Roxana Vancea, mărturisire uluitoare: ”Mircea Badea este angajatul meu! E bătrân, ce-i drept, dar…”

Roxana Vancea a făcut o mărturisire pe cât de surprinzătoare, pe atât de amuzantă. Fosta asistentă TV susţine, în glumă, că Mircea Badea este angajatul ei.

Roxana Vancea a postat pe pagina personală un mesaj referitor comentariile pe care Mircea Badea le face adesea despre ea şi postările ei de pe reţelele de socializare.

”Da, e adevărat! Mircea Badea este angajatul meu. Pentru că am tot fost întrebată de ce vorbeşte Mircea despre mine foooarte des în emisiunile lui şi de ce îmi analizează contul de Instagram mereu în emisiunile lui, acesta este răspunsul: e PR-ul meu personal. I-am întins o mână, pentru că văzusem cum se plafonase, vorbind de atâţia ani doar pentru consumatorii de tigăi şi friteuze la promoţie. Începuse să vorbească fix ca ăia de la TeleShopping, ceea ce era foarte naşpa pentru un om cu atâta talent. E bătrân, ce-i drept, dar nu într-atât de bătrân încât să se cramponeze pe nişa asta. De câte ori aveţi posibilitatea să faceţi o faptă bună, nu staţi pe gânduri! Orice om aflat în dificultate merită o şansă!”, a scris Roxana Vancea pe pagina personală de Facebook.

sursa:cancan.ro

12 lucruri de zi cu zi care vor dispărea în curând


Telefoanele fixe au dispărut, la fel și casetele video. Cu progresele tehnologice neîncetate, există multe alte lucruri care vor ieși din modă sau vor deveni bune pentru nimic în viitorul apropiat.

Iată câteva lucruri pe care nu ți le poți imagina fără acum, dar s-ar putea să nu fie deloc familiar cu generația următoare. Această listă ar putea fi surprinzătoare pentru dvs. deoarece conține unele dintre lucrurile dvs. preferate.

Ciocolat

Nu vrem să vă șocăm, dar să ne confruntăm cu adevărul amar. S-ar putea să trebuiască să spuneți adio ciocolatei dvs. preferată într-o zi. Având în vedere ritmul în care se reduce producția de cacao, în curând ciocolata poate dispărea în întregime. Analiștii consideră că decalajul tot mai mare dintre cererea și oferta de ciocolată doar va crește în viitor.

Ți-am spus că lista asta va fi surprinzătoare.

Aurul

Asta ar putea fi o veste proastă pentru mulți oameni acolo. Metalul galben dispare încet de pe suprafața Pământului, iar minerii se retrag din această afacere. Investițiile în aur sunt în scădere, iar oferta se așteaptă să scadă cu 15-20% în următorii câțiva ani.

Se pare că oamenii își pierd interesul pentru acest metal prețios.

Banii fizici

Citeste continuarea pe pagina >>> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...