Din nou SCANDAL! Nicolae Guță anunță divorțul! Ce i-a făcut Cristina: “Sunt convins!”

După tot scandalul dintre Florin Salam și Roxana Dobre, a venit rândul cuplului Nicolae Guță – Cristina să treacă prin momente de cumpănă.

Cristina, soția cântărețului de manele, și-a făcut bagajele și a plecat de acasă, iar Guță este decis să divorțeze.
Guţă şi Cristina nu mai locuiesc împreună de câteva săptămâni, iar manelistul susţine că nici Crăciunul nu l-ar fi făcut împreună.

“Nu stiam, sigur ca nu stiam ca este insarcinata, dar poate stiti voi mai multe.

Noi nu mai suntem impreuna. Sunt convins ca nu este insarcinata!

Nu mai conteaza cand ne-am despartit, deoarece intentionez sa bag divort. Nu am facut nici Craciunul impreuna”, a declarat Nicolae Gutță, conform wowbiz.ro.

Informația este cu atât mai surprinzătoare cu cât se anunțase că ea este însărcinată.

Mai mult decât atât, presa tabloidă scria că manelistul i-a făcut Cristinei cadou și un bolid de lux, în valoare de aproximativ 50.000 de euro.

sursa:vip24.ro

Ce este natural? 9 Ingrediente “naturale” dezgustătoare în almentele tale


Iată ceva ce poate sau nu poate ști: utilizarea cuvântului “natural” în industria alimentară nu are absolut nici un fel de acreditare. Acesta poate fi folosit pentru a descrie practic orice poate fi găsit pe rafturile magazinelor de produse alimentare.
Cu toate acestea, este extrem de înșelătoare, ca atunci când auziți cuvântul, doriți să credeți că aceste produse sunt nemodificate de oameni și sunt cât mai apropiate de natură și cât mai sănătoase posibil. Desigur, experții în marketing sunt conștienți de acest lucru și, din păcate, folosesc intențiile tale bune pentru avantajul de vânzare.

Produsele care sunt descrise ca fiind naturale conțin adesea ingrediente modificate genetic (GMO), pesticide toxice, hormoni de creștere, antibiotice, zaharuri prelucrate, îndulcitori concentrați și lista continuă. Pare vreunul din aceste ingrediente natural pentru dvs.? Mai jos sunt primele nouă substanțe chimice dezgustătoare care se află în alimentele dvs., care sunt în mod obișnuit etichetate ca fiind naturale.

Gudron
Alimentele procesate conțin adesea multe tipuri diferite de coloranți pentru a schimba culorile în ceva care este mai atrăgător pentru ochi. Este posibil să fi văzut ingredientul numit tatrazină pe etichetele de ingrediente; acesta este un colorant derivat din gudron de cărbune. Acesta este un colorant alimentar derivat din deșeuri industriale și este de asemenea adesea cunoscut ca galben # 5. Interesant este faptul că, potrivit Agenției Internaționale pentru Cercetare în domeniul Cancerului, amestecurile care conțin mai mult de 5% din acest ingredient natural, cărbunele brute, sunt considerate substanțe cancerigene de grup 1.

Carrageenan
Carrageenanul este un ingredient foarte frecvent utilizat, adesea găsit în produsele lactate, dar și în alternativele de lapte. Este folosit cel mai mult în produsele care sunt considerate naturale pentru a ține ingredientele împreună sau pentru a le îngroșa. Carrageenanul este derivat din alge marine, care nu sună atât de rău, dar efectele secundare din consumarea excesivă a acestui ingredient pot duce la inflamație, arteroscleroză și potențiale boli inflamatorii intestinale. Asigurați-vă că citiți cu atenție eticheta ingredientelor deoarece chiar și multe produse ecologice conțin caragenan.

Glande anale de castor
Da. Ai citit acest drept. “Arome naturale”, care se găsesc adesea în produsele cu căpșuni cu , zmeură sau vanilie, provin de fapt din glandele anale ale castorului. Acest aditiv este aprobat de FDA și este etichetat ca “aromă naturală” pe listele de ingrediente. Denumirea actuală a acestui ingredient este Castoreum, care provine de la saculețe de castor de sex feminin și de sex masculin. Cine ar fi crezut că glandele anal ale unui castor ar putea fi atât de dulci?

Gândaci fierţi

Citeste continuarea pe pagina >>> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...