La aproape şase luni de la dispariţie, Denisa Răducu a primit o diplomă. Mesaj emoţionant din partea fanilor

Denisa Răducu s-a stins din viaţă la numai 27 de ani, din cauza cancerului. În ultima vreme cântăreaţa slăbise foarte mult, era piele şi os, ajungând să cântărească 23 de kilograme. Artista a lăsat în urmă o familie zdrobită de durere şi mii de fani care tânjesc după creaţiile ei muzicale.

Recent, admiratorii Denisei Răducu i-au “oferit” artistei, la aproape şase luni de la dispariţie, o diplomă, venită „din partea publicului caruia i-ai adus fericire”. De altfel, unele melodii ale artistei au strâns, pe Youtube, milioane de vizualizări.

Altfel, Emilian Răducu, tatăl regretatei artiste, încearcă să păstreze vie memoria fiicei sale şi ne-a dezvăluit ce hotărâre a luat în acest sens.

“Tot ce am făcut la mormântul Denisei a fost cu aprobarea preotului comunei, a episcopului de Vâlcea, nu facem nimic de capul nostru, pentru că nu suntem în pădure. Acum, am luat o aprobare, vreau să montăm nişte vitrine de sticlă pentru că sunt mulţi fani, colegi, rude care au adus fotografii, păpuşi, flori, amintiri, lucruri mărunte… Pentru că fata mea a fost foarte iubită. Şi acum ne aşteptăm să se strice timpul şi este păcat ca toate aceste lucruri să se distrugă. Le vom pune în vitrină pentru a nu se deteriora”, ne-a declarat Emilian Răducu.

sursa:cancan.ro

Scopul scuză mijloacele

Prins în politica florentină, în timpul unui timp tumultuos la înălțimea Renașterii, Niccolò Machiavelli a devenit alternativ un diplomat, o victimă, un prizonier, un exil și, în cele din urmă, “tatăl teoriei politice moderne”. metodele sale bine articulate pentru a prospera nemilos într-o lume coruptă, el nu a spus niciodată fraza care îi este atribuită cel mai adesea: “scopurile justifică mijloacele”.

Machiavelli s-a născut în Florența în 1469. Copilul unui avocat, Machiavelli a studiat gramatica, retorica și limba latină și, ca atare, a început să lucreze în preajma unei producții de documente guvernamentale oficiale. Mai târziu a primit o serie de misiuni diplomatice, inclusiv în curțile regale din Spania și Franța, precum și cu papalitatea.

Făcându-și oasele ca o figură politică la începutul secolului al XVI-lea, la începutul lui Machiavelli şi-a făcut o reputație nemiloasă. De asemenea, el a fost martor la un moment echitabil, mai ales cel al lui Borgia (Cesare și Papa Alexandru al VI-lea), care se străduiau apoi să preia controlul asupra unei mari părți a Italiei centrale.

Conducând miliția florentină împotriva rezistenței sale nereușite la întoarcerea Mediciilor în 1512 (ei au fost exilați în 1494), Machiavelli a fost lăsat să țină punga atunci când Medici a reluat puterea. Ca atare, a fost torturat, închis și exilat.

Aparent confortabil din punct de vedere fiscal, Machiavelli și-a petrecut exilul la moșia din afara orașului. În timp ce dispăruse, avea destul timp pentru a “rumega” tot ceea ce asistase în anii săi în politica florentină, iar unul dintre rezultate a fost Printul. Recomandând trădarea, ipocrizia, viclenia, cruzimea și nemilosul, cartea este ca un manual pentru obținerea și păstrarea puterii cu orice preț.

citeste continuarea pe pagina >>2>>

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...