Sfatul zilei 28 decembrie 2017. Scorpionii poartă discuții dure cu familia

Citește sfatul zilei de 28 decembrie 2017 și află ce te îndeamnă astrele să faci. Descoperă principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 28 decembrie 2017 pentru fiecare zodie:
BERBEC – Ziua de azi e una cu totul specială pentru tine. Trebuie să ai în vedere mai multe lucruri dacă vrei să ai parte de rezultatele așteptate. Numărul norocos al zilei: 1.

TAUR – Încearcă să te abții de la reacții furtunoase în perioada asta. Nu e exclus să intri în tot felul de discuții, de certuri cu cei din jur. Trebuie să fii puțin mai temperat chiar dacă au trecut sărbătorile. Numărul norocos al zilei: 3.

GEMENI – Pornești un plan care te entuziasmează. Lucrurile se schimbă destul de mult în următoarea vreme. Ai grijă ce spui și mai ales cu cine porți discuții azi. Numărul norocos al zilei: 13.

RAC – Trebuie să alegi între două lucruri, între două situații complet diferite. Viața îți pune la dispoziție doi căi de acces spre succes. Numărul norocos al zilei: 4.

 

LEU – Nu pune sare pe rană acum. Las-o să se vindece de la sine. Sufletul trebuie lăsat în pace, nu îngreunat cu tot felul de probleme. Ai mare grijă ce faci. Numărul norocos al zilei: 9.

FECIOARĂ – Nu poți bate din palme ca visul tău să devină realitate. Nu toate lucrurile se petrec doar zicând „pește”. Trebuie să muncești mai mult ca niciodată. Numărul norocos al zilei: 7.

BALANȚĂ – Nu te compara cu cei din jur dacă vine vorba de muncă. Fiecare are stilul lui, are binoclul lui. Ai grijă ce faci de acum înainte. Numărul norocos al zilei: 2.

SCORPION – Riști niște certuri zdravene cu cei din jur. Ar fi bine să nu ascunzi nimic. Părerile trebuie exprimate însă cu bun simț. Spune ce ai pe suflet ca să îngropați o dată și pentru totdeauna securea războiului. Numărul norocos al zilei: 11.

SĂGETĂTOR – Nu ai ajuns acolo unde ai sperat și asta te cam nemulțumește acum, pe final de an. Mai ai ceva de muncit pentru ca lucrurile să se îndrepte acolo unde îți dorești.

Acum, nu prea mai ai mare lucru de făcut, căci se termină anul. Poți doar să pui pe hârtie un plan complex, o strategie serioasă. Numărul norocos al zilei: 10.

CAPRICORN – Financiar, toate nemulțumirile tale încep să se rezolve chiar de azi. Ai grijă pe ce arunci banii ca să nu rămâi lefter de Revelion! Numărul norocos al zilei: 20.

VĂRSĂTOR – Ai nevoie de un confident, de o persoană specială, de o persoană care să te asculte. Poate că e chiar lângă tine însă îți este foarte greu să te deschizi în fața ei. Numărul norocos al zilei: 6.

PEȘTI – Ascultă cu atenție ce îți transmite această zi. Vei primi tot felul de semnale, tot felul de mesaje ascunse pe care trebuie să le interpretezi în notă logică.

Așadar, lasă toate sentimentele deoparte și încearcă să te concentrezi asupra schimbărilor care se anunță în perioada următoare. Numărul norocos al zilei: 5.

Sursa:teotrandafir.com

Obiceiuri care te vor ajuta să te pregăteşti pentru viitor


Dacă doriți ce e mai bun – trebuie să investiți în ce e mai bun și investiția trebuie să înceapă astăzi.

Iată 20 de obiceiuri de succes pe care le puteți începe astăzi, astfel încât să puteți avea succes în viitor.

Dacă există o cale mai bună – găsiți-o.
Începeți acum să vă măriți angajamentul de a vă crea în mod activ și conștient viitorul, în loc să așteptați să se întâmple lucruri bune. Transformați o parte din energia pe care o puneți în combaterea creării unei realități mai bune.

Căile vechi nu vor deschide uși noi.
Așa cum trebuie să acordați prioritate salvării pentru obiectivele financiare pe termen lung, trebuie să acordați prioritate dezvoltării personale și auto-îmbunătățirii dacă doriți să deveniți un fel de persoană care poate face față oricăror provocări.

Faceți timp pentru îngrijirea de sine.
Indiferent de vârsta ta acum, în cinci ani vei fi … bine, cu cinci ani mai în vârstă. Puteți face cinci ani să vă obișnuiți cu practica dăunătoare de a sta la un birou toată ziua sau cinci ani de cultivare a obiceiului energizant și benefic de exerciții regulate.

Timpul este ceea ce ne dorim cel mai mult, dar ceea ce folosim cel mai rău.
Ce ați putea realiza cu un cadou de 900 de ore? Salvați doar 30 minute de timp pierdut pe zi, și asta veți avea în cinci ani.

Dacă viața merită trăită, merită înregistrată.
Obișnuința scrisului reflectiv, chiar și un scurt pasaj zilnic, te poate face mai productiv. De asemenea, ajută la curățarea păianjenilor și vă oferă o înregistrare pentru a privi înapoi.

Continuați să căutați până veți găsi ceea ce doriți.
Este ușor să vă mulțumiți pentru ceea ce este în fața dvs., dar cei mai buni lideri văd oportunități în care alții nu văd nimic. Începeți acum să vă disciplinați să căutați răspunsuri, să cercetați și să căutați soluții mai degrabă decât probleme.

Incetiniti astfel incat sa puteti accelera.
Aflați acum cum să încetiniţi ritmul intern. Va fi o abilitate vitală într-o lume în care lucrurile se mișcă chiar mai repede decât acum.

Încrederea este câștigată atunci când acțiunile se îndeplinesc cuvintele.
Încrederea este un lucru fragil, ușor de rupt, ușor de pierdut și unul dintre cele mai grele lucruri pe care le-ați întors vreodată, mai ales atunci când căutați să creați parteneriate și relații care să vă ajute să reușiți.

Cititul schimba viata.

Citeste continuarea pe pagina >>> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...