Mama Malinei Olinescu: „Fiica mea imi trimite semne din lumea de dincolo” Doina Spataru si-a visat fata de doua ori in 6 ani! Iata in ce imprejurari i-a aparut in vis!

In iarna lui 2011, pe 12 decembrie, o drama cumplita zguduia showbizul romanesc. La 37 de ani, Malina Olinescu, una dintre cele mai bune voci ale Romaniei, se prabusea de la etajul 6 de la balconul apartamentului sau si isi incheia pentru totdeauna socotelile cu viata.
Saptamana aceasta s-au implinit 6 ani de la producerea tragediei de atunci, care a tulburat si impresionat peste masura opinia publica. (Cum arata mormantul Malinei Olinescu)

Au urmat inmormantarea si ancheta celor de la Procuratura, raportul final indicand ca moartea artistei nu a fost rezultatul activitatii altei persoane, ci, probabil, un act voit la care artista a recurs pe fondul depresiei severe de care suferea si se trata de multi ani.

In urma artistei a ramas o sora indurerata si o mama indoliata pe veci, cantareata Doina Spataru. Bolnava si trista, artista o plange si astazi si asteapta semne de la ea, noaptea, in vis.

Din pacate, in cei 6 ani de doliu care s-au scurs, Doina Spataru a visat-o doar de doua ori pe fiica sa, in doua mari vise semnificative pe care le-a perceput ca mesaje trimise de copila sa din lumea de dincolo.
Eu am visat-o pe Malina de doua ori in 6 ani. Prima oara a fost in 2012, de Paste, primul Paste pe care il petreceam fara ea. Stiu ca era Joia Mare si cand am ajuns acasa m-am uitat la poza ei. O tin intr-un colt, alaturi de mai multe icoane, unde am facut un fel de altar, coltul Malinei.

Am cazut atunci in genunchi si l-am rugat pe Dumnezeu sa imi dea un semn de la ea. L-am implorat sa imi spuna si mie daca fata mea e bine acolo unde e, ca nu mai stiu nimic de ea de atatea luni.

M-am rugat cu toata fiinta mea, ruga mea a strabatut Universul si a ajuns la El. Noaptea am visat-o pe Malina ca era intr-un fel de inchisoare. A iesit de acolo cu fata luminata si eu am intrebat-o de ce o tin in arest, ca eu nu am primit nicio instiintare, acasa.

Ea s-a uitat la mine cu chipul bland si bun, scaldata intr-o lumina de un alb imaculat. Nu mi-a raspuns, dar cand m-am trezit am simtit o bucurie atat de mare ca am inteles ca semnul este bun”, a declarat Doina Spataru pentru WOWbiz.ro.

Artista ne-a relatat in ce imprejurari a visat-o pe fiica sa a doua oara.

„A doua oara mi-a aparut in vis acasa. Se facea ca statea pe fotoliul meu din sufragerie si in bratele mele o tineam pe ea, pe fata mea, pe Malina. Statea linistita cu capul pe pieptul meu ca atunci cand era mica si ce bine era. Taceam amandoua si eu ma uitam la ea si ma intrebam daca cumva doarme.

Atunci, am vazut ca Malina misca piciorul. E vorba de obiceiul acela pe care il au unele persoane de a misca usor laba piciorului inainte sa cada in somn. Cand am deschis ochii, am simtit liniste si bucurie si pentru prima oara am avut certitudinea ca Malina e in pace si liniste acolo unde e. Ulterior, i-am povestit acest vis fiicei mele, surorii Malinei. Va dati seama, ea mi-a spus ca Malina chiar avea obiceiul asta inainte sa adoarma, sa dea din picior, cum fac si eu. Fiica mea mi-a spus: „Pai, si Malina facea asa cand se punea in pat, inainte sa adoarma” Am plans cand am auzit.

