2018, un an negru? Iată care sunt previziunile profeților

Ca de obicei, cu ocazia trecerii într-un an nou, experţii au studiat prezicerile profeţilor ale căror predicţii s-au adeverit în trecut. Baba Vanga, supranumită ”Nostradamus din Balcani”,

o clarvăzătoare oarbă din Bulgaria care a trăit între anii 1911 şi 1996 şi a prezis ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, apariţia organizaţiei teroriste ISIS şi valul tsunami ce a ucis 227.898 de oameni în 2004, a anunţat două evenimente importante pentru 2018.

Potrivit acesteia, China va deveni anul acesta noua superputere mondială, reuşind să depăşească SUA. Al 45-lea preşedinte american, Donald Trump, se va confrunta cu o criză care va face rău ţării sale “şi vor izbucni conflicte între state de nord şi de sud”.

Experţii speculează că prezicătoarea s-ar fi referit la o confruntare între Coreea de Sud şi Coreea de Nord. De asemenea, Baba Vanga a prezis că anul acesta va fi descoperită o nouă formă de energie pe planeta Venus.

Experţii au descoperit profeţii pentru 2018 şi în catrenele lui Nostradamus, pe numele adevărat Michel de Nostredame, care a trăit între 1503 şi 1566.

Despre faimosul medic clarvăzător din Franţa se spune că a prevăzut evenimente importante, care au schimbat cursul istoriei, precum înfrângerea lui Napoleon, ascensiunea lui Hitler sau atacul terorist de la 11 septembrie 2001.

Pentru 2018, Nostradamus ar fi prezis izbucnirea celui de-al Treilea Război Mondial: “Acest mare război va izbucni în Franţa şi toată Europa va fi atacată.

Va fi îngrozitor pentru toată lumea, apoi va fi pace, dar puţini se vor bucura de aceasta. Războiul va dura 27 de ani”. Unii experţi cred că Rusia, China şi Coreea de Nord se vor uni împotriva SUA.

De asemenea, potrivit lui Nostradamus, în 2018 va avea loc o puternică erupţie a vulcanului Vezuviu, care “va zgudui pământul la fiecare cinci minute”. Cel puţin 6.000 de oameni vor muri.

De asemenea, pentru noul an, pe care abia l-am început, Nostradamus a prezis un dezastru natural în SUA: “un cutremur va lovi părţile de vest cu o putere care se va simţi pe tot globul”.

5 obiceiuri înainte de a dormi, la care ar trebui să renunțați imediat!

Nu este neobișnuit să auziți o persoană care se plânge de somn. În prezent, ne confruntăm cu tot mai mulți tineri și adulți cu performanțe slabe la școală sau la locul de muncă pentru că au modele de somn dăunătoare.

Ceea ce ei nu știu, totuși, este că există unele obiceiuri adoptate înainte de culcare care afectează – mult – calitatea somnului.

Mâncarea

Când ne pregătim să dormim, corpul nostru încetinește metabolismul. Astfel, toate procesele costă mai mult și nu reușim să digerăm complet produsele alimentare, ceea ce sfârșește prin a ne împiedica somnul. Acest proces este intensificat dacă mâncăm alimente stimulative sau grele, cum ar fi bomboane, cafea, paste etc.
Experții spun că multe cazuri de obezitate, hipertensiune arterială, inimă și probleme cu stomacul sunt strâns legate de digestia slabă a alimentelor, adesea cauzată de consumul înainte de culcare.

Exerciţii fizice

Din nou … corpul nostru trebuie să încetinească să doarmă. Deci, care este scopul de al accelera mergând la sala de sport târziu? Idealul este de a efectua orice exercițiu fizic cu cel puțin patru ore înainte de culcare, permițând suficient timp organismului să “revină la ritmul său normal”.

3. Utilizarea computerului sau telefonului

citeste continuarea pe sanatateminutcuminut.ro 

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...