Aceste zodii se vor îndrăgosti până la sfârşitul lunii ianuarie

De cele mai multe ori, dragoste vine când ne așteptăm cel mai puțin. Poate că și tu ești una dintre persoanele care crede că destinul ni-l facem cu mâna noastră, însă uneori au și astrele ceva de spus în această privință.

Uneori, orice am face pentru a ne întâlni sufletul pereche, nu funcționează de obicei pentru că trebuie să avem răbdare. Nimic nu se va întâmpla până când lucrurile nu se vor așeza la locul lor, astfel încât circumstanțele să fie favorabile acestei întâlniri speciale.

Există zodii care sunt predestinate să fie împreună, conform astrelor, până la sfârșitul acestei luni. Este posibil ca acest cuplu să ți se pară puțin ciudat, însă totul este permis în dragoste, nu-i așa?

Întâlnirea și momentul în care se vor îndrăgosti va fi magic și totodată neașteptat. Cu toate acestea, își vor da seama imediat că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Prima zodie care își va găsi marea dragoste până la sfârșitul lunii este BALANȚA. Nativii născuți în balanță sunt persoane echilibrate, dar și visătoare. Deși nu-și ascultă mereu inima, acum o vor face și se vor lăsa purtați de sentimente după mult timp.

Cea de-a doua zodie este SCORPIONUL. Acești nativi sunt extrem de pasionali, senzuali, dar și extrem de loiali. Pentru ei, iubirea face parte din prioritățile vieții.

Aceste două semne zodiacale se vor întâlni cât mai curând și vor realiza cât de mult sunt atrași unul de altul, cât de specială este legătura dintre ei și că așteptarea a meritat.

Nativii din balanță se vor face remarcați prin comunicare și vor fi în centrul atenției, iar scorpionul va acapara atenția balanței prin aerul său misterios, dar și prin senzualitatea pe care o emană.

Relația dintre aceste semne zodiacale va evolua cât se poate de rapid, deci nu este de mirare că au fost predestinate să fie împreună. Doar după câteva zile, nu vor ma putea să stea departe unul de celălalt, iar sentimentele vor lua amploare.

Dacă ești în una dintre aceste două zodii, este bine să ignori semnalele pe care Cupidon ți le transmite pentru că este posibil să pierzi iubirea vieții tale.

sursa:rtv.ro

Cele 7 secrete ale vieții simple de la care societatea ne alienează

Traim vieți fragmentate într-o lume din ce în ce mai frenetică. Obisiţi şi stresaţi ne împărţim între mai multe roluri într-o singură zi. Putem fi părinte, soț / soție, angajat, organizator, blogger, expert într-un domeniu, coordonator, interpret sau orice alt rol pe care l-am desemnat sau cu care ne-am identificat.

Societatea și cultura ne-au pus de asemenea presiuni și credințe care ne-au alungat în toată această nebunie. În mod evident, trăim o cultură consumatoare în forță. Așteptările de la colegii noștri și mesajele din partea mass-media și a icoanelor culturale sunt menite să ne transmită în această halucinație de masă consumatoare. În momente de claritate, mulți s-au oprit să se întrebe: “Cum pot să-l opresc? Unde este butonul de oprire de urgență? Cum pot să mă desființez de toate acestea și să mă întorc la o viață mai simplă, autentică și fără stres? “- Sunt sigur că ați avut, așa cum am și eu.

Vestea bună este că trăirea unei vieți mai simple, fără stres nu necesită o lume diferită. Ca orice altceva vine din voința și rezoluția noastră, dar și din realizarea unor simple realizări și păstrarea lor în minte. Am enumerat șapte idei cheie despre o viaţă mai simplă de la care suntem alienati.

Scopul vieții este simplitatea însăși:

Cunoscând scopul vieții tale este cea mai puternică informație pe care o poți dobândi într-o viață întreagă. Cunoașterea scopului tău de viață înseamnă să știi cine ești cu adevărat ceea ce înseamnă, în schimb, să faci doar acele lucruri care rezonează cu talentele și motivațiile tale autentice. Viața devine fără efort. Pe de altă parte, daca nu vă aliniați scopului vostru de viață înseamnă a crea frecare și a pierde timpul și energia făcând lucruri care nu rezonează cu voi.

Cunoașterea scopului vostru de viață nu necesită căutarea în ceva special sau făcând ceva extraordinar. Ea vine de la simplificare. Când începeți să aruncați toate lucrurile care nu vă aparțin și să vă simplificați viața de zi cu zi, scopul vieții dvs. se concentrează mai mult, pentru că înțelegeți mai bine cine sunteți.

Confuzia dintre dorinţe şi nevoi:

Cultura consumeristă ne-a vândut dorințele ca pe niște nevoi. Așa cum suntem bombardați constant prin mesaje publicitare pe toate mass-media, suntem convinși că avem nevoie de acel ultim gadget sau acel accesoriu răcoros pentru a fi în ritm cu vremurile noastre și colegii noștri. Limita clară dintre nevoie și dorință este neclară. Așadar, ajungem să petrecem timp, bani și energie încercând să dobândim lucruri sau să atingem obiective deoarece credem că avem de fapt nevoie de ele, când de fapt le dorim doar. Pe măsură ce ultima umbră trece, rămânem doar cu aglomerație și resurse risipite.

Fiind conştient despre ce sunt acele lucruri de care ai nevoie și pe cele pe care nu le poți decât să le simplificați drastic viața. Eliminați acele lucruri care nu sunt esențiale pentru viața voastră, deschizând astfel mai mult timp și spațiu pentru a completa cu lucruri semnificative care fac într-adevăr parte din scopul vieții voastre.

Mai puțin înseamnă mai mult:

Un alt lucru la care ne-a sedus societatea este ideea că mai mult este mai bine. Măsoară succesul nostru, în parte, după câtă avere, statui și distincții acumulăm într-o viață. Ceea ce nu este măsurat este stresul și tulpina produsă ca efect al urmăririi acestor scopuri transmise social. Nu mai vorbim de cât de departe ne-am abătut de la obiectivele și fericirea noastră mai autentice în timp ce facem acest lucru. Am fost înstrăinat de adevărul practic că mai puțin este cu atât mai puternic.

citeste continuarea pe pagina >>2>>

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...