Cele mai mari defecte și calități ale zodiilor

Nu există zodii bune sau rele, care au mai multe calități decât altele sau pe care ar trebui să le eviți. Dar fiecare zodie are într-adevăr calități și defecte, unele mai puternice, care ies în evidență uneori chiar și de la prima întâlnire. Cunoscându-le, te poți orienta mai bine în interacțiunea cu ele, știind care sunt punctele lor forte și sunt cele slabe.

Berbec
Cea mai importantă calitate a femeii Berbec este imensa cantitate de energie pe care o are, și cu care poate să miște și munții din loc dacă își propune acest lucru. Le insuflă entuziasm și celor din jur, uneori agitând spiritele fără să vrea. Dar cu siguranță că dacă ești demoralizat, fără chef de viață, cu o stare de lene de care nu știi cum să mai scapi, este bine să o ai prin preajmă și imediat îți revii. Pe de altă parte, un mare defect este impulsivitatea reacțiilor: de fiecare dată când o provoci se enervează.

 

Taur
La femeia Taur, cea mai mare calitate poate fi considerată puterea de a duce la capăt orice a început, stabilitatea și perseverența atunci când are o motivație concretă. Este bine să o ai în tabăra ta și să-ți fie prietenă pentru că simți că ai un partener loial, gata să te ducă în spate dacă este nevoie. Dar e bine să nu scoți din ea încăpățânarea, pentru că nu vei reuși să o convingi de nimic altceva dacă nu crede ea însăși acel lucru. Poate cu o mare doză de răbdare vei reuși să o urnești din loc.

Gemeni
Cu femeia Gemeni este ușor să comunici și să te înțelegi pentru că ea va găsi mereu un limbaj comun și informații care te interesează și pe care ți le poate updata. Este colega sau camarada perfectă dacă nu vrei să te plictisești dar, în timp, vei descoperi și cel mai mare defect al ei: faptul că are mai multe fețe sau personalități, astfel încât simți că nu o cunoști cu adevărat sau că se ascunde de tine. Acest talent al ei de a juca orice rol își propune poate induce în eroare persoanele care își doresc stabilitate.

Rac
La femeia Rac vei descoperi o mare calitate: căldura sufletească, maternă, cu care te abordează și ți-o transmite. Cu ea te vei simți protejat, înțeles, îngrijit și în siguranță. Te poate aborda cu o blândețe îngerească dacă este în toane bune, pentru că dacă o rănești va scoate la iveală și cel mai mare defect al său: schimbarea ușoară a stării de spirit, adică instabilitatea emoțională. Totul este să știi cam ce o lovește la modul personal și să faci în așa fel încât să nu simtă nicio urmă de duritate la tine.

Leu
Femeia Leu oferă totul într-o relaţie şi te vei simţi mereu în siguranţă alături de ea. Este independentă si descurcăreaţă. Cel mai mare defect al său? Îşi doreşte mereu să aibă dreptate şi este puţin egoistă.

Fecioară
Cea mai mare calitate a Fecioarei este disponibilitatea de a te ajuta și de a-ți fi de folos, cu alte cuvinte, serviabilitatea, alături de modestie. Se pricepe întotdeauna să îți rezolve orice problemă cu rapiditate și o îndemânare de invidiat, fără să se plângă sau să dea înapoi. Pe de altă parte, criticismul ei îți poate strica cheful de viață, mai ales când nu încetează să te analizeze și o vezi indispusă din cauza imperfecțiunilor pe care le găsește la tine. Mereu găsește ceva ce trebuie să-ți îmbunătățești.

Balanță
Cea mai mare calitate a femeii Balanță este priceperea de a media. Poate reinstaura pacea într-un loc unde oamenii nu se înțeleg între ei, poate calma atmosfera sau chiar judeca excelent orice litigiu, aducând argumente de necontrazis, imparțiale, în favoarea celui care are dreptate. Cel mai mare defect pare să fie dependența de celălalt, pentru că se simte demotivată și deprimată dacă o obligi să fie singură sau să se descurce pe cont propriu, chiar dacă este capabilă de un asemenea lucru.

