Veste-șoc în lumea mondenă! Este oficial: ei formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc

Diana şi Aurel de la ”Insula iubirii” au luat prin surprindere pe toată lumea în momentul când au anunţat că formează un cuplu. Dacă la început s-a crezut că totul este doar o glumă, ei bine, lucrurile sunt cât se poate de serioase. Iniţial, cei doi au susţinut că nu s-au plăcut deloc, dar că ulterior le-a plăcut ideea de fi iubiţi.

Foştii concurenţi din emisiunea „Insula Iubirii” au vorbit despre părerile pe care le aveau unul despre celălalt, iar la un moment dat s-au şi sărutat în platoul unei emisiuni tv. Printre altele, cei doi i-au lansat şi o invitaţie fostei iubite a lui Aurel. Alexandra a fost invitată chiar la nunta şi cununia Dianei cu Aurel.

„Şi noi ne întrebam cum a început povestea noastră. Eu eram văzută într-un anumit fel, iar el era golanul. Îmi spunea să am grijă să nu îmi cadă buzele. În timpul competiţiei Aurel m-a jignit şi nu ne-am suportat deloc. (…) Eu nu m-am înţeles bine cu nimeni şi nu eram prietenă cu niciuna. (…) Amândoi eram singuri şi ne plângeam unul la celălalt”, a spus Diana.

„Eu refuzam ce se întâmpla şi nu voiam să accept. Mi-a dat ea un semn şi am zis să încerc să fiu matur. Nu pot spune că sunt o persoană matură”, a completat Aurel.

sursa:cancan.ro

Scopul scuză mijloacele

Prins în politica florentină, în timpul unui timp tumultuos la înălțimea Renașterii, Niccolò Machiavelli a devenit alternativ un diplomat, o victimă, un prizonier, un exil și, în cele din urmă, “tatăl teoriei politice moderne”. metodele sale bine articulate pentru a prospera nemilos într-o lume coruptă, el nu a spus niciodată fraza care îi este atribuită cel mai adesea: “scopurile justifică mijloacele”.

Machiavelli s-a născut în Florența în 1469. Copilul unui avocat, Machiavelli a studiat gramatica, retorica și limba latină și, ca atare, a început să lucreze în preajma unei producții de documente guvernamentale oficiale. Mai târziu a primit o serie de misiuni diplomatice, inclusiv în curțile regale din Spania și Franța, precum și cu papalitatea.

Făcându-și oasele ca o figură politică la începutul secolului al XVI-lea, la începutul lui Machiavelli şi-a făcut o reputație nemiloasă. De asemenea, el a fost martor la un moment echitabil, mai ales cel al lui Borgia (Cesare și Papa Alexandru al VI-lea), care se străduiau apoi să preia controlul asupra unei mari părți a Italiei centrale.

Conducând miliția florentină împotriva rezistenței sale nereușite la întoarcerea Mediciilor în 1512 (ei au fost exilați în 1494), Machiavelli a fost lăsat să țină punga atunci când Medici a reluat puterea. Ca atare, a fost torturat, închis și exilat.

Aparent confortabil din punct de vedere fiscal, Machiavelli și-a petrecut exilul la moșia din afara orașului. În timp ce dispăruse, avea destul timp pentru a “rumega” tot ceea ce asistase în anii săi în politica florentină, iar unul dintre rezultate a fost Printul. Recomandând trădarea, ipocrizia, viclenia, cruzimea și nemilosul, cartea este ca un manual pentru obținerea și păstrarea puterii cu orice preț.

citeste continuarea pe pagina >>2>>

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...