Anutul facut azi, in direct la TV: „Am cancer!” Boala care a ucis-o pe Denisa Raducu loveste in lumea muzicala de la noi!

Dan Ciotoi trece prin momente dificile după ce a aflat că este suspect de o boală gravă. Artistul a suferit o intervenţie chirurgicală, la o clinică privată din Oradea, acolo unde tumoarea i-a fost scoasă. Intervenţia a durat două ore, cântăreţul mărturisind că totul a decurs bine, iar el se simte mai bine deja.

„Mă simt foarte bine, operaţia a fost reuşită. Cancer am, dar de natură benignă. La operaţie mi-au scos tumoarea, aşa încât sunt bine. Evenimentele merg mai departe. Pentru noul an, clar, vreau sănătate şi voi face şi un album nou, poate în două luni îl vom scoate. Starea mea pozitivă este indusă şi de fani.” a mărturisit aceasta.

“N-am mai asteptat. Am gasit un chirurg foarte bun, pe domnul doctor Teofil de la Oradea si m-am operat la el. Interventia a avut loc la o clinica privata din Oradea si a durat aproximativ 2 ore. Tumoarea a fost scoasa si probe din ea au fost trimise la laborator pentru biopsie. Rezultatele vor sosi pe 15-20 ianuarie, cam asa, abia atunci o sa stiu in ce stadiu sunt. Pana una alta, eu ma simt bine. Cant foarte mult, cred ca am avut 15 spectacole dupa operatie si am cantat si de Revelion. Cand sunt pe scena scot pansamentul, in rest, locul se vindeca incet. Port un pansament si fac igiena zilnic in zona respectiva. Acum, asta e marea mea grija, cand iau un concert mai intai caut asistente medicale in orasul respectiv, care sa aiba grija de locul operat si abia apoi accept cantarea. Sunt optimist, sper sa primesc un raspuns bun de la biopsiei”, mai spunea artistul.

sursa:Cancan.ro

Acest om a renunţat la cafea, zahăr, lapte și gluten pentru o lună întreagă – Iată ce sa întâmplat

Lachlan Brown este la fel ca mine și ca tine – iubește să mănânce. Dar, după ce a călătorit timp de șase luni și a trăit cu o dietă de cartofi prăjiți, cola și bere, obiceiurile sale nesănătoase au început să apară. Brown a scris pe IdeaPod:

“[…] recent am observat (și mai multe fete mi-au spus) că stomacul meu a crescut considerabil. Așa că am verificat cântările în greutate și am surprins, surpriză, că am câștigat 7 kg în 6 luni “.

Brown a fost atât de surprins, a avut câteva rezervări când a apărut un e-mail, provocându-l să renunțe pe o perioadă de o lună întreaga la sucuri, alcool, zahăr, gluten, sucul de fructe, cafea, ouă și produsele lactate. Deoarece alimentele sunt pline de aditivi care afectează negativ sănătatea, precum și contribuie la inflamare.

Ce a mâncat?

După cum a remarcat Brown, el “a consumat ân principal alimente ecologice: legume, carne de pui, carne de porc, fructe, orez și cartofi”. A scris că nu este “prea mofturos”, așa că era confortabil cu o dietă simplă.

Un lucru pe care a făcut-o cu prioritate a fost să mănânce cantități mari de legume, salate și carne în fiecare zi. “Presupun că acestea macar sunt sănătoase”, a glumit el. În timp ce lucra la computer, Brown a băut ceai verde. De fapt, a consumat aproximativ patru până la cinci ceaiuri verzi pe zi.

Primele câteva zile

În primele câteva zile, Brown a simțit mereu foame. De asemenea, simțea că energia lui era epuizată.

“Înainte de asta, aveam cam 3 cafele pe zi, plus cel puțin o Cola”.

Zahărul și cafeina îi stimulau glandele suprarenale, astfel încât absența lor avea ca rezultat o întârziere. Din fericire, aceasta a dispărut după câteva zile.

Dupa o saptamana

În decurs de o săptămână, Brown a observat următoarele:

Mai multă energie pe parcursul zilei

“După săptămâna morții, corpul meu a început să se simtă proaspăt când am alergat dimineața”, a scris Brown. “De asemenea, m-am trezit mult mai mental când lucram. Cea mai bună parte? Am fost susținut.

Când se baza pe cafea, Brown scrie că nivelurile de energie fluctuau. Acest lucru nu s-a întâmplat în timpul experimentului.

El a fost intrigat sa afle ca, potrivit unui studiu realizat de Harvard, cofeina provoaca un dezechilibru de energie. De asemenea, poate afecta felul în care dormiți. De asemenea, el a aflat că o alimentație proastă poate provoca oboseală.

El a pierdut 3 kg într-o lună

“Înainte de asta, aș avea de obicei 1-3 beri pe timp de noapte (și uneori mult mai mult). Acesta este motivul pentru care m-am trezit simțindu-mă umflat în stomac “, a scris Brown.

Suspiciunile sale au fost confirmate când a renunțat la alcool și în decurs de o săptămână, a observat că s-a simțit “mai puțin plin și gras”. În timp ce admite că era dificil să renunțe la bere, Brown a ajuns la concluzia că merită acest lucru pentru corpul său.

“De asemenea, am aflat că starea mea de spirit e mai stabilă. Sunt, în general, un tip fericit, dar uneori mă pot supăra și irita “, a scris el.

A devenit mai fit

Pentru că avea mai multă energie, Brown a vizitat sala de sport mai des. El a descoperit că, în timpul experimentului, el putea să ridice greutăți mai grele și să facă mai multe exerciții de corp, cum ar fi împingeri și trageri.

“De asemenea, alergam aproximativ 5 kilometri, de două ori pe zi”, a explicat el. “Deoarece nu m-am bazat pe cafea sau suc pentru o creștere rapidă a energiei, mi-am dat seama că antrenamentele în sala de gimnastică și alergarea mi-au dat un impuls energic dacă aș avea nevoie”.

citeste continuarea pe pagina2>>

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...