Nuntă surpriză! Alina Puşcaş, într-o rochie de mireasă spectaculoasă

Îndrăgita actriţă şi prezentatoare TV Alina Puşcaş îmbracă din nou rochia de mireasă şi face o nuntă cu mare fast, de data aceasta în cadrul celui mai aşteptat serial, ”Fructul Oprit”, care are marea premieră, luni, de la ora 20.00, la Antena 1.

Personajul interpretat de Alina Puşcaş în noul serial produs de Ruxandra Ion se numeşte Silvia Lăzărescu şi este o fire sensibilă şi stilată. Frumoasa actriţă susţine că acest rol este o provocare, dar şi împlinirea unei dorinţe, aceea de a juca din nou într-un film de televiziune.

Serialul debutează cu o ceremonie fastuoasă, nunta Silviei şi a lui Mihai, personaj interpretat de Conrad Mericoffer, care se desfăşoară într-o locaţie spectaculoasă. Telespectatorii vor putea astfel să o vadă pe Alina Puşcaş într-o postură inedită şi emoţionantă în acelaşi timp, ea fiind o superbă mireasă ce urmează să devină mamă.

“Fructul oprit” va avea marea premierã luni, 15 ianuarie, de la ora 20:00, la Antena 1. Producţia adună în distribuţie mari actori ai României, Carmen Tănase, Adrian Titieni, Marian Râlea, Adriana Trandafir, Doru Ana, Adriana Şchiopu, Virginia Rogin, Mihai Călin, Doiniţa Oancea, Cristina Ciobănaşu, Vlad Gherman, Paul Chiribuţă, Alina Chivulescu, şi se poate mândri că este prima dramă psihologică realizată în peisajul serialelor autohtone.

Scenariul, ce are la bază un celebru roman turcesc, este transpus într-o manieră originală şi cu mare încărcătură psihologică de Simona Macovei şi Radu Grigore. Personajele pendulează între pasiune şi onoare, iar odată ce gustă din fructul oprit tentaţia devine tot mai mare. Dilema alegerilor corecte, trecute prin filtrul fiecărui personaj, stârneşte adevărate revolte aduse la viaţă prin interpretarea de excepţie a celor mai îndrăgiţi actori din România.

sursa:cancan.ro

Scopul scuză mijloacele

Prins în politica florentină, în timpul unui timp tumultuos la înălțimea Renașterii, Niccolò Machiavelli a devenit alternativ un diplomat, o victimă, un prizonier, un exil și, în cele din urmă, “tatăl teoriei politice moderne”. metodele sale bine articulate pentru a prospera nemilos într-o lume coruptă, el nu a spus niciodată fraza care îi este atribuită cel mai adesea: “scopurile justifică mijloacele”.

Machiavelli s-a născut în Florența în 1469. Copilul unui avocat, Machiavelli a studiat gramatica, retorica și limba latină și, ca atare, a început să lucreze în preajma unei producții de documente guvernamentale oficiale. Mai târziu a primit o serie de misiuni diplomatice, inclusiv în curțile regale din Spania și Franța, precum și cu papalitatea.

Făcându-și oasele ca o figură politică la începutul secolului al XVI-lea, la începutul lui Machiavelli şi-a făcut o reputație nemiloasă. De asemenea, el a fost martor la un moment echitabil, mai ales cel al lui Borgia (Cesare și Papa Alexandru al VI-lea), care se străduiau apoi să preia controlul asupra unei mari părți a Italiei centrale.

Conducând miliția florentină împotriva rezistenței sale nereușite la întoarcerea Mediciilor în 1512 (ei au fost exilați în 1494), Machiavelli a fost lăsat să țină punga atunci când Medici a reluat puterea. Ca atare, a fost torturat, închis și exilat.

Aparent confortabil din punct de vedere fiscal, Machiavelli și-a petrecut exilul la moșia din afara orașului. În timp ce dispăruse, avea destul timp pentru a “rumega” tot ceea ce asistase în anii săi în politica florentină, iar unul dintre rezultate a fost Printul. Recomandând trădarea, ipocrizia, viclenia, cruzimea și nemilosul, cartea este ca un manual pentru obținerea și păstrarea puterii cu orice preț.

citeste continuarea pe pagina2>>

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...