Scorpion
Poate că spiritul răzbunător poate fi considerat cel mai mare defect al femeii Scorpion. Este sensibilă, dar nu știi. Este curioasă dar nu o arată, preferând să te spioneze pe ascuns, iar la sfârșit să-ți dea lovitura de grație, uneori într-un mod violent, ochind exact slăbiciunile tale. Are un mod unic de a te face să te simți important, pentru că una dintre calitățile sale cele mai mari este să știe cum să te gândești mai mult asupra propriei persoane și să-ți descoperi atât calitățile, cât și defectele.

nousa

Săgetător
Femeia Săgetător are calitatea specială de a te îndruma în orice situație, îți poate oferi sfaturi, ajutor, îți ridică moralul, te scoate din atmosfera monotonă în care ești scufundat și te face să zâmbești. Altminteri, dacă e să îi găsim și un defect major, am putea să spunem că nerăbdarea o caracterizează uneori – mai ales când îi lipsește un scop bine definit și nobil. Își pierde motivația rapid dacă nu întâlnește lucruri neobișnuite, noi sau măcar diferite de ceea ce vezi de obicei în jur, în viața de zi cu zi.

 

Capricorn
Femeia Capricorn are talentul inegalabil de a insufla celor din jur mai multă siguranță și seriozitate. Dacă o ai alături, te simți mai puternic, ca și cum poți depăși orice dificultate, mai ales că ea nu se va da în lături să rezolve orice problemă care pe tine te depășește. Pe de altă parte, poate fi cam rigidă și convențională uneori, îți poate respinge ideile dacă nu respectă regulile general valabile sau sunt prea riscante și poate deveni prea critică când nu te ridici la standardele pe care le impune.

Vărsător
Femeia Vărsător te poate ajuta, prin gândirea ei vizionară și detașată, să vezi soluțiile problemelor, în loc să rămâi blocat prea mult timp asupra lor. Dacă nu are ea o rezolvare, te va inspira să găsești tu una sau te va îndrepta spre cineva care te poate susține. În schimb, unul dintre cele mai mari defecte ale ei este faptul că rareori este mulțumită de cei din jur, pentru că pentru ea lumea ar trebui să fie mai liberă, mai deschisă, mai evoluată în gândire, corectă, loială, într-un cuvânt, perfectă.

Pești
Peștoaica are o calitate principală pe care nu o vei întâlni la alte zodii: empatia. Te simte pur și simplu fără să fie nevoie să-i spui ceva. Nu-i e teamă să-ți întindă o mână de ajutor dacă vede că ești în dificultate și este în stare să sacrifice orice este legat de ea ca să-ți fie bine. Calitatea de salvatoare o definește de departe, dar atunci când se profită de acest lucru poate să scoată la iveală cel mai mare defect: evazivitatea. Pur și simplu devine de negăsit, pentru că se poate ascunde atât de bine, încât să nu reușești să mai dai de ea…

sursa:glamour.ro

Învățând din moartea Ego-ului


Termenul “moartea ego-ului” este folosit frecvent în spiritualitate, în special în relația sa cu utilizarea enteogenelor. Unii oameni înțeleg greșit că se referă la mândrie (stima de sine) Ego, ca și în partea egoistă a ta. De fapt, se referă la orice noțiune a sinelui și calitățile voastre individuale care sunt numai unice pentru dvs. Caracteristicile individuale ale identității voastre sunt cele despre care se compune egoul. Ego-ul este perspectiva ta, aranjamentul mental al realitatii tale, toate experientele tale, trasaturile de personalitate, opiniile care au fost construite de cand erai copil (mai ales amprentele mentale din primii 7 ani ai vietii tale). Egul eşti “tu”, Egul este elementul “Eu”, “Eu” al sufletului.

Cu toate acestea, explorând profund acest subiect, se poate observa că nu există o definiție clară a conceptului acestei experiențe. Există multe părți ale definiției și este influențată de vârstă, religie, experiențe anterioare, educație, cultură și context. În lumea psihedelicii, moartea ego-ului este o pierdere temporară a sinelui separat și o legătură intimă cu continuumul.

