Oana Roman, reacţie dură împotriva politicienilor: «E plin de infractori»

Oana Roman spune lucrurilor pe nume şi atacă acţiunile Guvernului, dar şi angajaţii Poliţiei Române. Vedeta a mărturisit că nu i se pare normal ce se întâmplă în ţară, dar că, ea nu face politică.

Oana Roman cosideră că Guvernul României este instabiil, iar în rândul poliţştilor se află din ce în ce mai mulţi infractori. Vedeta a mărturisit că există un scandal politic, şi că, ea vede totul ca fiind trist şi dramatic.

De curând, Oana a opinat şi asupra cazului poliţistului pedofil din Bucureşti, spunând că cel mai bine ar fi să fie închis pe viaţă.

„Eu nu fac politică, nu am făcut niciodată și nici nu voi face! Ca simplu cetățean însă, uneori simt nevoia să mai spun ce cred!
Mă uit la tv! Până acum mă șoca foarte tare ce vedeam pe la emisiunile mondene! Acum mă sochează ce văd la știri! Avem un guvern instabil cu o doamnă ministru care are”decât aceste informații”, un prim ministru care vorbește cu bă, mă  și cu diminutive ce nu au ce caută în discursul nici unui Prim Ministru de nicăieri. Și, mai grav decât orice, o Poliție Română care s a decredibilizat complet! E plin de infractori în Poliție și sunt apărati și mușamalizați! Pe banii noștri ! Și totul e transformat într un scandal politic între diverse grupări dintr-un partid care are doar interese proprii și personale , dar pentru care interesul public practic nu există !
Trist și dramatic! Pare că țara asta nu prea mai are ce oferi cetățenilor săi”, a afirmat Oana Roman pe Facebook.

sursa:click.ro

Acest om a renunţat la cafea, zahăr, lapte și gluten pentru o lună întreagă – Iată ce sa întâmplat

Lachlan Brown este la fel ca mine și ca tine – iubește să mănânce. Dar, după ce a călătorit timp de șase luni și a trăit cu o dietă de cartofi prăjiți, cola și bere, obiceiurile sale nesănătoase au început să apară. Brown a scris pe IdeaPod:

“[…] recent am observat (și mai multe fete mi-au spus) că stomacul meu a crescut considerabil. Așa că am verificat cântările în greutate și am surprins, surpriză, că am câștigat 7 kg în 6 luni “.

Brown a fost atât de surprins, a avut câteva rezervări când a apărut un e-mail, provocându-l să renunțe pe o perioadă de o lună întreaga la sucuri, alcool, zahăr, gluten, sucul de fructe, cafea, ouă și produsele lactate. Deoarece alimentele sunt pline de aditivi care afectează negativ sănătatea, precum și contribuie la inflamare.

Ce a mâncat?

După cum a remarcat Brown, el “a consumat ân principal alimente ecologice: legume, carne de pui, carne de porc, fructe, orez și cartofi”. A scris că nu este “prea mofturos”, așa că era confortabil cu o dietă simplă.

Un lucru pe care a făcut-o cu prioritate a fost să mănânce cantități mari de legume, salate și carne în fiecare zi. “Presupun că acestea macar sunt sănătoase”, a glumit el. În timp ce lucra la computer, Brown a băut ceai verde. De fapt, a consumat aproximativ patru până la cinci ceaiuri verzi pe zi.

Primele câteva zile

În primele câteva zile, Brown a simțit mereu foame. De asemenea, simțea că energia lui era epuizată.

“Înainte de asta, aveam cam 3 cafele pe zi, plus cel puțin o Cola”.

Zahărul și cafeina îi stimulau glandele suprarenale, astfel încât absența lor avea ca rezultat o întârziere. Din fericire, aceasta a dispărut după câteva zile.

Dupa o saptamana

În decurs de o săptămână, Brown a observat următoarele:

Mai multă energie pe parcursul zilei

“După săptămâna morții, corpul meu a început să se simtă proaspăt când am alergat dimineața”, a scris Brown. “De asemenea, m-am trezit mult mai mental când lucram. Cea mai bună parte? Am fost susținut.

Când se baza pe cafea, Brown scrie că nivelurile de energie fluctuau. Acest lucru nu s-a întâmplat în timpul experimentului.

El a fost intrigat sa afle ca, potrivit unui studiu realizat de Harvard, cofeina provoaca un dezechilibru de energie. De asemenea, poate afecta felul în care dormiți. De asemenea, el a aflat că o alimentație proastă poate provoca oboseală.

El a pierdut 3 kg într-o lună

“Înainte de asta, aș avea de obicei 1-3 beri pe timp de noapte (și uneori mult mai mult). Acesta este motivul pentru care m-am trezit simțindu-mă umflat în stomac “, a scris Brown.

citeste continuarea pe pagina2>>

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...