Semne zodiacale menite să se îmbogăţească. Află dacă eşti printre ele!

Tu cum stai cu banii? Oare sunt sanse sa te imbogatesti? Stii ce zodii sunt Bill Gates sau Mark Zuckerberg? Potrivit CareerBuilder.com sunt patru semne zodiacale care sunt menite sa se imbogateasca. Afla daca te esti printre ele.

Planeta Venus care ii guverneaza pe Tauri ii face pe acestia sa isi doreasca luxul. Iar ca sa ajunga la lux, Taurii vor munci asiduu si vor reusi. Vor ajunge la nivelul de confort, securitate si stabilitate de care au nevoie. Mark Zuckerberg este Taur.

Scorpionii ii urmeaza indeaproape pe Tauri. Scorpionii sunt atrasi de bunurile materiale care sa le starneasca senzatii puternice. Ca de exemplu, masinile de viteza, sampania scumpa si vacantele exotice. Abilitatile lor de a umbla cu banii ii fac pe Scorpioni sa se incadreze in topul zodiilor bogatase. Iar exemplul Bill Gates nu este deloc de neglijat.
Leii sunt regii cand vine vorba de nevoie de adoratie. Si cum obrazul subtire cu cheltuiala se tine, este clar ca si Leii au toate sansele sa ajunga in topul bogatasilor. Abilitatile lor innascute de lider le aduc castigurile de care au nevoie.

Nevoia de siguranta si confort ii mobilizeaza pe Raci sa atinga culmile succesului. Ambitia lor este nemargita, deci nu e niciun mister daca vor reusi sa se imbogateasca.

La polul opus se afla Varsatorii si Capricornii, spun cei de la CareerBuilder.com. Gratie dorintei lor de a-i ajuta pe ceilalti, Varsatorii aleg serviciile publice sau voluntariatul, asa ca sansele de a deveni bogati sunt destul de mici. In ceea ce-i priveste pe Capricorni, pentru acestia este mai important prestigiul job-ului decat plata salariului, asa ca nici ei nu sunt atrasi de ideea de bogatie.

Totusi, daca ne gandim ca Oprah Winfrey si Michael Bloomberg sunt Varsatori, iar LeBron James si seful Amazon – Jeff Bezos – sunt Capricorni, am putea spune ca zeita Fortuna poate surade oricui. Totul e sa vrei si sa iti dai silinta sa ajungi in varf si sa actionezi ca atare.

sursa:Romaniatv.net

Arta luptei fără luptă


“Excelența supremă constă în a rupe rezistența inamicului fără a se lupta” – Sun Tzu
“Este inutil să luptăm împotriva căilor rigide ale oamenilor sau să ne opunem concepțiilor lor iraționale. Veți pierde timpul și vă veți face rigizi în acest proces. Cea mai bună strategie este aceea de a accepta pur și simplu rigiditatea în alte persoane, afirmând pe de-o parte faptul că respectă nevoia de ordine. Totuși, pe cont propriu, trebuie să lucrați pentru a vă menține spiritul deschis, pentru a renunța la obiceiurile proaste și a cultiva în mod deliberat idei noi. “-Robert Greene

Imaginați-vă că sunteți înapoi în liceu și că un bully începe să vă umilească în fața tuturor. Ce faci? Dai înapoi? Strigi? Alergi? Il loviţi în față? Ce? Răspunsul nu este: nici unul.

Cel mai bun mod de a trata cu un bully care se distrează cu tine este să glumeşti cu tine mai bine decât o face el. Cel mai rău mod de a face față unui bătăuș este răzbunarea. Acest lucru se datorează faptului că răzbunarea perpetuează agitația și conduce la violență, în timp ce distragerea de sine folosește auto-umorul, pentru a deraia agenda agresorului în timp ce forțând-ul într-o dilemă psihosocială confuză. E un joc de putere și totul este psihologic. Bullyul te așteaptă să te distrezi înapoi, sau să plângi, să fugi sau să arunci o lovitură; altceva decât să “faci mişto” de tine.

“Sentimentul auto-importanţei face ca unul să fie greu, stâng și zadarnic. Pentru a fi un războinic trebuie să fii uşor și fluid … Importanța de sine este cel mai mare dușman al omului. Ceea ce îl slăbește se simte ofensat de faptele și greșelile semenilor săi. Importanța de sine necesită ca cineva să-și petreacă cea mai mare parte a vieții, ofensat de ceva sau de cineva … Omul obișnuit este atras de semenii săi, în timp ce războinicul este atras doar de infinit “.-Carlos Castaneda

Să renunțăm la greutatea importanței de sine și să nu privim uşurinţa umorului în schimb. Să ne simțim “ofensați”, pentru moment, dar apoi trecem peste, ca un burete care absoarbe apa și apoi o stoarce. Cheia nu este să ţii în tine ofensa, ci să o depășești printr-un umor de cel mai înalt nivel. Fiți prezenți cu ofensa, cu durerea, cu rușinea, dar eliberați-o prin râs. Așa cum Mark Twain a exprimat în mod impresionat: “Umorul este cea mai mare binecuvântare a omenirii. Împotriva asaltului de râs nimic nu poate rezista. ”

Boxeri, luptători MMA, soldați, cei care practica arte marţiale și orice persoană care își duc mințile și trupurile în starea optimă: toți sunt inteligenți și sănătoși până în momentul în care in mod idiotic și nesăbuit distrug tot ceea ce au cautat, fie din egoism, patriotism și / sau se pun în calea răului din lăcomie, distrugând astfel tot ceea ce au muncit atât de mult pentru a atinge.

Aproape fiecare filozofie a artei marțiale poate fi de acord că motivul de a învăța să lupți este astfel încât să nu fie necesar. Dar, din pacate, aproape fiecare artist martial este in cele din urma sedus de ego, bani sau ambele. Gandeste-te la asta. Ei prezintă violența pentru bani și glorificarea egoului, în mod inconștient, mergând împotriva principiilor pe care le stă în picioare (sau când au stat odată). Trist. Nici nu puteți să porniți televizorul fără să vedeți un idiot în mod idiotic lovind un alt idiot cu pumnii. Jalnic. Dar, hei, chiar și Bruce Lee a fost victima glorificării ego-ului, a banilor și a Hollywoodizării Kung Fu-ului. Ceva sigur că ar fi învățat să regrete dacă ar fi trăit destul de mult. Avea doar 32 de ani când a murit.

Citeste continuarea pe pagina >>2 

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...