Alina Eremia a primit un mesaj din partea Thaliei! Vezi ce i-a transmis celebra cântăreaţă de muzică latino

Talentul Alinei Eremia a depăşit graniţele ţării şi a ajuns până în Mexic. Thalia, celebra cântăreaţă de muzică latino, a postat astăzi pe contul său de Instagram un filmuleţ în care îi mulţumeşte Alinei Eremia pentru piesa “Equivocada”, pe care aceasta a cântat-o.

Thalia a rămas plăcut surpinsă de talentul Alinei Eremia şi de modul în care aceasta i-a interpretat piesa, aşa că, în semn de mulţumire, aceasta a postat un filmuleţ pe contul ei de Instagram cu mesajul: “Fata din România, cântând Equivocada. Cu dragoste, din România. Îţi multumesc pentru că mi-ai cântat piesa în spaniolă.”

Remarcabil este faptul că filmuleţul în care Alina Eremia interpretează piesa “Equivocada” a Thaliei este vechi de 7 ani. Artista a cântat piesa în serialul “Pariu cu Viaţa”, în anul 2011.

“Mă bucur că Thalia a apreciat momentul, şi modul în care am cântata piesa ei, Equivocada. Chiar dacă au trecut aproximativ 7 ani de când am interpretat piesa, nu am uitat-o nici până în ziua de astăzi. Întotdeauna am apreciat-o pe Thalia ca şi cântăreaţă, dar şi ca actriţă. Într-adevar am fost plăcut surprinsă să revad momentul pe profilul ei de Instagram”, spune Alina Eremia.

Thalia are o carieră impresionantă atât în televiziune, cât şi în muzică. Laureată a Premiilor Latin Grammy şi Latin Billboard, cu albume premiate cu discuri de platină în America Latina, Thalia este una dintre cele mai influente cântăreţe de muzică latina pe plan internaţional.

sursa:Cancan.ro

Ce este natural? 9 Ingrediente “naturale” dezgustătoare în almentele tale


Iată ceva ce poate sau nu poate ști: utilizarea cuvântului “natural” în industria alimentară nu are absolut nici un fel de acreditare. Acesta poate fi folosit pentru a descrie practic orice poate fi găsit pe rafturile magazinelor de produse alimentare.

Cu toate acestea, este extrem de înșelătoare, ca atunci când auziți cuvântul, doriți să credeți că aceste produse sunt nemodificate de oameni și sunt cât mai apropiate de natură și cât mai sănătoase posibil. Desigur, experții în marketing sunt conștienți de acest lucru și, din păcate, folosesc intențiile tale bune pentru avantajul de vânzare.

Produsele care sunt descrise ca fiind naturale conțin adesea ingrediente modificate genetic (GMO), pesticide toxice, hormoni de creștere, antibiotice, zaharuri prelucrate, îndulcitori concentrați și lista continuă. Pare vreunul din aceste ingrediente natural pentru dvs.? Mai jos sunt primele nouă substanțe chimice dezgustătoare care se află în alimentele dvs., care sunt în mod obișnuit etichetate ca fiind naturale.

Gudron
Alimentele procesate conțin adesea multe tipuri diferite de coloranți pentru a schimba culorile în ceva care este mai atrăgător pentru ochi. Este posibil să fi văzut ingredientul numit tatrazină pe etichetele de ingrediente; acesta este un colorant derivat din gudron de cărbune. Acesta este un colorant alimentar derivat din deșeuri industriale și este de asemenea adesea cunoscut ca galben # 5. Interesant este faptul că, potrivit Agenției Internaționale pentru Cercetare în domeniul Cancerului, amestecurile care conțin mai mult de 5% din acest ingredient natural, cărbunele brute, sunt considerate substanțe cancerigene de grup 1.

Carrageenan
Carrageenanul este un ingredient foarte frecvent utilizat, adesea găsit în produsele lactate, dar și în alternativele de lapte. Este folosit cel mai mult în produsele care sunt considerate naturale pentru a ține ingredientele împreună sau pentru a le îngroșa. Carrageenanul este derivat din alge marine, care nu sună atât de rău, dar efectele secundare din consumarea excesivă a acestui ingredient pot duce la inflamație, arteroscleroză și potențiale boli inflamatorii intestinale. Asigurați-vă că citiți cu atenție eticheta ingredientelor deoarece chiar și multe produse ecologice conțin caragenan.

Glande anale de castor
Da. Ai citit acest drept. “Arome naturale”, care se găsesc adesea în produsele cu căpșuni cu , zmeură sau vanilie, provin de fapt din glandele anale ale castorului. Acest aditiv este aprobat de FDA și este etichetat ca “aromă naturală” pe listele de ingrediente. Denumirea actuală a acestui ingredient este Castoreum, care provine de la saculețe de castor de sex feminin și de sex masculin. Cine ar fi crezut că glandele anal ale unui castor ar putea fi atât de dulci?

Gândaci fierţi
Din nou, da. Stiu, dezgustator, dar gandacii sunt de fapt un ingredient foarte frecvent in multe alimente procesate. Ele sunt fie ouă zdrobite, uscate sau fierte sau aripi de gandaci care sunt apoi folosite pentru a produce colorarea alimentelor, din nou pentru a face produsul sa para mai apetisant pentru consumator. Funny, pentru că dacă consumatorul știa, cred că consensul ar fi să lăsăm complet acest produs și să sacrificăm ceea ce este de obicei considerat plăcut din punct de vedere estetic. Acest suc de gândaci este menționat pe etichetele ingredientelor sub numele de carmin. Culoarea pură, roz, portocalie și roșie poate fi făcută din resturile gândacului.

Sucuri naturale de fructe

Ciesteste continuarea pe pagina >>> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...