Cristina Manea, mămica de 23 de ani din Pitești care a aflat că are cancer când a născut, a murit

Durere fără margini la Pitești. Tânăra mamă de 23 de ani pe nume Cristina Manea, care a intrat în atenția presei din cauza dramei prin care a trecut a murit la o clinică din Turcia.
Femeia a fost diagnosticată cu cancer exact în ziua în care a adus-o pe lume pe fetița ei. Cristina i-a lăsat în urmă pe Adrian, soțul, și pe fetița ei.

Înainte ca soția lui să piardă lupta cu boala, Adrian și-a tatuat chipul femeii pe antebraț.

„M-ai făcut să te iubesc într-o lună… în mai puţin de 2 luni te-am cerut de soţie, iar tu mi-ai răspuns cu cel mai hotarat “DA”… după câteva luni am fcut nunta si mi-ai daruit-o pe Amelie…

Îţi promit că nimic nu ne va putea despărţi!! Azi e ziua ta, sufletul meu… Şi îţi jur că te voi iubi mereu!!!

De acum eşti prezentă si pe antebraţul meu “Acele tale” îmi fac tattoo sub piele… Să-mi trăieşti 1000 de ani, stăpâna inimii mele!”, a scris Adrian Manea, în dreptul imaginii cu tatuajul.

„La ora 16.00, sora mea, Cristina Manea, o să ajungă acasă unde o să fie ţinută până sâmbătă 13/01, când o să fie înmormântată. La Băbana, în satul Băbana, Nr. 82, puteţi veni să îi aprindeţi o lumânare”, este anunţul scris pe Facebook de fratele Cristinei.

sursa:teotrandafir.com

5 Filosofii care ar trebuie să fie virale


Trezeste-te devreme
Somnul este leneveala. Până când ați câștigat dreptul de a dormi din când în când, obișnuiţi-vă să vă treziti devreme. Nu sunteţi aici pentru totdeauna. Sunteți aici pentru o perioadă foarte scurtă de timp. Și majoritatea oamenilor nici măcar nu-și dau seama ce vor cu adevărat să facă cu viața lor până când au trecut deja jumătate prin ea. Asta inseamna ca daca vrei sa traiesti o viata mai fericita, in termenii tai … va trebui sa depui timp suplimentar, energie si efort pentru a face ca asta sa se intample. Nimeni altcineva nu o va face pentru tine. Ai fost înzestrat cu o mașină incredibilă care face totul pentru tine. Are trilioane de celule care lucrează zi și noapte în snyc pentru a vă menține în viață. Ea respira pentru tine, îți digeră alimentele, îți vindecă trupul și rănile fără efort, restabilește și se umple fără să mai faci un singur lucru. Acest dar ți-a fost dat de univers … și este datoria ta să o respecti și să o folosești cât mai bine posibil. Vi sa dat, de asemenea, o conștiință curată și IMAGINAŢIE care vă permite să CREAȚI lucrurile din nimic. Este treaba ta să o ascuți și să o folosești. Corpul nostru are nevoie doar de 6-8 ore de somn pe noapte și majoritatea oamenilor vor fi bine la capătul inferior. Prin somn, in esenta, spui universului, zeului sau a oricarei surse in care crezi ca dormi extra 30 de minute sau 2 ore pentru a-ti satisface lenea este mai important decat sa te ridici si sa faci ceva pozitiv cu ziua ta. să te întrebi de ce nu-ți trăieşti viața sau că ești atât de ghinionist. Doar amintiți-vă că universul întotdeauna reflectă înapoi ceea ce ați pus înăuntru. Pare a fi o întindere? Bine, atunci este exact ceea ce aveți nevoie. Continua să citești.
Poate că argumentul tău este că nu e ceva special în ziua ta? Poate că sunteți într-o relație cu care nu sunteți mulțumit și un loc de muncă pe care îl urăsc. Ce motivație trebuie să te ridici? Ei bine, prietenul meu … asta e toată motivația de care ai nevoie. Ridică-te … și fă ceva.

Comparați fiecare decizie cu mortalitatea.
Obișnuiți-vă să deveniți hiper-conștienți de moartea dumneavoastră. Când comparați fiecare decizie cu moartea voastră, lumina universului și a adevărului devine mult mai clară. Faptul este că atunci când te uiți în jur, toată lumea se plimba, vorbeste, gândește și se comportă ca și cum vor trăi pentru totdeauna. Pentru mine, aceasta este una dintre cele mai adevărate declarații din viața mea. E atât de clar. Este atât de ușor de văzut. În conversațiile pe care oamenii le au … în ideile pe care se concentrează oamenii … acțiunile pe care oamenii le implică în mod obișnuit … în temerile care țin oamenii înapoi … în buclele nesfârșite care mențin oamenii previzibili și în aceeași stare. Oamenii nu se gândesc la moarte sau cel puțin la moartea lor, destul de aproape. Pentru că este atașat religiei și pentru majoritatea oamenilor este un lucru infricoţător să te gândești … devine complet ignorat. Dar crede-mă în asta … când începi să te gândești mai mult la propria ta moarte … când devine parte a vieții tale de zi cu zi și a filozofiei tale personale … se întâmplă o schimbare de paradigmă. Dintr-o dată, puteți vedea totul mult mai clar. Nu pot explica cu adevărat, pentru că este o experiență pe care trebuie să o aveți pe cont propriu pentru a înțelege cu adevărat. Capacitatea ta de a cântări lucrurile, gândurile, ideile tale … despre tine însuți … oamenii din jurul tău … lumea … tot se schimbă.

La fel ca și acești oameni, vedeți mințind pe patul lor de moarte, care doresc X Y Z pentru ei înșiși și pentru lume. Asta devine real … acum. Fără a fi nevoie de vârsta de 90 de ani pentru călătorii în pat și la marginea drumului. Această filozofie personală a mea se îndreaptă profund și va fi ceea ce folosesc pentru a schimba mii și poate milioane de vieți ale oamenilor.
Fii util

Citeste continuarea pe pagina >>> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...