Tavi Clonda a făcut anunţul aşteptat de toată lumea! Când se întoarce Gabriela Cristea pe tv

S-a tot vorbit în ultima perioadă despre Gabriela Cristea şi revenirea sa în televiziune, după concendiul maternal. Chiar dacă fanii voiau ca acesta să revină din luna ianuarie, lucrurile nu au stat aşa, iar Tavi Clonda a făcut lămuriri cu privire la acest lucru.

Gabriela Cristea a avut parte de o mega-surpriză neplăcută la începutul acestui an, când, luni, a aflat din presă că Bianca Drăguşanu a înlocuit-o definitiv la emisiunea ”Te vreau lângă mine

„Normal că se întoarce, este pregătită, suntem ok, acum mai este în concendiu până la sfârşitul lunii. Nu prea am vorbit cu ea despre asta pentru că eu sunt cu proiectele mele. Nu avea cum să se întoarcă de la începutul anului, aşa cum se aştepta lumea. Noi am făcut o echipă bună în televiziune, dar acum încă nu ştim, vedem cum va fi”, a declarat Tavi Clonda, la Antena Stars.

sursa:Cancan.ro

De ce este important să transformaţi frica în dragoste


Unul dintre citatele mele favorite de la Carl Jung: “Nu devii iluminat imaginându-ţi figuri de lumină, ci făcând întunericul conștient.” Acest lucru rezonează cu mine atât de mult, cred, pentru că am petrecut ultimii 10 ani în lectură, ascultând, absorbind, imitând și meditând pe următoarele mantre: “Gândeşte-te doar la gânduri pozitive”; “Toți suntem dragoste și lumina”; “Si aceasta va trece.”; “Depăşeşte-ţi ego-ul”
Am agini și pagini de cuvinte în nenumărate jurnale care cer, nu pledează, cu Dumnezeu sau cu Universul să mă ajute să fiu mai bun și să mă scot din negativitate. Mă gândesc la mine: “Doamne, te rog să mă ajuți să fiu mai iubitor, mai plin de compasiune și să înțeleg mai bine”. Lasă-mă să încep și să spun, nimic nu e în neregulă cu rugăciunea pentru aceste lucruri, dar niciodată nu m-am oprit vreodată să cred că poate Nu deţin aceste trăsături, eu caut cu disperare un motiv.

Ce vrea această persoană sălbatică, împovărătoare, manipulatoare, egocentristă, să-mi arăte chiar acum? Vorbesc despre sinele meu “umbră” sau despre ego. Toți avem unul, și cu cât negăm mai mult și îl ascundem și încercăm să ne convingem că nu este acolo, cu atât apare mai mult conflictul intern. Locuim într-un basm dacă credem că suntem și trebuie să fim mereu fericiți, iubitori, strălucitori, plini de bucurie. Toată lumea vrea plăcere fără durere. Viața nu funcționează așa. Trăim într-o lume dualistă.
Psihicul nostru și experiențele noastre încearcă în mod constant să ne readucă în echilibru, de aici tulburarea pe care o putem simți atunci când întâlnim pe cineva care ne provoacă motivele, idealurile, credințele sau valorile noastre. Ne spunem: “Trebuie să rămân iubitor, trebuie să rămân compasional, trebuie să rămân liniștit”. Afirmație, afirmație, afirmație. Ne luptăm împotriva naturii noastre și ne confruntăm cu propriile noastre valori pentru a mulțumi pe alţii, de obicei prin subordonare. Pentru a nu răni pe alții, ne rănim pe noi înșine. Am avut o schimbare profundă în relația mea personală în acest an cu privire la acest așa-numit sine luminos / umbră.

Iată cateva moduri prin care putem integra ambele parti ale psihicului nostru. O persoană conștientă de sine va fi capabilă să identifice momentele când sinele sale de umbră sunt prezente. Acestea pot fi dificil de făcut, dar merită atât de mult.

-Identificați momentele în care ați afișat așa-numita umbra de sine.

Citeste continuarea pe pagina >>> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...