Bianca Drăgușanu a făcut dezvăluirea în direct: “Trece printr-o…

Bianca Drăguşanu a deschis ediţia de joi a emisiunii ”Te vreau lângă mine” cu o confesiune făcută de una dintre colaboratoarele ei despre viaţa de cuplu. Vedeta a dezvăluit şi ce a sfătuit-o pe tânără să facă în ceea ce priveşte relaţia ei.

”Ploaie enervantă, oraşul aglomerat…Trece printr-o perioadă foarte bună din viaţa ei. Chiar o invidiez pentru gaşca din liceu, cu care iese şi acum.
Merg, se distrează, merg în grup mare peste tot. Tipa asta a mea e cuplată de vreo patru ani cu un băiat minunat, pâinea lui Dumnezeu.

Ea, un pic, un pic plictisită de relaţia lor, dar foarte-foarte mulţumită că a dat de un bărbat ca el, cu care ar vrea să-şi întemeieze o familie cu el peste un an, doi.

Şi fata mea zice: «Băi, mi-am dat seama că mi-e dor de al meu numai când sunt singură.

Prefer să mă duc pe afară numai cu fetele mele decât să mă duc pe afară cu el şi, mai mult, am momente în care uit de el, pur şi simplu, aşa!

Când mi-e bine, nu mă gândesc niciodată la el». Şi o întreb şi eu: «Păi, dacă e aşa, de ce nu-l laşi să meargă pe drumul lui şi să-ţi găseşti altul. Sau mai distrează-te o vreme şi apoi încurcă viaţa altui bărbat»”, a povestit Bianca Drăgușanu.

Bianca a preferat să ingnore toate controversele din ultima vreme legate de presupusa întoarcere a Gabrielei Cristea la emisiune și nu a adus vorba despre asta în emisiune.

sursa:vip24.ro

10 remedii naturale pentru cele mai comune boli


Plantele au fost folosite de secole de multe culturi pentru a ajuta la ameliorarea simptomelor comune, dar astăzi mai uşor să ne grăbim la cabinetul de medicamente decât grădinile noastre cu plante medicinale. Este timpul să vă întoarceți la elementele de bază și să vedeți cât de mult vă poate vindeca natura, firește!

Rozmarin

Tuse? Adaugă Rozmarin!

Eicaliptolul din această plantă aromatică este dovedit a slăbi congestia toracică, făcând astfel mai ușoară expulzarea flegmei. În plus, rozmarinul este bogat în taninuri antiinflamatoare, care calmează o durere în gât.

Mentă

Stomac deranjat? Adăugați Mentă!

Menta conține mentol, un compus natural de plante care relaxează spasmele intestinale care provoacă dureri. Aceasta reduce disconfortul stomacului cu 40%.

Oregano

Crampe menstruale? Adăugați Oregano!

Bucurându-vă de 2 lingurițe de oregano proaspăt zilnic în timpul menstruației, puteți reduce sau elimina crampele. Acest lucru se datorează faptului că timolul și carvacrolul acestei plante, relaxează mușchii uterini pentru a preveni contracțiile dureroase.

Pudra de curry

Durere de articulaţii? Adăugați Curry Powder!

Curcumina din curry inhibă producția de prostaglandină E2 a organismului, un compus inflamator care supra-sensibilizează nervii. Aceasta reduce durerile articulare și musculare la fel de eficient ca medicamente baza de prescripție medicală.

Mărar

Vă supără tractul intestinal? Adăugați mărar!

Cercetătorii indieni au descoperit că limonenul din mărar funcționează, precum și antibioticele pe bază de prescripție, la uciderea bacteriilor intestinale dăunătoare, cum ar fi E. coli.

Pătrunjel

Balonat? Adăugați Pătrunjel!

Datorită apiolului și myristicin, patrunjelul este un diuretic natural care ameliorează retenția de apă care determină umflarea prin prevenirea reabsorbției sării în țesutul corporal.

Ardei iute

Congestionaţi? Adăugați Ardei iute!

Capsaicina din Ardeiul iute dezactivează substanța P, un neaurotransmițător legat de inflamație. Rezultatul este congestia și presiunea mai mică a sinusurilor.

Busuioc

Citeste continuarea pe pagina >> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...