A fost dorinta ei sa imi trimita semne, ca eu sa stiu ca e bine. Altfel, daca nu ar fi vrut sa imi atraga atentia de ce ar fi ales sa se intample toate acestea asa?! Datul asta din picior era un lucru pe care noi doua il aveam in comun, ceva care ne lega, dar nu stiam una de alta. Atunci, am stiut ca Malina e bine!”, ne-a declarat Doina Spataru.

sursa:wowbiz.ro

Cele 7 secrete ale vieții simple de la care societatea ne alienează

Traim vieți fragmentate într-o lume din ce în ce mai frenetică. Obisiţi şi stresaţi ne împărţim între mai multe roluri într-o singură zi. Putem fi părinte, soț / soție, angajat, organizator, blogger, expert într-un domeniu, coordonator, interpret sau orice alt rol pe care l-am desemnat sau cu care ne-am identificat.

Societatea și cultura ne-au pus de asemenea presiuni și credințe care ne-au alungat în toată această nebunie. În mod evident, trăim o cultură consumatoare în forță. Așteptările de la colegii noștri și mesajele din partea mass-media și a icoanelor culturale sunt menite să ne transmită în această halucinație de masă consumatoare. În momente de claritate, mulți s-au oprit să se întrebe: “Cum pot să-l opresc? Unde este butonul de oprire de urgență? Cum pot să mă desființez de toate acestea și să mă întorc la o viață mai simplă, autentică și fără stres? “- Sunt sigur că ați avut, așa cum am și eu.

Vestea bună este că trăirea unei vieți mai simple, fără stres nu necesită o lume diferită. Ca orice altceva vine din voința și rezoluția noastră, dar și din realizarea unor simple realizări și păstrarea lor în minte. Am enumerat șapte idei cheie despre o viaţă mai simplă de la care suntem alienati.

Scopul vieții este simplitatea însăși:

Cunoscând scopul vieții tale este cea mai puternică informație pe care o poți dobândi într-o viață întreagă. Cunoașterea scopului tău de viață înseamnă să știi cine ești cu adevărat ceea ce înseamnă, în schimb, să faci doar acele lucruri care rezonează cu talentele și motivațiile tale autentice. Viața devine fără efort. Pe de altă parte, daca nu vă aliniați scopului vostru de viață înseamnă a crea frecare și a pierde timpul și energia făcând lucruri care nu rezonează cu voi.

Cunoașterea scopului vostru de viață nu necesită căutarea în ceva special sau făcând ceva extraordinar. Ea vine de la simplificare. Când începeți să aruncați toate lucrurile care nu vă aparțin și să vă simplificați viața de zi cu zi, scopul vieții dvs. se concentrează mai mult, pentru că înțelegeți mai bine cine sunteți.

Confuzia dintre dorinţe şi nevoi:

Cultura consumeristă ne-a vândut dorințele ca pe niște nevoi. Așa cum suntem bombardați constant prin mesaje publicitare pe toate mass-media, suntem convinși că avem nevoie de acel ultim gadget sau acel accesoriu răcoros pentru a fi în ritm cu vremurile noastre și colegii noștri. Limita clară dintre nevoie și dorință este neclară. Așadar, ajungem să petrecem timp, bani și energie încercând să dobândim lucruri sau să atingem obiective deoarece credem că avem de fapt nevoie de ele, când de fapt le dorim doar. Pe măsură ce ultima umbră trece, rămânem doar cu aglomerație și resurse risipite.

Fiind conştient despre ce sunt acele lucruri de care ai nevoie și pe cele pe care nu le poți decât să le simplificați drastic viața. Eliminați acele lucruri care nu sunt esențiale pentru viața voastră, deschizând astfel mai mult timp și spațiu pentru a completa cu lucruri semnificative care fac într-adevăr parte din scopul vieții voastre.

Mai puțin înseamnă mai mult:

Un alt lucru la care ne-a sedus societatea este ideea că mai mult este mai bine. Măsoară succesul nostru, în parte, după câtă avere, statui și distincții acumulăm într-o viață. Ceea ce nu este măsurat este stresul și tulpina produsă ca efect al urmăririi acestor scopuri transmise social. Nu mai vorbim de cât de departe ne-am abătut de la obiectivele și fericirea noastră mai autentice în timp ce facem acest lucru. Am fost înstrăinat de adevărul practic că mai puțin este cu atât mai puternic.

citeste continuarea pe pagina >>2>>

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...