Eugen Stan a fost decorat de președintele Traian Băsescu cu ordinul „Bărbăție și Credință”

Amănunte uluitoare ies la iveală despre Eugen Stan, polițistul pedofil care a fost prins la începutul săptămânii.
Eugen Stan a primit din partea președintelui ordinul „Bărbăție și Credință” și era să fie ministru de Interne pentru felul în care a participat la deszăpezire.

Decorația a fost dată în 2012 de către președintele Traian Băsescu.

„Decretul nr. 472/2012 privind conferirea unor decoratii. Text publicat in M.Of. al Romaniei.

In vigoare de la 09 iulie 2012

In temeiul prevederilor art. 94 lit. a) si ale art. 100 din Constitutia Romaniei, republicata, ale art. 4 alin. (1), ale art. 8 si ale art. 11 din Legea nr. 29/2000 privind sistemul national de decoratii al Romaniei, cu modificarile si completarile ulterioare,
avand in vedere propunerea ministrului administratiei si internelor,

in semn de apreciere pentru implicarea directa in combaterea efectelor provocate de conditiile meteorologice exceptionale din iarna 2011-2012, prin salvarea de vieti omenesti, deblocarea drumurilor si ajutarea populatiei sinistrate, pentru indeplinirea exemplara a misiunilor incredintate de-a lungul intregii lor cariere,
Presedintele Romaniei d e c r e t e a z a:

Se confera Medalia Barbatie si Credinta clasa a III-a, cu insemn pentru civili: domnului agent sef principal de politie Stan Ion Eugen”, conform Monitorul Oficial/ 09 iulie 2012.

sursa:teotrandafir.com

10 semnale din corpul nostru care trebuie luate în serios


Corpurile noastre sunt una dintre cele mai complicate mașini. Ca orice mașinărie sofisticată, ei trimit în mod constant informații despre defecte: în acest caz, funcționarea organelor și sistemelor noastre interne. Cu toate acestea, adesea ignorăm ceea ce ne spun organismele noastre și aceasta este o mare greșeală.

Iată zece semnale îngrijorătoare pe care corpurile noastre le pot trimite, cărora ar trebui să le acordați atenție.

Cearcăne la ochi

Pot să apară cercuri sub ochi dacă nu dormiți suficient. Medicii vă recomandă să dormiți pentru nu mai puțin de 7-8 ore în fiecare noapte. Cu toate acestea, acestea pot fi și rezultatul unui lucru complet diferit, cum ar fi anemia. Acesta este momentul în care organismul nu produce suficiente globule roșii în sânge, ceea ce face ca pielea sub ochi să devină întunecată.

Schimbarea culorii degetelor

Dacă ați observat că degetele dvs. îşi schimbă adesea culoarea, ar trebui să știți că există un motiv serios pentru acest lucru. Acesta este un semn că aveți sindromul Reynaud – o condiție în care temperaturile scăzute cauzează spasme în vasele de sânge, ducând la modificări ale culorii pielii pe degete.

Vedee neclara

Dacă ochii dvs obosesc adesea și începeţi să observați că din când în când nu vă simțiţi în stare să recunoașteţi oameni sau să citţi semne rutiere de la o distanță obișnuită, șansele sunt că aţi dezvoltat o vedere scurtă sau astigmatism. Ar trebui să vizitați un optician.

Plutitori în fața ochilor

Citeste continuarea pe pagina >>> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...