vremea poate fi un factor prim care exacerbează simptomele lor. În unele cazuri, schimbarea climei este singura modalitate de a ameliora anumite condiții. Mai jos este lista problemelor de sănătate care pot fi influențate de schimbările climatice:
Migrenele

Migrenele pot fi declanșate de presiunea barometrică scăzută, de fluctuațiile nivelurilor de umiditate și de temperaturile scăzute. Există probabil o legătură între modificările tensiunii arteriale (care este, de asemenea, afectată de vreme) și migrene. Dacă nu vă puteți muta într-un loc cu o vreme mai stabilă, este mai bine pentru dvs. să scrieți efectele meteorologice asupra durerilor de cap și să discutați cu medicul dumneavoastră cum puteți preveni durerile de cap tip migrenă înainte de a începe.

Dar există și modalități reale de combatere a migrenei legate de vreme, în afară de administrarea pastilelor? Doctorii spun că există. Am compilat cele mai bune sfaturi de la experți care vă vor ajuta cu migrenele meteo fără să vă dăuneze sănătății.

Starea de spirit și energia redusă

Este cunoscut faptul că depresia și alte tulburări mentale se pot înrăutăți sau se pot resimți în sezoanele friguroase și ploioase. Există un studiu care leagă umiditatea crescută la scăderea nivelului de energie, somnolență și probleme de concentrare. Există, de asemenea, o afecțiune numită “tulburare afectivă sezonieră” (DAU), În care devii deprimat în sezoanele în care este mai puțină lumină naturală. Dacă sunteți afectat de SAD sau alte tulburări de dispoziție, încercați să petreceți mai mult timp în afara soarelui în sezoanele reci.

Și în timp ce vremea caldă vă poate ridica spiritul, există un studiu care sugerează că căldura poate fi mai agresivă.

Dureri articulare

Cercetările sugerează că temperaturile scăzute și umiditatea crescută contribuie la durerea articulară. Dacă nu vă puteți deplasa într-un loc cu un climat mai plăcut, nu puteți face prea multe despre simptomele artritei. Medicii recomandă exerciții ușoare pentru a vă îmbunătăți starea într-o oarecare măsură.

Probleme cardiovasculare
Cardiologul Steve Pollock, directorul Institutului Inimii Sf. Iosif din Towson, Md., Sfatuieste cu fermitate impotriva înlăturarea zăpezii la persoanele cu probleme cardiace. Gradul de efort necesar pentru această activitate poate fi prea mare și poate duce la apariția unui eveniment cardiac.

Este, de asemenea, un fapt cunoscut faptul că incidența accidentelor vasculare cerebrale și a atacurilor de inimă crește odată cu creșterea extremă a temperaturii.

Alergia şi rinita non-alergică
Primavara trebuie sa fie cel mai putin favorit sezon pentru persoanele cu alergie la polen – atunci simptomele lor incep să apară. Alergia poate fi ținută în loc cu ajutorul antihistaminicelor, dar există o afecțiune numită rinită non-alergică – are simptome similare cu cele ale alergiilor și necesită tratament diferit. Dacă aveți simptome cum ar fi umflarea pasajelor nazale, strănut și congestie, discutați cu medicul dumneavoastră – el sau ea va recomanda teste pentru a stabili cauza simptomelor dumneavoastră.

Deficitul de vitamina D

În sezoanele reci, organismul produce mai puțină vitamina D, deoarece expunerea la lumina soarelui este limitată. Pentru a evita deficiența de vitamina D, se recomandă să consumați mai mult din această vitamină împreună cu alimentele. Opțiunile bune sunt peștele gras, cum ar fi somonul sau tonul, alimentele fortificate cu vitamina D și un supliment.

Astmul

Citeste continuarea pe pagina >>> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...