HOROSCOP 2018: Ce şanse ai să te îmbogăţeşti în funcţie de zodie. Pe cine loveşte norocul anul viitor

Te-ai gândit cum ar fi dacă te-ai trezi într-o zi putred de bogat? Nu ți-ai mai face griji în privința banilor, ai putea să-ți cumperi tot ce vrei, să-i donezi organizațiilor caritabile și să nu mai ai niciodată datorii

1. Fecioară

Nu te autolimitezi niciodată și dai tot ce ai mai bun pentru a-ți atinge scopul. Recunoști meritele oamenilor care te-au ajutat în drumul spre succes și poți chiar să prezici momentul exact când te vei îmbogăți. Deții rețeta succesului așa că e foarte probabil să te îmbogățești curând, dacă nu ai făcut-o deja.

2. Scorpion

Ești extrem de intuitiv și știi să urmezi atât mintea, cât și inima atunci când iei decizii. Nu îți place doar să vorbești, ci să îți și pui planurile în aplicare.

3. Leu

Nu renunți niciodată, chiar dacă toată lumea e împotriva ta. Leii se bazează foarte mult pe instinct când iau decizii și au dreptate, de cele mai multe ori.

4. Taur

Transformi munca în joacă, dar o iei întotdeauna în serios. Taurii sunt extrem de încăpățânați și nu renunță ușor, iar acesta este secretul îmbogățirii rapide și eficiente.

5. Capricorn

Te consideri o persoană care ia decizii cu mintea și nu cu inima și te mândrești cu asta. Ții mereu cont de ideiile care au funcționat în trecut și le pui în aplicare pentru proiectele din prezent. Te simți mai confortabil să faci lucrurile cu mintea, decât să fii creativ.

6. Berbec

Ambiția Berbecilor îi va duce foarte departe în viață și ei știu deja asta. Poți să faci orice să se întâmple, dacă îți dorești asta. Trebuie să îți alegi o slujbă pe care o iubești ca să ai succes și pe plan financiar.

7. Vărsător

Vei ajunge să ai mult succes, dar e nevoie de mai multă muncă ca să ajungi și bogat. Ești prima persoană care încearcă fără rețineri ceva nou.

Trebuie să ai grijă cui îi împărtășești ideile și să nu crezi că nu te înțelege absolut nimeni în afară de tine.

8. Săgetător

Nu vei deveni bogat prea curând dacă nu accepți ajutorul unui partener și renunți să mai spui nu înainte de a încerca măcar. E posibil să mergi pe calea ta o vreme și să realizezi că nu e cea corectă.

9. Rac

Racii își doresc să schimbe o mulțime de lucruri în lume, dar asta n-are nimic de-a face cu îmbogățirea.

Ca să devii bogat, trebuie neapărat să renunți la carapacea protectoare și să fii mai puțin sceptic când vine vorba de metode de îmbogățire mai neconvenționale. Asumă-ți mai des riscuri.

10. Pești

Oamenii îți spun că ești mereu cu capul în nori, așa că e puțin probabil să te îmbogățești sau să devii celebru. Nu prea îți asumi riscuri și îți faci prea multe griji când nu e nevoie.

11. Balanță

Îți vei găsi locul în lume, dar nu îți este predestinat să fii bogat. Ca persoană, ești fie foarte echilibrat, fie extrem de dezordonat pe plan personal. Nu îți asumi riscuri cu ușurință și din această cauză ratezi multe oportunități importante.

12. Gemeni

Eziți incredibil de mult să iei decizii. Contrar aparențelor, nu ești deloc o persoană spontană și cântărești mult avantajele și dezavantajele unei situații.

E timpul să înveți lucruri de la persoanele de succes, să îți aperi părerile și să faci lucrurile să se întâmple dacă vrei să ai măcar o șansă mică de a te îmbogăți.

sursa:rtv.ro

Cele mai mari 12 secrete de viață uitate de omenire

Cu cât mă gândesc mai mult la viață, cu atât mai mult am ajuns la o realizare solidă: cel mai mare blestem și situație dificilă a omului modern este uitarea. Ca o stare de rău înfiorător, uitarea a străbătut toată ființa omului. În mod individual, colectiv, istoric sau cultural, suntem facuţi să uităm.

Nu numai că am uitat trecutul, dar și locul nostru în prezent și responsabilitatea noastră pentru viitor. La nivel personal, starea noastră de conștiință bazată pe ego are misiunea de a ne ține în această stare de uitare – de a rupe legătura cu ființa noastră ca întreg și cu rețeaua interconectată a vieții și a conștiinței universale. La nivel colectiv, această uitare este perpetuată și întărită de mijloacele sociale și culturale – mai ales prin trecerea într-o realitate a consumerismului inconștient, a unui stil de viață neașteptat și a unui spirit materialist.

Partea bună a acestui lucru este că noi toți avem șansa să ne re-conectăm cu noi înșine și universul în întregime. Puterea amintirii este în centrul căii spirituale către auto-descoperire și realizare.

Iată o listă a ceea ce cred că am uitat sau, mai important, o listă de lucruri de reținut:

Ne-am uitat locul în lumea naturală:
În ultimii două sute de ani ne-am desprins de natură. Am exploatat, am devastat, am consumat și am încercat să controlam natura pentru a ameliora lăcomia noastră, condusă de o nebunie auto-absorbită. Am încercat să ne distanșăm de cercul natural al vieții. Am uitat să ascultăm și să înțelegem ritmurile și ciclurile naturale ale pământului – semnele și limbile sale. Am uitat să urmăm calea naturii și să trăim în echilibru cu ea.

Am uitat legătura noastră cu viața și cu cosmosul:
Prin detașarea noastră de natură, am uitat că suntem strâns legați de ea și de ciclurile universului. Unele triburi la marginea “civilizației” care continuă să urmeze căi ancestrale au păstrat această legătură cu respect. Noi, pe de altă parte, am insuflat un sentiment de separație care ne-a scos din echilibru și de respect. Am uitat cum toată conștiința este interconectată și dansează într-un dans delicat și frumos.

Am uitat veșnica înțelepciune:
Am uitat înțelepciunea noastră ancestrală. În încercarea de a câștiga cunoștințe științifice prin raționalizarea minții noastre, am uitat înțelepciunea prin deschiderea inimii noastre. Am uitat povestile vechi și înțelepciunea populară, care a fost înmânată de la clarvăzători și înțelepți din antichitate, care au trăit în armonie cu universul.

Ne-am uitat drumul și visele noastre:
Prin îndepărtarea de la calea noastră interioară am uitat să visăm visul vieții. Mai important am uitat să ne trezim în acel vis și să vedem adevărata noastră natură ca co-creatori ai vieții – ca și visători. Am uitat că avem puterea de a țesa visuri și de a folosi puterea de intenție de a îndrepta aceste vise spre manifestare.

Am uitat scopul nostru:
Cu prea multă vorbă, zgomot și distragere în această realitate densă, am uitat ce am venit să facem. Am uitat scopul nostru. Suntem prinși în transa de masă a realității consensuale fabricate. Am pierdut din vedere autenticitatea noastră, acea scânteie interioară care ne conduce spre fericirea și realizarea noastră de sine. Am uitat că suntem aici pentru a fi realizați ca ființe spirituale întrupate într-o formă fizică și încorporate într-un univers congenial.

citeste continuarea pe pagina2>>

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...