Sfatul zilei 12 ianuarie 2018. Berbecii se liniștesc

Citește sfatul zilei de 12 ianuarie 2018 și află ce te îndeamnă astrele să faci. Descoperă care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 12 ianuarie 2018 pentru fiecare zodie:
BERBEC – Te liniștești astăzi după ce afli câteva lucruri esențiale pentru parcursul tău profesional. Folosește-te de informațiile pe care le primești azi. Numărul norocos al zilei: 11.

TAUR – Cele mai multe tensiuni vor veni de la locul de muncă. Mediul în care lucrezi nu va fi foarte prietenos astăzi. Ai grijă ce faci. Numărul norocos al zilei: 4.

GEMENI – Aștepți un soi de confirmare ori chiar o aprobare care ține de natura legală. Trebuie să îți dai tot interesul pentru ceea ce știi să faci, pentru ceea ce știi că te pasionează. Numărul norocos al zilei: 3.

RAC – Ziua se anunță destul de tare. Iei parte la discuții care nu te încântă, la tot felul de situații limită. Unele dintre ele se pot transforma în conflicte serioase. Ai grijă ce faci. Numărul norocos al zilei: 6.

LEU – Te afli la răscruce de drumuri și nu știi ce trebuie să alegi pentru liniștea ta sufletească. Ai nevoie de mai multă maturitate, de mai multă prezență scenică. Numărul norocos al zilei: 4.

FECIOARĂ – Iubirea e uneori va un joc între adolescenți. Trebuie să fii conștient de la bun început că într-o relație vor fi și bune, și rele. Trebuie să faci tot posibilul să înțelegi lucrurile din ambele părți. Numărul norocos al zilei: 8.

BALANȚĂ – Ești în centrul atenției și asta te indispune puțin. Dacă nu vrei să se vorbească despre tine, nu vorbi nici tu despre ceilalți. Numărul norocos al zilei: 9.

SCORPION – Cele mai bune soluții se pot naște tocmai din conflicte. Nu lua totul în nume de rău. Trebuie să privești lucrurile din perspectiva unui om matur. Numărul norocos al zilei: 13.

SĂGETĂTOR – Parcă toate merg ca pe roate și nu știi de ce te mai tot plângi. Fă eforturile necesare pentru a depăși această perioadă complicată. Numărul norocos al zilei: 2.

CAPRICORN – Cine să te înțeleagă mai bine dacă nu familia ta? Stai alături de cei dragi, alături de oamenii care ți-au demonstrat mereu că îți sunt aproape. Numărul norocos al zilei: 10.

VĂRSĂTOR – Ai nevoie de cineva care să îți stea alături, de cineva care să fie acolo când ți-e rău, dar și când ți-e bine. Poate că acea persoană este mai aproape decât crezi. Numai de tine depinde în cine îți pui încrederea și ce așteptări ai de la viață. Numărul norocos al zilei: 1.

PEȘTI – Nu te lăsa păcălit de atmosfera jovială în care nimerești. Unele adevăruri dureroase se spun în glumă. Ai grijă ce faci, în fața cui te deschizi. Numărul norocos al zilei: 19.

Sursa:teotrandafir.com

Ce se întâmplă cu Corpul tău când trăieşti 10 zile fără zahăr


În ultimii ani a devenit din ce în ce mai comună cunoașterea faptului că zahărul provoacă dezastru asupra sănătății noastre, ducând la astfel de afecțiuni predominante și grave precum obezitatea, diabetul de tip 2, bolile cardiace și chiar cancerul. Acum consumăm mai mult zahăr decât oricând, deoarece aproape toate alimentele procesate sunt îndulcite cu o anumită formă de otravă. Deși odată credeam că ne îngrăşăm datorită grăsimii, această teorie a fost dovedită incorectă și epidemia de obezitate s-a înrăutățit, deoarece producătorii de alimente au început să înlocuiască grăsimea cu zahăr în toate produsele noastre preferate.
Din fericire, daunele cauzate de zahăr pot fi prevenite cu ușurință și chiar inversate. În timp ce majoritatea dietelor tind să dureze luni pentru a arăta rezultate, reducerea consumului de zahăr poate avea efecte imediate, pozitive asupra sănătății generale. Într-un nou studiu privind copiii, cercetătorii au putut vedea îmbunătățiri dramatice în doar 10 zile.

Studiul

Dr. Robert Lustig și echipa sa de cercetători de la Universitatea din California, San Francisco, au reușit să scadă nivelul de trigliceride cu 33 de puncte în medie, iar colesterolul LDL (rău) a scăzut cu 5 puncte și presiunea arterială diastolică. În numai 10 zile, toți copiii care au participat la studiu au redus drastic riscul de diabet de tip 2.

În timp ce ei au testat doar copii, rezultatele covârșitoare pozitive sugerează beneficii similare pentru adulți.

Bine de stiut

Este important să știți că nu toate caloriile sunt create în mod egal. 100 de calorii de zahar nu sunt acelasi cu 100 de calorii de spanac. Din păcate, acest lucru nu este ceea ce companiile mari de alimente ar dori să credeți, deoarece aceștia cheltuiesc milioane de dolari pentru a-și publica produsele alimentare cu conținut scăzut de calorii, cu ideea nebună că aceasta înseamnă că ele reprezintă o alegere sănătoasă. De fapt, nu trebuie neapărat să ne concentrăm pe numărarea caloriilor; ar trebui să ne concentrăm asupra ingredientelor din alimentele noastre. În timp ce zahărul poate fi anunțat ca “fără grăsimi”, acesta este doar un joc de marketing inteligent, deoarece, deși zahărul în sine nu conține grăsime, acesta se stochează ca grăsime în sistem, mai ales dacă înghiți mai mult decât poate procesa ficatul, care este foarte puţin.
Pentru o dietă medie de 2.000 de calorii pe zi, Fundația Heart and Stroke recomandă ca nu mai mult de 10% din consumul de calorii să provină din zaharuri adăugate, care este de aproximativ 12 grame; pentru a pune acest lucru în perspectivă, o cutie de suc este de aproximativ 85%. Adevărat, nu avem nevoie de zahăr adăugat în dieta noastră, deoarece nu oferă nici o valoare nutrițională corpului. Zaharurile naturale din alimentele integrale sunt singurele de care avem nevoie. Dar, după cum sa menționat mai sus, zahărul este adăugat practic la toate alimentele procesate, astfel încât poate fi dificil de evitat; cu toate acestea, dacă citiți cu atenție etichetele ingredientelor, se poate face. Zahărurile adăugate vin în multe deghizări, așa că țineți cont de diferitele lor denumiri, cum ar fi: glucoză / fructoză, sirop de porumb cu conținut ridicat de fructoză, sirop de porumb, sucroză, maltoză, dextroză, zahăr din sfeclă, glucoză, și maltodextrină, printre altele. O modalitate foarte bună de a evita zahărul este să renunți la cumpărarea de alimente ambalate prelucrate și să alegeți în schimb alimente proaspete întregi.

Cum să renunțați și să vă detoxifiați de zahăr

Citeste continuarea pe pagina >>> 2 

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...