HOROSCOP. Cât suferi şi cum treci peste o despărţire în funcţie de zodie! Racii sunt cei mai afectaţi

Racii sunt cei mai afectați, dar nici alte zodii nu trec uşor pentru decepţiile suferite în amor.

 

BERBEC

Încăpățânat dar pozitiv, faci față, cu brio, despărțirilor! Te readaptezi foarte rapid iar spiritul tău de organizare și forța de a merge mai departe, te scot din orice belea. Dezvoltă-ți atitudinea pozitivă, care te ajută să-i tragi și pe alții după tine, ca o locomotivă!

TAUR

Tristețea care te cuprinde după o despărțire, îți creează tot felul gânduri „negre”, pe care îți ia mult timp să le risipești. Încăpățânarea de care dai dovadă în mod frecvent, nu te lasă să treci peste aceste evenimente foarte ușor. Pentru a merge mai departe, trebuie să schimbi macazul și să renunți la a mai proiecta vechile relații în cea nouă!

GEMENI

Pentru tine, variantele sunt mereu la îndemână. Trebuie doar să privești atent, pentru că nu ești genul de persoană care să se afunde prea mult în suferința unei despărțiri. Treci relativ ușor peste și te pui pe piciooare rapid, așa că, nu lăsa energia negativă să îți acapareze gândurile.

RAC

Dintre toate zodiile, racii sunt, în general, cel mai afectat semn de astfel de evenimente! Iei foarte în serios partea emoțională și asta te face să te afunzi adânc în tristețe, mai ales când apare din plan personal. Sensibilitatea ta deosebită, te face să iubești cu o pasiune nebună iar când se sfârșește, suferința o percepi pe măsură. Concentrează-te asupra ta și dirijează toate aceste sentimente către propria persoană. Te va ajuta enorm.

LEU

Ai tendința să te aștepți ca lumea să se adapteze după tine și nu invers. Este ușor să ieși din situații dificile și ceea ce te ajută cel mai mult este să te focusezi pe viitor și pe construirea lui. Suferința leilor este strâns legată de orgoliu și mândrie, motiv pentru care este bine să știi că tu nu ești suma relațiilor tale, ci mult mai mult de atât.

FECIOARĂ

În general, focusat pe un final dezastruos înainte că acesta să se întâmple, în timpul suferințelor, ai tendința să le privești că și cum te așteptai deja la asta. Încearcă să rămâi vesel și să îți distragi atenția de la gânduri negative, în timp ce rănile se vindecă.

BALANȚĂ

Balanțele se simț, de obicei, incomplete în lipsa unui partener de viață. Șarmul și capacitățile de socializare peste medie, te ajută enorm să atragi oamenii ca pe un magnet. Concentrează-te asupra vieții sociale și a prietenilor și durerea va trece mai repede și mai ușor.

SCORPION

Pasional și intens, iubești cu foc și urăști cu aceeași ardoare. Ai tendința să plănuiești răzbunări rupte din filme și să ții cu tine ranchiuna pentru mult timp. Pentru a trece peste mai ușor, eliberează-te de ură și, în loc să te concentrezi pe răzbunare și regrete, privește acestă perioadă ca pe una a transformărilor profunde și las-o să îți arate lecțiile și să îți vindece rănile.

SĂGETĂTOR

Ești un maestru al aventurilor și călătoriilor, motiv pentru care îi este greu tristeții să te prindă din urmă. Mereu în mișcare, reușești să eviți obstacolele de genul acesta. Continuă să îți explorezi latura dinamică și te vei ține departe de probleme.

CAPRICORN

Când vezi că treaba e „nasoală”, te arunci, cu totul, în muncă și hobbiuri că să scapi de durere. Acesta este un mecanism bun, dar ai grijă să îți iei timp suficient pentru a examina și înțelege sentimentele și emoțiile tale. Îndreptă-ți atenția asupra ta și analizează ce se întâmplă cu tine. A te îngropa în muncă, nu este cea mai sănătoasă variantă întotdeauna.