O moarte a ego-ului este pierderea sentimentului de sine. “Eu”, “Eu însumi” nu au nici o relevanță în această stare de a fi. În realitatea noastră, noi existăm ca și noi înșine și totul în afara noastră este perceput ca fiind separat. În timpul morții Egului, sunteți scoși din ecuație și deveniți o parte a continuumului, nu ca pe voi înșivă, ci ca pe continuum.

James Stewart definește moartea ego-ului ca fiind următoarea: “Pur și simplu, este muribundul sentimentului de sine, de individualitate sau de ceea ce mă gândesc să fiu ca, poate, diferit de ceea ce sunt … moartea sensului conceptualizat de sine. În multe moduri moartea egului la optimul său este flexibilitatea fluidă de ajustare la expansiunea continuă în misterul conștiinței și la cea mai dificilă experiență înspăimântătoare a atașamentului și a rigidității.”

Perspectiva lui Ph.D. Stanley Krippner asupra naturii morții Ego-ului: “Este o suspendare a conștiinței reflective obișnuite … În timpul acestor perioade, un individ nu mai este conștient de el însuși ca o agenție care se confruntă; în schimb, percepe o unitate cu mediul, și / sau alte persoane. ”

Medicul chimist David Nichols, Ph.D. a adăugat: “Când” eu “care este în interior nu mai poate vorbi, este plecat și nu poate să formeze gânduri, ci pur și simplu face parte din tot ceea ce este și nu mai este separat”.

Această pierdere a identității proprii se poate realiza în diferite stări ale minții. Poate fi obținut temporar atunci când este indus de psihedelice (entheogene). Sau poate fi realizată prin meditație și o viață de auto-disciplină, care duce în mod ideal la Nirvana după perspectiva lui Buddha. Oricare dintre metode produce o pierdere de sine, cum ar fi eliberarea de dorința personală atunci când atinge Nirvana sau simțind legătura cu totul atunci când folosești un psihedelic. Budismul a privit deseori psyhedelicele, ca pe o scurtă scurtă scurtă durată a Nirvanei, dar nu durează niciodată pentru că în cele din urmă vă veți întoarce la Ego (împreună cu toate dorințele voastre personale) când coborâţi din călătoria voastră.
În timp ce în budism, în conformitate cu filosofia lor, o viață de disciplină va duce la o stare permanentă de Nirvana. S-ar putea argumenta că, în lumea noastră modernă de supraviețuire, entheogenele oferă o modalitate practică de a experimenta stările de Nirvana, fără practicile estice extinse și ritualurile implicate pentru a le realiza. Deși experiența este temporară, uneori este lăsată cu o impresie și dorință de durată de a se îndrepta spre o direcție mai spirituală și mai evolutivă. Se susține, de asemenea, că moartea ego-ului psihedelic este mult mai intensă decât moartea ego-ului experimentată prin meditație și practica budistă.

Viziunea mea este că nu trebuie să existe o separare între calea spirituală estică și iluminarea și experiența psihedelică.

Cercetătorul Stanislav Grof spune: “Obiectivul principal al terapiei psihedelice este de a crea condiții optime pentru ca subiectul să experimenteze moartea eului și transcendența ulterioară în așa-numita experiență de vârf psihedelică. Este o stare extatică, caracterizată prin pierderea limitelor dintre subiect și lumea obiectivă, cu sentimente care rezultă din unitatea cu alți oameni, cu natura, cu întregul Univers “.

Deseori dezbătută de budiști este practica spirituală față de experiența psihedelică. “De ce aveți nevoie de Entheogene?” Este o întrebare obișnuită adresată de cei care merg pe calea spirituală estică. Ramad Dass a spus: “Psychedelicele nu vă pot da o imersiune spirituală permanentă, dar pot da credință cu privire la existența acestor alte planuri și aveți nevoie de credință ca temelie a practicii spirituale … astfel încât psihedelica poate deschide ușile și dacă mai târziu doresc să revizuiască aceste planuri spirituale, având astfel de experiențe, o va face mai ușoară “.

De ce o moarte a ego-ului, de ce să nu fii “tu”?

Citeste  continuarea pe pagina >> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...