VĂRSĂTOR

În timp ce îți lingi rănile, aștepți pe cineva care să vina să te salveze. Aceasta este tendința vărsătorilor, care experimentează profund sentimentul de respingere. Nu te lăsa prins în această capcană și oferă-ți timp, iubire și compasiune pentru a reuși să treci singur hopul.

PEȘTI

Peștii vor încerca să scape din capcana suferinței evadând în imaginație, cărți, proiecte și vise. Nu te desprinde de pe Pământ! Te va ajuta să înțelegi că fericirea ta nu depinde de ceilalți și să cauți mijloacele prin care să ți-o oferi singur.

sursa:rtv.ro

Cele mai mari 12 secrete de viață uitate de omenire

Cu cât mă gândesc mai mult la viață, cu atât mai mult am ajuns la o realizare solidă: cel mai mare blestem și situație dificilă a omului modern este uitarea. Ca o stare de rău înfiorător, uitarea a străbătut toată ființa omului. În mod individual, colectiv, istoric sau cultural, suntem facuţi să uităm.

Nu numai că am uitat trecutul, dar și locul nostru în prezent și responsabilitatea noastră pentru viitor. La nivel personal, starea noastră de conștiință bazată pe ego are misiunea de a ne ține în această stare de uitare – de a rupe legătura cu ființa noastră ca întreg și cu rețeaua interconectată a vieții și a conștiinței universale. La nivel colectiv, această uitare este perpetuată și întărită de mijloacele sociale și culturale – mai ales prin trecerea într-o realitate a consumerismului inconștient, a unui stil de viață neașteptat și a unui spirit materialist.

Partea bună a acestui lucru este că noi toți avem șansa să ne re-conectăm cu noi înșine și universul în întregime. Puterea amintirii este în centrul căii spirituale către auto-descoperire și realizare.

Iată o listă a ceea ce cred că am uitat sau, mai important, o listă de lucruri de reținut:

Ne-am uitat locul în lumea naturală:
În ultimii două sute de ani ne-am desprins de natură. Am exploatat, am devastat, am consumat și am încercat să controlam natura pentru a ameliora lăcomia noastră, condusă de o nebunie auto-absorbită. Am încercat să ne distanșăm de cercul natural al vieții. Am uitat să ascultăm și să înțelegem ritmurile și ciclurile naturale ale pământului – semnele și limbile sale. Am uitat să urmăm calea naturii și să trăim în echilibru cu ea.

Am uitat legătura noastră cu viața și cu cosmosul:
Prin detașarea noastră de natură, am uitat că suntem strâns legați de ea și de ciclurile universului. Unele triburi la marginea “civilizației” care continuă să urmeze căi ancestrale au păstrat această legătură cu respect. Noi, pe de altă parte, am insuflat un sentiment de separație care ne-a scos din echilibru și de respect. Am uitat cum toată conștiința este interconectată și dansează într-un dans delicat și frumos.

Am uitat veșnica înțelepciune:
Am uitat înțelepciunea noastră ancestrală. În încercarea de a câștiga cunoștințe științifice prin raționalizarea minții noastre, am uitat înțelepciunea prin deschiderea inimii noastre. Am uitat povestile vechi și înțelepciunea populară, care a fost înmânată de la clarvăzători și înțelepți din antichitate, care au trăit în armonie cu universul.

Ne-am uitat drumul și visele noastre:
Prin îndepărtarea de la calea noastră interioară am uitat să visăm visul vieții. Mai important am uitat să ne trezim în acel vis și să vedem adevărata noastră natură ca co-creatori ai vieții – ca și visători. Am uitat că avem puterea de a țesa visuri și de a folosi puterea de intenție de a îndrepta aceste vise spre manifestare.

Am uitat scopul nostru:
Cu prea multă vorbă, zgomot și distragere în această realitate densă, am uitat ce am venit să facem. Am uitat scopul nostru. Suntem prinși în transa de masă a realității consensuale fabricate. Am pierdut din vedere autenticitatea noastră, acea scânteie interioară care ne conduce spre fericirea și realizarea noastră de sine. Am uitat că suntem aici pentru a fi realizați ca ființe spirituale întrupate într-o formă fizică și încorporate într-un univers congenial.

citeste continuarea pe pagina2>>

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...